MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135176 Re:

2018-07-30 16:07

#135136: Petr Štěpánek -  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 

Jiří Drahoš

#135177 Re: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-30 16:24

Jiří Drahoš

#135178 Re: Re:

2018-07-30 16:25

#135176: - Re:  

A ty jdi do prdele, ty imbecile!


Nepřihlášený uživatel

#135179 Velká Británie dosud nevystoupila z EU a už je to hotová "globální vesnice"......

2018-07-30 16:36

„Má žena je Japonka. Má žena je Číňanka!“ Přeřeknutí britského ministra zahraničí rezonuje světovými médii


Nepřihlášený uživatel

#135180 Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 16:40

#135170: - Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Je to opravdu na zvracení. Zajímalo by mě, co bude dělat, až Štrasburk potvrdí ortel slovenského soudu ?? Odstoupí konečně LHÁŘ Andre ? Bude všem opět lhát, že soud vyhrál ? Je to zloděj, STBÁK a herec... Dobře to hraje zejména na starší lidi, jak se o ně zajímá, jak je starostlivý...  Škoda, že ta starší generace nedokáže ještě hledat pravdu na GOOGLE  a na to on hřeší... Tamhle dal bezdomovci 5000 Kč a nechal si to samozřejmě natočit na kameru, je to ubožák.. Skoupil IVF kliniky po celém Česku i v zahraničí. Vydělává na lidském neštěstí ( neplodnosti žen ). Je to bezpáteřní howado. 


Nepřihlášený uživatel

#135181 Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 16:41

#135180: - Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Babiš rozšiřuje svůj byznys s umělým oplodněním a chystá se na pražskou burzu


Nepřihlášený uživatel

#135182 Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 16:48

#135180: - Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Jisté je, že je Andrej Babiš ubožák, vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a je to StBák a není pochyb, že krade jako StBák.  

Nikdo slušný, mravný a kulturní mu už ruku dobrovolně nepodá. Z více jak 70 poslanců není schopen vybrat jediného ministra. 

ANO StB je už nepochybnou politickou sektou likvidující demokracii v této zemi, jak předvedli 12. 7. 2018 při jednání Sněmovny, kde prakticky nebyli schopni vystoupit. 

Poslanci socanů na přímý dotaz, jestli důvěřují Babiševi nebyli schopni vyslovit co si vlastně myslí a podivně blábolili. 

Je to opravdu peklo. 


Nepřihlášený uživatel

#135183 A takový pilný soudruh to byl, tak pěkně "nezištně" pro Putina kradl......

2018-07-30 16:57

V Jerevanu zadrželi šéfa postsovětské ‚protiváhy NATO‘, měl se snažit svrhnout ústavní pořádek


Nepřihlášený uživatel

#135184 Jsou státy v EU, které mají dvoucifernou nezaměstnanost, proč sem tedy taháme Ukrajince.....

2018-07-30 17:22

Vládní program přilákal do Česka 13 tisíc Ukrajinců. Práci místním neberou, tvrdí analýza

V Česku za dva roky od spuštění vládního programu Ukrajina pracuje 13 300 lidí z této země. Firmy mají o Ukrajince zájem, jejich legální zaměstnávání neohrožuje místa ani mzdovou úroveň, řekl v pondělí šéf Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý. Komora chceme s vládou otevřít jednání o zdvojnásobení ročních kvót.

.....není k tomu žádný důvod, naopak je to velmi nebezpečné, neboť skoro polovina Ukrajinců se hlásí k russké národnosti a to je tedy opravdu velmi nebezpečné, při přečtení výročních zbrav BIS a vědomí, jak gigantická je russácká ambasáda na našem území. 


Nepřihlášený uživatel

#135185 Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 17:51

#135170: - Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Tomáš Klus je slušný , rovný člověk. Morální příklad.... Klobouk dolů!!!


