MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134760 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 12:47

#134758: - Re: Re: Re: Re:  

Proč bych vyvracel názor jako nepravdivý. Máš názor, není to realita či fakt. Nemám ambici ti vyvracet názory, upozorňuji tě na to, že vznikají na podivných, chceš-li dokonce nemravných předpokladech, např. že jsou všichni muslimové teroristé. 

Valento-harazrd-rusko listy jsou opravdu jen příkladem ruské propagandy šířené v češtině, jak dokládají např. "tvoje celebrity" :-), které to od Valenty všechno přeberou :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134763 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 13:00:52

#134760: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nejsou, ani k tomu dnes nemají sílu všichni. Ale když dojde na lámání chleba, jsou dle víry povinni stát se teroristy. Zda jimi budou záleží na motivačních, v budoucnu více možná mocenských faktorech. Lidé jako ty napomáhají k tomu, aby k naplnění svých povinností byli vedeni právě faktory mocenskými. Svou povinnost pak budou lépe moci vykonávat na původní, tebou nenáviděné, jak ty říkáš "komunistické" populaci.

Je ovšem zajímavý tvůj argument, že by měli komunisté ""věřit ve zlo" :-) To je na náctiletých vyznavačích amerických hodnot, přebarvených na evropské docela roztomilé.