MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135138 Re:

2018-07-30 10:28

#135135: -  

V Teplicích o víkendu vystartovala muslimka po našinci, zavolala na ně dva araby, ti chtěli našince fyzicky napadnout, tan v sebeobraně vytáhl kvér a hádejte, jak to dopadlo? Obviněn byl ten náš co se bránil. Všecko je naopak.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135140 Re: Re:

2018-07-30 10:47:02

#135138: - Re:  

Jako ten nešťastník, co žil ve vyloučené lokalitě a tedy měl svých starostí až nad hlavu a neváhal utratit desítky tisíc za pistoly. Výsledek je ten, že je souzen za vraždu. 

..............

Soukmenovkyně z SPD šíříla poplašnou zprávu o autobusu plném migrantů, na to také nezapomeň. Staník je obviněn z odporného trestného činu, na Okamuru je podáno trestní oznámení, pro totéž. 

Evropan

#135141 Re: Re: Xenofóbové si vybrali Teplice za symbol boje proti Arabům? Pozdě, už jich tam moc není.

2018-07-30 10:57:04

#135138: - Re:  

A vy patříte k Arabům nebo těm vašim našincům? Já jen že podle vaší češtiny bych odhadoval jako správnou první variantu. No každopádně z toho popisu vlastně nikdo neví, co se dělo, je pak těžké se rozhodovat. Možná čerpáte z níže uvedeného článku, který má se správnou češtinou také problém. Je smutné, že za našince se vydávají lidé, kteří jen stěží dají dohromady českou větu bez hrubek a překlepů, a na ulici se vyjadřují velmi vulgárně :

https://www.eurabia.cz/arabska-mafie-radila-v-teplicich

Jen ten kvér sis přimyslel (a), co? Ostatně do Teplic jezdím celkem pravidelně, a pokud si naše xenofóbní skupinky chtěli vybrat Teplice za symbol toho, jak se muslimové či Arabové roztahují, tak přišli s křížkem po pohřbu. Řada dříve fungujících obchůdků a restaurací provozovaných Araby je dnes již zavřená.

Jinak pro informaci server eurabia spadá pod portál europortál, tedy pod server, který publikuje články s pozitivním postojem k Putinovu Rusku a kritizuje Západ. Články o ukrajinském konfliktu jsou významně proruské (“Výběr z otevřených válečných výhrůžek celému světu z úst amerického prezidenta Obamy. A “stálo to za to,” odpověděla krvavá Madla Albrightová na otázku ke smrti půl milionu dětí.” Nebo “Americký pravičák: “Dnešní vláda USA je něco zcela jiného, než byla Reaganova. Reagan se snažil ukončit studenou válku. Dnes chce americká vláda válku a nadvládu nad světem”). Web osobně podpořil bývalý prezident Václav Klaus, patří do obchodního portfolia OUR MEDIA a.s., většinového majitele Michala Voráčka, vydává jej Obecně prospěšná společenost (= neziskovka) Český portál, o.p.s., členem správní rady je antisemita Adam B. Bartoš a redakci vede redaktor Parlamentních listů Lukáš Petřík a jeho zástupce František Topol.

https://neovlivni.cz/euportal-cz-ozveny-kremlu-v-cr/