MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135126 Podat ruku trestně stíhanému StBákovi ke spolupráci je spíše podání ruky ke spolupachatelství.....

2018-07-30 07:03

Média se náhubku bát nemusejí, ujišťuje ministr Kněžínek

Obavy médií z omezení přístupu k informacím o trestním řízení nejsou namístě, tvrdí ministr spravedlnosti Jan Kněžínek (za ANO). V rozhovoru pro Právo ujistil, že v případě vládní novely zákona o GDPR, ošetřující ochranu osobních údajů, se jedná jen o procesní úpravu.

.....jak se přesvědčili a přesvědčují vlastně všichni, co s Babiše tak či onak přišli do styku. 


Nepřihlášený uživatel

#135127  Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-30 07:04

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich


Nepřihlášený uživatel

#135128 Re: "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše...

2018-07-30 07:06

#135029: - "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše... 

Ale ne, tak to sorry áko, to je účelouka a kampaň, my v ÁNO ŠtB nekradněme, máme sice predsedu, čo je trestně stíhaným Štbákem, s agenty ŠtB jsme v nepřetržito styku, velmi pekně ridí naši partaj, ale nekradněme, tak to fak sorry áko. Andrej sice odlifroval celý svůj majetek do euro-zóny na Slovensko a za čtyři roky co byl ministrem majetek karuselu Agrofert zdvojnásobil na 80 mld., popomcí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou okrádá stát na daních ročně o 30 mil., ale fak nekradnime, to fak sorry áko, přece pobrat 2 mld. dotací a zaplatit 740 mil. daní to není žádná zlodějina tak to sorry áko. 

Ve vedení Homolky v době údajných čachrů byla i bývalá ministryně Němcová

Jedním z nejpalčivějších problémů, na které upozornila hloubková kontrola ministerstva zdravotnictví v pražské Nemocnici Na Homolce, bylo údajné zpětné vytváření smluv. Podle kontrolorů tak nemocnice například v roce 2015 nakoupila bez kontraktů zboží za více než 800 miliónů korun.

................

Maškara se nezdá, vypadá, že neumí do pěti počítat, ale krade jako Babiš.


Nepřihlášený uživatel

#135129 Bezesporu vyčůraná Jaroslava Němcová

2018-07-30 07:51

#135128: - Re: "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše... 

Ministryně Němcová využívá státní byt, kde je nájem nižší, než je obvyklé

.. jak je vypasená.. ta se určitě neošidí..


Nepřihlášený uživatel

#135130 Re: Bezesporu vyčůraná Jaroslava Němcová

2018-07-30 08:02

#135129: - Bezesporu vyčůraná Jaroslava Němcová 

Tak ta do ANO StB pasuje jak Miloš Zeman do KGB a StBák Babiš do StB. 

Ale třeba si vybrala k bydlení byt, který má společný záchod na pavlači :-), člověk nikdy neví, co se hlavách členů ANO StB "vylíhne". 


Nepřihlášený uživatel

#135131

2018-07-30 08:06

Rozpoznat fake news je hrozně těžké, často to nezvládne vůbec nikdo. Třeba takové zbraně hromadného ničení v Iráku - fake news, kterou sežrali v podstatě všichni novináři. A přitom to byl účelově šířený nesmysl aby podpořil válkychtivé magory. A nyní by fake new mohla být, že asad použil chemické zbraně na svoji opozici. Fake news zjevně šíří tzv. bílé přilby a všichni zdá se to žerou. Nebo by fake news mohlo být šíření informací o tom, že Trump vyhrál volby díky podpoře z Ruska. Pořád se o tom mluví,a konkrétní důkazy žádné. Pořád se vyšetřuje,ale nic se nevyšetřilo.

Předpokládám, že kolem útoku novičokem tho bude také hodně fake, ale nikdo neví co je náhoda nebo fakt, co je něco podstrčeného či jen zmanipulovaného. Řeči o tom že za to může Putin, ale mají také příznaky fake news, protože nikdo nepředložil důkazy. Celé je to hrozně podivné. Jakoby celá kampaň byla na objednávku.

