MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135147 Španělsko má dvojcifernou nezaměstnanost. Pracovní místa v ČR je potřeba primárně nabízet.....

2018-07-30 11:27

Zájem firem o Ukrajince roste. Do Česka jich za poslední dva roky přišlo už přes 13 tisíc

.....občanům EU a občany EU také získat. 

Ukrajina je velmi problematická země. Skoro polovina Ukrajinců se hlási k ruské národnosti, což je absurdní, nejen proto, že hlasovali skoro jednomyslně o vzniku Ukrajiny, ale je to absurdní v současné situci okupace Krymu a východu Ukrajiny. 

Je potřeba, aby každý kdo se z "východu" bude chtít zde v EU ucházet o práci, byl velmi pečlivě prověřen.

Russácká ambasáda je zde gigantická, je naprosto evidentní, že jsme centrem russké špionáže a hybridní války Russka v Evropě. Je zde masivní kriminální russká diaspora, která se tváří, že tu "podniká". Tohle vše je potřeba tedy velmi pečlivě zvažovat při nabízení práce. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135149 Re: Španělsko má dvojcifernou nezaměstnanost. Pracovní místa v ČR je potřeba primárně nabízet.....

2018-07-30 11:50:03

#135147: - Španělsko má dvojcifernou nezaměstnanost. Pracovní místa v ČR je potřeba primárně nabízet..... 

V ČR žije čínský student, který zde páchá odporný čin vůči občanovi ČR, vytrhává mu jeho majetek z ruky, brání mu v projevu názoru a odvolává se na to, že je "vynikajícím studentem". To je věc, která by mu měla velmi přitížit, jasně tím dokazuje svoje komunisticko-zločinecké myšlení. Je to člověk, který nerespektuje demokracii a schvaluje genocidu v Tibetu, tedy neměl by vůbec mít povolení k pobytu na území EU. Děsivé na věci je, že navíc jedal ve solčení ještě s druhou osobou a také z ČLR. 

Tento člověk měl být okamžitě vyhoštěn z ČR a tedy i EU. 

"Podle něj škodlivost činu zvýšila jeho politická motivace. Číňané zasáhli do svobody demonstrantky projevovat své postoje k tibetské otázce. "Zohlednění zásahu do svobody vyjadřování by bylo na místě i za situace zcela opačné," zdůraznil v dovolání Zeman."

"Jednání naplňující skutkovou podstatu trestného činu loupeže směřuje primárně vůči svobodě jednotlivce v rozhodování ohledně toho, jak naloží s věcí, jíž se chce pachatel násilím zmocnit," konstatoval Veselý, který Obvodnímu soudu přikázal případ znovu projednat."