MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#134722 Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:16

#134713: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Vyjadřuješ se jako ultrakatolík. Každý muslim je potenciální terorista, ale zatímco ve jménu křesťanské víry (resp. spíše jejím zneužitím) došlo k povraždění více lidí, ale křesťané nejsou potenciální teroristé? A proč do toho nemám tahat křesťanství, když ty si začal s motáním náboženství a terorismu? A kam zahrneš masového vraha Al-Asáda? Ten má na svědomí více než 300.000 mrtvých Syřanů. Kolik lidí zavraždili ti tvoji zvrácení islamisté? A když Al-Asáda podporuje Putler, který má na svědomí další tisíce mrtvých na Ukrajině, v Gruzii a dalších státech bývalého SSSR, tak jak se s tím vyrovnáš z pohledu náboženství?

Terorismus je mocenský boj, který zneužije jakékoli náboženství nebo ideologii. Ostatně v případě IRA proti sobě klasicky stáli protestanti a katolíci. Tedy válka v rámci jedné víry. Má to ta víra obsažené v sobě? V Bibli o protestantech pokud vím není ani slovo, takže asi ne.

No a když si zmiňoval ty komunisty - když je v Číně přes jednu miliardu komunistů, není to pro nás větší nebezpečí? Zvlášť při pohledu na namlouvání krtka a pandy, kde roli Kecala hraje hradní ožrala.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134735 Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:42:18

#134722: Evropan - Re: Argumentační klam 

V komunistické ideologii ovšem není zakomponovaná fyzická likvidace jinověrců, narozdíl od nacistické ideologie v jejím došlechtění norimberskými zákony. Že byli někteří kněží obviněni ze špionáže a likvidováni je ovšem pravda, ale nebyli likvidováni rozhodně všichni kněží. Za samotnou jinou víru, kromě ovšem Jehovistů, kteří kromě odmítání vojenské služby také odmítají transfůzi krve, nehrozil v podstatě za komunistů postih nikomu. Vyjma těch, co tedy ve spolupráci z rozvědkou politikařili.