Vysvětlení novičoku je spousta (např. Scripal sám zapleten do obchodu z jedy, nebo jiných špinavých kšeftů v podsvětí), přesto si jsou téměř všichni jisti, že za to může Putin. Prostě šíření fake news? Nikdo neví.


Nepřihlášený uživatel

#135132 Re:

2018-07-30 08:51

#135131: -  

V informacích o zbraní hromadného ničení v Iráku bylo "fake news" maximálně to, že Irák vyjádřeními jeho tehdejší dikatury "informoval" že zbraně hromadného ničení má a vyvíjí je.  Bylo velmi obtížné i pro zpravodajské služby v uzavřeném režimu Iráku zjistit, jestli je to realita, nebo jsou to "fake news". 

Totalitní Irák rozpoutal odpornou válku v Kuvajtu, způsobil nedozírné ekologické škody, detekce chemických zbraní ve válce o Kuvajt proběhla, bylo tedy rozumné být velmi obezřetný k tomu, co Irák říká. 

Irák nepřetržitě před válkou o Irák západu vyhrožoval právě zbraněmi hromadného ničení.  Obava byla na místě. Moc řešení, než přímý útok na Irák se nenabízelo, neboť diktátor přestal naprosto spolupracovat s demokratickými zeměni na kontrole zbrojení. 

To, že chemické zbraně hromadné ničení jsou velkým nebezpečím, dá se jejich držení a vývoj utajit, dokládá jejich použítí v Sýrii Asadem. 

Tedy nesnaž se vytvářet dojem, že demokracie své občany obelhává.

Valento-rusko listy tedy "platforma pro zveřejněňování anynymních názorů" to je zločin, nikoliv standardní noviny, které dopředu jasně v souladu s mediálním zákonem deklarují jak budou zprávy ověřovány a jak budou publikovány, stejně tak v souladu s mediálním zákone takové noviny dobrovolně zavazují, že nebudou šířit lži, nejen proto, aby se vystavili postihu za šíření poplašných zpráv. 


Nepřihlášený uživatel

#135133 Co s tím má vůbec společného StBák a křivopřísežník Babiš?

2018-07-30 09:29

Místo 140 miliónů jen 10 a půl? Monsport se na kompromis před jednáním s Babišem netváří

V Hrzánském paláci na Hradčanech v pondělí dopoledne začalo jednání bytového družstva Svatopluk s konkurzním správcem společnosti H-System Josefem Monsportem. Moderátorem setkání je premiér Andrej Babiš (ANO). Monsport při příchodu novinářům řekl, že zákon mu neumožňuje přistoupit na kompromis ohledně ceny. Družstvo nabízí za odkup domů 10,5 miliónu korun, Monsport mluví o 140 miliónech.

......Jediné co by Babiš měl udělat jako občan, který masivně okrádá tento stát po celou dobu jeho "podnikání" by to měl prostě zaplatit sám. 

Loni pobral na dotacích 2 mld. korun a zaplatil 740 mil. dle výroční zprávy karuselu Agrofert, tedy je v plusu 1,26 miliard. !!!!!! Tak co mu brání vzit 140 mil. a zaplatit to. O stejnou sumu Babiš okradl stát pomocí korunových dluhopisů, neboť každoročně okrade stát o 30 mil. a provozuje to 5 let. 


Nepřihlášený uživatel

#135134 Co je velmi jisté, budou to jednání sakra a sakra dlouhá......

2018-07-30 09:34

Čína chce jednat s Británií o volném obchodu po brexitu

Čína navrhla Velké Británii zahájení rozhovorů o budoucí dohodě o volném obchodu, kterou by obě země mohly uzavřít po vystoupení Británie z Evropské unie (EU). V Pekingu to v pondělí na tiskové konferenci po setkání se svým čínským protějškem Wangem I uvedl britský ministr zahraničí Jeremy Hunt, který byl jmenován tento měsíc.

