MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135001 Re: Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-27 15:34

#134983: - Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek 

Ano, někteří Češi opravdu neuvažují, než jdou k volbám


Nepřihlášený uživatel

#135002 Něco mi to jméno říká...

2018-07-27 15:35

#134966: - Re: Re:  

Nebude to ten podavač toaletního papíru z Hlaváku?


Nepřihlášený uživatel

#135003 Co to je za k*ávu ??

2018-07-27 15:40

Stíhání Babiše není důležité, chovala se tak většina podnikatelů, je to kampaň, říká Nováková


Nepřihlášený uživatel

#135004 Re: Co to je za k*ávu ??

2018-07-27 15:59


Nepřihlášený uživatel

#135005 Re: Re:

2018-07-27 16:38

#134999: - Re:  

Myslíš pana Miroslava Kalouska, na kterého trestně stíhaný StBák Babiš nechal vypracovat hanopis z kterého není roky schopen nic potvrdit a tedy se jedná o pomluvy? 

Tedy myslíš tím pana Miroslava Kalouska, který v době odbytové krize měl nezaměstnanost na úrovni 6 %  (pro porování KGBák Zeman v době růstu 3 % měl nezaměstnanost 9 % a růst jen a pouze díky vnitřní spotřebě státu)? 

Myslíš opravdu toho pana Kalouska, který opět zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili KGBáci Zeman s Klausem? 

Myslíš opravdu pana Miroslava Kalouska, který je tedy dnes nejvíce prověřenou osobou v politice, protože Babiš vynaložil stovky milinů našich daní, aby to uděla a přesto se mu na pana Miroslava Kalouska nepodařilo najít opravdu vůbec nic? 

Tak to velmi važ slova. 


Nepřihlášený uživatel

#135006 Re: Co to je za k*ávu ??

2018-07-27 16:45

#135003: - Co to je za k*ávu ?? 

To je "ministryně" co "není politikem" a trestně stíhaného Stbáka Babiše považuje za výkvět podnikatů, proto "nedokázala odolat" jeho nabídce, aby měla možnost prosazovat "dobré věci" pro ty podnikatele co kradou jak Babiš. 

Je to opravdu šílená kráva, na to není jiný výraz a řekl bych, že když viděl Bureš ten cirkus, co způsobila, tak pronesl spíše to, co používá KGBák Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#135007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-27 16:47

#135001: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek 

Kdyby jen neuvažovali, tak by snad k těm volbám ani nešli, ale si záměrně volbou trestně stíhaného StBáka ničí zemi a ještě to vydávají za cnost a přednost. To je opravdu na nich pekelné. 


Nepřihlášený uživatel

#135008 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 16:48

#135000: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Trochu o tom pří tvých příspěvcích pochybuji voliči KGBáka Zemana s Stbáka Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#135009 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 16:50

#135000: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jeden příklad z mnoha :-)

#103192: Vražda na tyranu není zločinem! - Re: Re: Příběhy bezpráví! 

 

Zajdi si na Státní zastupitelství, bude ti to vysvětleno a je klidně možné, že budeš i trestně stíhán. Prober to s nimi dřív, než bude pozdě. Určitě není ani ten nejmenší probléme, předložit na státním zastupitelství důkazy o tom, že současná správa veřejného prostoru postavené na Ústavě, jejíž součástí je všeobecná deklarace lidských práva "páchá genocidu". Nic ti také nebrání podat žalobu na stát, taktéž se tak činí na Státním zastupitelství. 

Zajdi tam, bude to jen ku prospěchu tvému, tvého okolí i tohoto státu a tvých spoluobčanů. 

Pod tyranem si představuješ nacionálního komunistu a nepřetržitého lháře Miloše Zemana, kerý má přitom v souladu s Ústavou spravovat nejvyšší ústavní pozici?  Usuzuješ tak, protož NSS jasně identifikoval jeho porušování volebního zákona, jeho lhaní? Nebo to snad usuzuješ z toho, že vyznamenává komunisty, StBáky, že si na inaguraci vzal kravatu s ruskou trikolorou, že se obklopil lidmi, kteří jsou nedůvěryhodni pro stát a nejspíše právě o nich hovoří kapitoly 2.3 výročních zpráv BIS? 

 

Vražda na tyranu není zločinem!
Nepřihlášený uživatel

#103192 Re: Re: Příběhy bezpráví!

2017-02-23 13:59

#103191: - Re: Příběhy bezpráví! 

 Ale hovno, ty vrahounskej exekutorskej zmrde!

K žádné genocidě tu za komunístů nedocházelo, všichni měli práci a bydlení.

Genocidu páchá tento zločinecký mafiánský kapitalistický systém a jsou o tom nezvratné důkazy!

 

Chcípněte korporátní fašisti! 


Nepřihlášený uživatel

#135010 Univerzita jasně řekla, že Metnar by nebyl připuštěn k obhajobě.....

2018-07-27 16:55

Metnar se omluvil kvůli diplomové práci. Nerezignuje

Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) kvůli nesrovnalostem v diplomové práci rezignovat nebude. Uvedl to novinářům na páteční tiskové konferenci. Zároveň se omluvil veřejnosti a autorovi knihy, ze které měl uvést citaci.

.....záměrně podvedl vedoucího diplomové práce i oponenta, neboť si fiktivně vytvořil větší objem vlastního textu. Jeho reálný objem by neumožňoval, aby byl připuštěn k obhajobě a Metnar se ten idiot "omlouvá" veřejnosti a neodstoupí, tak to je opravdu pekelné. 


Nepřihlášený uživatel

#135011 Klidně mohl Sobotka říci "trestně stíhaný StBák co vyvedl majetek na Slovensko, českým....

