MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135031 ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 10:59

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135034 Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 11:26:52

#135031: - ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas...... 

Žiješ v představě, že je pan Miroslav Kalousek zloděj?

Proč tedy Babiš za roky na pana Kalouska nic nenalelz, když má přístup ke všem účtům pana Kalouska, ke všem daňovým přiznáním, ke všemu co kdy ve státní správě podepsal a to nejen k tomu, co podepsal pan Kalousek ale kdokoliv kdo se kdy s panem Kalouskem potkal? 

Je to podivné, Babiš použil stovky milonů našich daní a čtyři roky práce min. desítek lidí, aby na Kalouska něco našel a nenašel nic. Je to velmi zvláštní, kdyby byl pan Kalousek zloděj, tak by přece StBák Babiš dávno podal trestní oznámení, na tom se jistě v klidu shodneme. 

..................

Myslíš pana Miroslava Kalouska, na kterého trestně stíhaný StBák Babiš nechal vypracovat hanopis z kterého není roky schopen nic potvrdit a tedy se jedná o pomluvy? 

Tedy myslíš tím pana Miroslava Kalouska, který v době odbytové krize měl nezaměstnanost na úrovni 6 %  (pro porování KGBák Zeman v době růstu 3 % měl nezaměstnanost 9 % a růst jen a pouze díky vnitřní spotřebě státu)? 

Myslíš opravdu toho pana Kalouska, který opět zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili KGBáci Zeman s Klausem? 

Myslíš opravdu pana Miroslava Kalouska, který je tedy dnes nejvíce prověřenou osobou v politice, protože Babiš vynaložil stovky milinů našich daní, aby to uděla a přesto se mu na pana Miroslava Kalouska nepodařilo najít opravdu vůbec nic? 

Tak to velmi važ slova. Byl a je to pan Kalousek, kdo přesně identifikuje, proč je Andrej Babiš zlodějem, StBákem a krivopřísežníkem na zdraví svých dětí.