......globální vesnici GB nic nebránilo, vyjednávat za EU se zázemím 550 mil. lidí v EU. Dnes mají 50 mil a pozice vyjednávání se jim zmenšila na desetinu. 

Naběhli si na russákou propagandu spikleneckých teoríí o EU, výsledek se dostavil. Stejně jako když někdo podá ruku StBákovi Babišovi ke spolupráci, výsledek se dostaví velmi rychle, viz. články v jeho blescích o "oblíbených" politících ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#135135

2018-07-30 09:46

Minulou středu došlo k veliké rvačce u bazénu v Magdeburgu mezi skupinou Chorvatů a Afghánců. Afghánci obtěžovali sedmnáctiletou Chorvatku, která v reakci jednoho Afghánce shodila na zem. To vyústilo v hádku, do které se zapojili bratři dívky. Na to se zapojili i další Afghánci a došlo ke rvačce, při které jeden Afghánec použil sekyrku. Policie případ vyšetřuje jako těžké ublížení na zdraví.Ten samý den došlo k incidentu v Erfurtu, kde byl mladý Němec napaden neznámou zbraní mladíkem s tureckým občanstvím. Turka zadržela ochranka koupaliště. Zárodkem rvačky byla prý hádka, během které měl Turek použít i pepřový sprej. Zranění si ze rvačky odnesl i on.Ve čtvrtek syrští mladíci zase obtěžovali dvanáctileté německé dívky u bazénu v Chemnitzu. Dívky běžely za plavčíky, kteří zavolali policii. Mladíci byli předáni svým rodičům.

 
Petr Štěpánek

#135136

2018-07-30 10:08

Včera zemřel Tomáš Haas. Proč si na něho nikdo z ODS, s čestnou výjimkou poslankyně Zuzany Majerové Zuzana Majerova, nevzpomněl? Protože tenhle dlouholetý sympatizant a v minulosti i člen a funkcionář ODS nastavil občanským demokratům nemilosrdné zrcadlo.

Přemýšlel jsem, co o Tomášovi napsat, a dospěl k názoru, že nejlepší a nevýstižnější bude připomenout si jej úryvkem jeho vlastního textu z června loňského roku. Zde je:

Přípravy likvidace svobody, svobodného tisku a návrat špehování, udávání, redakčních čistek, vyhazování lidí redakcí a ze zaměstnání, je na dobré cestě. A té přípravy se zúčastnila i ODS. Což je ostuda a zbabělá reakce na právě "politicky korektní" retrovlnu hledání skrytých nepřátel "systému" a "agentů cizích mocností". Je tomu právě rok, co jsem napsal toto:

Kremlin Watch Forum: Dezinformační snahy Kremlu a jeho spojenců

Evropské hodnoty si našli spolupracovníka. A ten si našel evropské hodnoty. Tím spolupracovníkem je ODS.

A těmi evropskými hodnotami jsou podle stejnojmenného think tanku a jeho spolupracovníků ostrakizace, udavačství, cenzura, autocenzura, hledání agentů pracujících pro cizí zájmy, jejich odhalování a vyhánění z redakcí, vylučování z novinářských organizací, které mají být změněny v organizace určující „správný politický směr“.

Strana, které jsem byl dlouhou dobu členem a příznivcem.
Vystoupil jsem z ní, protože jsem nemohl souhlasit s její podporou neonacismu, který získal obrovský politický vliv na Ukrajinu.

A každý den jsem se sám sebe ptal, jestli to bylo správné rozhodnutí.

Vývoj v poslední době a zejména v posledních dnech mne přesvědčil, že nemám čeho litovat.

ODS spolupracující s think tankem Evropské hodnoty, organizací financovanou ze zahraničí a pracující v cizím zájmu, už není stranou, které jsem byl členem a kterou jsem podporoval.
Nebyl jsem to já, kdo opustil ODS.