2018-07-27 16:59

Sobotka: Politika mi nechybí. Vládu ČSSD s Babišem nekomentuju, akorát bych se rozčílil

Vládu ČSSD s Andrejem Babišem (ANO) nechci komentovat, akorát bych se rozčílil. To prohlásil bývalý premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) v pátek při příchodu do Poslanecké sněmovny, kam dorazil vypovídat před vyšetřovací komisi k OKD.

....premiérem, tak to opravdu maso, to jistě všichni uznáte", neboť to maso opravdu je. 


Nepřihlášený uživatel

#135012 Buďme veselí a pískejme si....

2018-07-27 17:03

 

 

Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....

....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit společnost za veselejší současnost, můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní. 


Nepřihlášený uživatel

#135013 Trestně stíhaný StBák vede protikourupční radu a nikdo se nad tím ani nepozastaví?

2018-07-27 17:04

 

 

Babiš se rozhodl, že protikorupční radu povede sám. Porušil tím tradici, nepřenechal post ministrovi

12. 7. 2018 tu zjevně opět komunisté, Stbákci, KGBáci a náckové vyvrátili zemi z kořenů.


Nepřihlášený uživatel

#135014 Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-27 17:05

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich


Nepřihlášený uživatel

#135015 V listopadu už by snad trestně stíhaný Stbák mohl sedět ve vyšetřovací.....

2018-07-27 17:12

Babiš pozval do ČR estonského premiéra, má přijet v listopadu

Estonský premiér Jüri Ratas by měl v listopadu navštívit Prahu. Novinářům to řekl český premiér Andrej Babiš, který Ratase pozval během pátečního bilaterálního jednání v Salcburku, kam oba přijeli na pozvání rakouského kancléře Sebastiana Kurze. Návštěva předsedy estonské vlády v Česku by se měla věnovat zejména tématu digitalizace státní správy.

.....vazbě, neb opravdu nevybíravě ovlivňuje svědky jeho velmi pravděpodbné trestné činnosti, svým působením v pozici premiéra.


Nepřihlášený uživatel

#135016 Re: Trestně stíhaný StBák vede protikourupční radu a nikdo se nad tím ani nepozastaví?

2018-07-27 19:32

#135013: - Trestně stíhaný StBák vede protikourupční radu a nikdo se nad tím ani nepozastaví? 

Tak jistě , Bureš by nejraději vedl úplně sám celé Česko, diktátor po*ranej. Jsem zvědav, kdy někomu dojde trpělivost 


Nepřihlášený uživatel

#135018

2018-07-27 20:09

Syrští Kurdové už Američanům nevěří, chtějí se dohodnout s Asadem


Nepřihlášený uživatel

#135019

2018-07-27 20:12


Nepřihlášený uživatel

#135020 Re:

2018-07-27 21:06

#135018: -  

společná ofenziva Kurdů a syrské armády proti teroristům v provincii Idlíb? Tak na tu se už těším.

Tam totž zdrhli všichni miláčci progresivních liberálů po osvobození Aleppo včetně uřezávačů dětských hlav uctívaných paní Rowlingovou a pražskou kavárnou.

Evropan

#135021 Re: Re:

2018-07-28 05:43

#135020: - Re:  

Co motáš pražskou kavárnu do syrského konfliktu a co je to za patvar "progresivní liberál"? To ti něco poradil hradní slizounek, nebo si byl zase ožralej jako ten hradní ožrala?

Evropan

#135022 Re: Re:

2018-07-28 05:45

#135017: - Re:  

A co podle tebe ten tvůj střihový zábavný klip z letošního února znamená? Na internetu jich existují tisíce, ani se nemusíš pozerať za hranice.

https://www.youtube.com/watch?v=2IqRf7_240k


Nepřihlášený uživatel

#135023 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy-Když Kalousek to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-28 06:47


Nepřihlášený uživatel

#135024 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy-Když Kalousek to už může do politiky vlézt rovnou Kaj

2018-07-28 07:31

#135023: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: české paradoxy-Když Kalousek to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek 

Myslíš pana Miroslava Kalouska, na kterého trestně stíhaný StBák Babiš nechal vypracovat hanopis z kterého není roky schopen nic potvrdit a tedy se jedná o pomluvy? 

Tedy myslíš tím pana Miroslava Kalouska, který v době odbytové krize měl nezaměstnanost na úrovni 6 %  (pro porování KGBák Zeman v době růstu 3 % měl nezaměstnanost 9 % a růst jen a pouze díky vnitřní spotřebě státu)? 

Myslíš opravdu toho pana Kalouska, který opět zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili KGBáci Zeman s Klausem? 

Myslíš opravdu pana Miroslava Kalouska, který je tedy dnes nejvíce prověřenou osobou v politice, protože Babiš vynaložil stovky milinů našich daní, aby to uděla a přesto se mu na pana Miroslava Kalouska nepodařilo najít opravdu vůbec nic? 

Tak to velmi važ slova. 


Nepřihlášený uživatel

#135025 Ten idiot podvedl školitele i oponenta diplomky, neb jinak by práce vůbec nebyla.....

2018-07-28 07:33

Metnar: Kauza diplomky mě neoslabila

Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) se necítí událostmi kolem diplomové práce oslaben k výkonu funkce ministra obrany. V rozhovoru pro Právo řekl, že největším problémem bude nyní dotáhnout velké nákupy, protože úředníci se bojí rozhodovat.

....přípuštěna k obhajobě, dodnes nevíme, kolik vlastně ten idiot napsal vlastních stran a on se ještě vytahuje. To je opravdu excelentní hovado.