MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135170 Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 15:18

#135169: - Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Tak mu budeme říkář "křivopřísežník", tam je to jasné v rámci steno protokolu ve Sněmovně. Je to dobře zdokumentováno. 

Taky je dobře zdokumentováno, to o sobě Andrej vlastně píše sám, jak pobral s karuselem Agrofert 2 mld. dotací a zaplatil na daních 740 mil. korun na daních ve firmě, která měla v roce 2014 57 mld. cízího kaptiálu. Kam asi mizí výnosy z tohoto "cízího kapitálu" o kterém výroční zprávy karuselu Agrofert nepíší, odkud pochází, když Bureš zaplatí 740 mil. na daní z příjmu?  To si přeje Andrejko, abychomo nazvali jak . "zloděj dotací"? 

Taky je dobře zdokumentováno jeho členství v partaji, tedy bychom mu mohli říkat třeba "slovenský nomenklaturní komouš". 

Taky mu můžeme říkat "StBák co o sobě tvrdí, že není StBákem", bude to lepší? Jedná jako StBák, mluví jako StBá, vypadá jako StBák, ale tvrdí, že není StBákem :-). 

Taky bychom se mohli snížit na úroveň Andreje Babiše a mohli bychom mu říkat "slovenský kokot" i to je přesné, tedy pokud se člověk sníží verbálně na úroveň Babiše, Zemana, Ovčáčka, Rusnoka, ......

Bureš je naprosto ok, všichni vědí, o kom jde řeč :-). 

Tomáš Klus mu říká "velkostatkohnojař".  Mohl by to být taky "dluhopisový upisovač a kupovač", taky to může být "ptačí hnídečko - Bureš", podle jeho nejlepšího projektu, taky bilý kůň, sorryák, je toho spousta, čím se Bureš charakterizoval.

Zloděj desítek milard, neb jen za dobu v ministerském postu zadlužil stát o více jak 80 mdl. a navýšil majetek v karuselu Agrofert o 40 mld. 

600 stran textu? Stačilo přece k soudu "napsať" "já nesom ŠtBák, tak ať to mě něžíkají". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135180 Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 16:40:08

#135170: - Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Je to opravdu na zvracení. Zajímalo by mě, co bude dělat, až Štrasburk potvrdí ortel slovenského soudu ?? Odstoupí konečně LHÁŘ Andre ? Bude všem opět lhát, že soud vyhrál ? Je to zloděj, STBÁK a herec... Dobře to hraje zejména na starší lidi, jak se o ně zajímá, jak je starostlivý...  Škoda, že ta starší generace nedokáže ještě hledat pravdu na GOOGLE  a na to on hřeší... Tamhle dal bezdomovci 5000 Kč a nechal si to samozřejmě natočit na kameru, je to ubožák.. Skoupil IVF kliniky po celém Česku i v zahraničí. Vydělává na lidském neštěstí ( neplodnosti žen ). Je to bezpáteřní howado. 


Nepřihlášený uživatel

#135185 Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 17:51:07

#135170: - Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Tomáš Klus je slušný , rovný člověk. Morální příklad.... Klobouk dolů!!!