Byla to ODS, kdo opustil všechny hodnoty, na kterých ODS vznikla a které kdysi prosazovala.

Dnes sdílí hodnoty pana Jandy, jeho nenávist, udavačství, fanatismus, zákaz jiného než jimi propagovaného názoru, cenzuru a ostrakizaci a postih těch, kdo svobodně projeví svůj názor.

ODS se zúčastňuje semináře, který má hledat cesty k uplatnění těchto hodnot v naší společnosti.

To je popření všeho, čím měla a má ODS být.

Jsou to antitéze zásad a principů, na kterých ODS vznikla.

Tolik Tomáš Haas. Jeho poctivost, preciznost, trpělivost, zásadovost a pevnost tu budou moc chybět. Sbohem, Tomáši!


Nepřihlášený uživatel

#135137 Re:

2018-07-30 10:08

#135135: -  

:-) Afgánec měl u bazénu sekyrku :-). Co to jsi to za idiota? 

 


Nepřihlášený uživatel

#135138 Re:

2018-07-30 10:28

#135135: -  

V Teplicích o víkendu vystartovala muslimka po našinci, zavolala na ně dva araby, ti chtěli našince fyzicky napadnout, tan v sebeobraně vytáhl kvér a hádejte, jak to dopadlo? Obviněn byl ten náš co se bránil. Všecko je naopak.

 
Evropan

#135139 Re:

2018-07-30 10:31

#135131: -  

Jde samozřejmě také o to, aby se pravdivé informace nemohly vydávat za fake news. To je také špatně. Pak to může vyvolávat dojem, že Al-Asád s Putlerem v Sýrii nepoužívali chemické zbraně (faktem je že používali a používají), že se na pomlouvačné kampani proti Hillary Clinton nepodílely russké tajné služby (faktem je, že se podílely a je doloženo min. 300 falešných profilů z blízkosti Petrohradu, které aktivně zasahovaly do volební kampaně v neprospěch Hillary), nebo že za útok novičokem v Británii nemůže Russko (faktem je, že nikdo jiný aktivní vzorky nevlastní a jediné Russko mělo na smrti Srkripala zájem, a už v případě Litviněnka jednou russké tajné služby vraždily). Účelem pravdivých zpráv je šířit pravdu a ne šířit fake news, a tak by pro správce sítí měla být pravda svatou. Dnes lže každý od našeho hradního ožraly až po posledního dělníka na stavbě, takže o pravdu vlastně nikomu nejde. To ale neznamená, že fake news budou vydávat za pravdu jakýkoli anonym.


Nepřihlášený uživatel

#135140 Re: Re:

2018-07-30 10:47

#135138: - Re:  

Jako ten nešťastník, co žil ve vyloučené lokalitě a tedy měl svých starostí až nad hlavu a neváhal utratit desítky tisíc za pistoly. Výsledek je ten, že je souzen za vraždu. 

..............

Soukmenovkyně z SPD šíříla poplašnou zprávu o autobusu plném migrantů, na to také nezapomeň. Staník je obviněn z odporného trestného činu, na Okamuru je podáno trestní oznámení, pro totéž. 

Evropan

#135141 Re: Re: Xenofóbové si vybrali Teplice za symbol boje proti Arabům? Pozdě, už jich tam moc není.

2018-07-30 10:57

#135138: - Re:  

A vy patříte k Arabům nebo těm vašim našincům? Já jen že podle vaší češtiny bych odhadoval jako správnou první variantu. No každopádně z toho popisu vlastně nikdo neví, co se dělo, je pak těžké se rozhodovat. Možná čerpáte z níže uvedeného článku, který má se správnou češtinou také problém. Je smutné, že za našince se vydávají lidé, kteří jen stěží dají dohromady českou větu bez hrubek a překlepů, a na ulici se vyjadřují velmi vulgárně :

https://www.eurabia.cz/arabska-mafie-radila-v-teplicich

Jen ten kvér sis přimyslel (a), co? Ostatně do Teplic jezdím celkem pravidelně, a pokud si naše xenofóbní skupinky chtěli vybrat Teplice za symbol toho, jak se muslimové či Arabové roztahují, tak přišli s křížkem po pohřbu. Řada dříve fungujících obchůdků a restaurací provozovaných Araby je dnes již zavřená.

Jinak pro informaci server eurabia spadá pod portál europortál, tedy pod server, který publikuje články s pozitivním postojem k Putinovu Rusku a kritizuje Západ. Články o ukrajinském konfliktu jsou významně proruské (“Výběr z otevřených válečných výhrůžek celému světu z úst amerického prezidenta Obamy. A “stálo to za to,” odpověděla krvavá Madla Albrightová na otázku ke smrti půl milionu dětí.” Nebo “Americký pravičák: “Dnešní vláda USA je něco zcela jiného, než byla Reaganova. Reagan se snažil ukončit studenou válku. Dnes chce americká vláda válku a nadvládu nad světem”). Web osobně podpořil bývalý prezident Václav Klaus, patří do obchodního portfolia OUR MEDIA a.s., většinového majitele Michala Voráčka, vydává jej Obecně prospěšná společenost (= neziskovka) Český portál, o.p.s., členem správní rady je antisemita Adam B. Bartoš a redakci vede redaktor Parlamentních listů Lukáš Petřík a jeho zástupce František Topol.

https://neovlivni.cz/euportal-cz-ozveny-kremlu-v-cr/

 


Nepřihlášený uživatel

#135142 Re: Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russáko

2018-07-30 10:57

#135136: Petr Štěpánek -  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme. 

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#135143 Re:

2018-07-30 11:03

#135136: Petr Štěpánek -  

Vážený pane Štěpánku, je asi dobře, že jste vystoupil z ODS, protože vaše názory se s většinovým názorem opravdu neshodují. Není mi totiž vůbec jasné, v čem jde ODS na ruku Evropským hodnotám. Tato diskuse je ale celkem jednoznačně zaměřena na skutečnost, že prezident země Miloš Zeman není schopen vykonávat funkci prezidenta ČR a zneužívá svůj úřad pro osobní zisky svých poradců a pro prasazování svých proruských a pročínských názorů. Jaký názor tedy máte na možné odvolání prezidenta země z funkce?


Nepřihlášený uživatel

#135144 Ještě snad někdo pochybuji, že je KSČm extrémistickou stranou, která svými kroky.....

2018-07-30 11:08

Poslanec Evropského parlamentu za KSČM Jaromír Kohlíček a senátor za hnutí Severočeši.cz Jaroslav Doubrava v krymském Sevastopolu v neděli přihlíželi přehlídce plavidel ruské černomořské flotily a setkali se s místními poslanci. Poloostrov navštívili už letos v dubnu.

....jasně deklaruji schalování okupace Krymu, tedy touží opět po tom, aby ČR byla také  znovu okupována Rusy? 


Nepřihlášený uživatel

#135145 Je to sice v Babiš-Pleslově Blesku I., ale rozhovor je to zajímavý.....

2018-07-30 11:20

Studentka: Strach Čechů z islámu chápu, i muslimové se musí víc angažovat

 


Nepřihlášený uživatel

#135146 A co tam "řeší" Čunek? Jeho náklonnost k ANO StB je opravdu pekelná.....

2018-07-30 11:22

Správce konkurzní podstaty Josef Monsport podle senátora Jiřího Čunka (KDU-ČSL) přislíbil, že do vyřešení případu nebude vystěhovávat z Horoměřic žádného z klientů H-Systemu. Novinářům to řekl po schůzce Monsporta se zástupci bytového družstva Svatopluk, při které v Hrzánském paláci působil jako mediátor premiér Andrej Babiš (ANO). Svatopluk a konkurzní správce by se měli během srpna domluvit na ústavu, který by ocenil nemovitosti v Horoměřicích.


Nepřihlášený uživatel

#135147 Španělsko má dvojcifernou nezaměstnanost. Pracovní místa v ČR je potřeba primárně nabízet.....

2018-07-30 11:27

Zájem firem o Ukrajince roste. Do Česka jich za poslední dva roky přišlo už přes 13 tisíc

.....občanům EU a občany EU také získat. 

Ukrajina je velmi problematická země. Skoro polovina Ukrajinců se hlási k ruské národnosti, což je absurdní, nejen proto, že hlasovali skoro jednomyslně o vzniku Ukrajiny, ale je to absurdní v současné situci okupace Krymu a východu Ukrajiny. 

Je potřeba, aby každý kdo se z "východu" bude chtít zde v EU ucházet o práci, byl velmi pečlivě prověřen.

Russácká ambasáda je zde gigantická, je naprosto evidentní, že jsme centrem russké špionáže a hybridní války Russka v Evropě. Je zde masivní kriminální russká diaspora, která se tváří, že tu "podniká". Tohle vše je potřeba tedy velmi pečlivě zvažovat při nabízení práce. 


Nepřihlášený uživatel

#135148 Relativizace hodnot KGBákem Zemanem a StBákem Babišem skutečně potřebuje jasné stanovisko....

2018-07-30 11:42

"Nezbývá než uznat svou nedůslednost, svou chybu a pochlapit se, neboť věřím, že nejasná doba potřebuje jasná stanoviska." 

 


Nepřihlášený uživatel

#135149 Re: Španělsko má dvojcifernou nezaměstnanost. Pracovní místa v ČR je potřeba primárně nabízet.....

2018-07-30 11:50

#135147: - Španělsko má dvojcifernou nezaměstnanost. Pracovní místa v ČR je potřeba primárně nabízet..... 

V ČR žije čínský student, který zde páchá odporný čin vůči občanovi ČR, vytrhává mu jeho majetek z ruky, brání mu v projevu názoru a odvolává se na to, že je "vynikajícím studentem". To je věc, která by mu měla velmi přitížit, jasně tím dokazuje svoje komunisticko-zločinecké myšlení. Je to člověk, který nerespektuje demokracii a schvaluje genocidu v Tibetu, tedy neměl by vůbec mít povolení k pobytu na území EU. Děsivé na věci je, že navíc jedal ve solčení ještě s druhou osobou a také z ČLR. 

Tento člověk měl být okamžitě vyhoštěn z ČR a tedy i EU. 

"Podle něj škodlivost činu zvýšila jeho politická motivace. Číňané zasáhli do svobody demonstrantky projevovat své postoje k tibetské otázce. "Zohlednění zásahu do svobody vyjadřování by bylo na místě i za situace zcela opačné," zdůraznil v dovolání Zeman."

"Jednání naplňující skutkovou podstatu trestného činu loupeže směřuje primárně vůči svobodě jednotlivce v rozhodování ohledně toho, jak naloží s věcí, jíž se chce pachatel násilím zmocnit," konstatoval Veselý, který Obvodnímu soudu přikázal případ znovu projednat."


Nepřihlášený uživatel

#135150 Nováková je důkazem, že StBákovi Babišovi již nikdo slušný .....

2018-07-30 11:58

Antiministryně Nováková: Bere komunisty, Okamuru, korporátní zájmy staví nad občana

.....se znalostmi a člověk kulturní a morální již StBákovi Babišovi opravdu ruku nepodá.

ANO StB má cca 70 poslanců a nejsou schopni z nich vybrat jediného ministra či ministryni. Co je to tedy za lidi? Ve Sněmovně ani na veřejnosti prakticky nemluví. 

ANO StB je v obrovském průšvihu a to odhlížím od toho, že banda mužských poslanců ANO StB vyloženě terorizuje poslance ostatních stran Sněmovny na chodbách, pokřikuje na ně, nabízí úplatky atd. Byť to mohou vydávat za žert, je odporná a nejspíše i organizovaná banda.