Nepřihlášený uživatel

#135186 Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 17:55

#135185: - Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Řekl to parádně, "nejasná doba potřebuje jasná stanoviska", opravdu není možné po letech relativizací hodnot ve společnosti KGBákem Zemanem a StBákem Babišem se tvářit, že "to nějak přečkáme", "že to ještě není tak hrozné", "že třeba KGBák není KGBákem a StBák není StBákem". 

Je to vážné a to je potřeba jasně říci, je potřeba říci s StBákem Babišem a jeho sektou nikdy. 


Nepřihlášený uživatel

#135187 Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 18:58

#135181: - Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Kolik si ještě potřebuje nahrabat.. A hlavně teď ze státního.. Potřeboval se dostat ke korytu jenom proto... Bože, vždyť to bylo od začátku tak průhledné.. Hloupé Čecháčky oblbl, to snad není možné.. A ještě teď se najdou idioti, kteří ho podporují... 

ABéčko je to  největší zlo, jaké nás od r. 89 potkalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#135188 To přece my tady v ČR známe, to tu provozuje KGBák Miloš Zeman od roku 2012.....

2018-07-30 19:02

Trump graduje válku s médii. Novináři jsou šílení, nevěřte těm jejich kecům, prohlásil

.....tedy už od počátku jeho kampaně. Cílí tím na lidi "přiravené" russkou propagandou spikleneckých teoríí v ČR symblolicky prezentovanou ve valento-russko listech "názorovém serveru". 

Je to vážné, ale zdaleka ne tolik, jako tomu bylo např. v roce 2015 kdy prakticky na každém kroku člověk narážel na lidi "upravené" čtením těch debilit ruské propagandy. Dnes už to zdaleka taková hrůza není a valento russko listy jsou už symbolem lhaní a russácké propagandy. 

Amerika je v tomto daleko odolnější, tam byl obrovský problém s facebookem a množením lží a spikleneckých teorií uživatelům v jejich profilech. I to je z velké části vyřešeno. Facebook přišel o desítky miliard a pravděpodobně o další bude přicházet, podobně budou následovat další sociální sítě. Věci se již vyjasňují. 

 Na druhou stranu je potřeba dávat pozor, Trump je zjevně russy instruován, tedy napadání novinářů, které předváděl Zeman před dvěma třemi lety zde, generované nyní v USA znamená, že společnost tam je velmi rozdělena a to chtějí russáci udržet co nejdéle, aby si mohli dopravit Trumpa do pozice ještě na další volební období, podobně jako se jim to podařilo tady s velmi pravděpodobným KGBákem Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#135189 Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 19:06


Nepřihlášený uživatel

#135190 Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 19:13

#135187: - Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Já si dlouhodobě myslím, že Babiš je jen luxusní bílý kůň, není reálným vlastníkem karuselu Agrofert. Nechová se jako vlastník, chová se jako "správce", které někdo velmi trvdě drží za kulky. 

Člověk, který by vlastnil takové jmění reálně by neměl ani tu nejmeší potřebu dělat komplikované operace s kradením 50 mil. dotace, ale protože to Babiš nejspíš reálně vůbec nevlastní, zadání zní.

Dělaj si co chce Bureši, musí to vydělávat a jestli se chceš tvářit jako velkej boss, tak si na to nakraď, ale ne z našich. 

Karusel měl v roce 2014 půjčeno různým způsobem 57 mld.!!!! z toho bylo od bank cca 20, zbytek jsou "leasingovky všeho druhu" soukromé půjčky atd. atd. atd. Tedy dvojciferný roční výnos z 57 mld. mizí kdo ví kde, výroční zprávy karuselu nesdělují kam. 

Další věcí je, že si Bureš tu jeho odkvetlou boubelku vzal ve chvíli, kdy jí nevznikl nárok na společné jmění manželů v karuselu. Do té doby s ní žil "na hromádce" i to napovídá, že je spíše bílý kůň, než skutečný vlastník. 

 

Je to jistě sakra spiklenecká teorie, ale z výročních zpráv to vcelku vypadá jako věrohodná spiklenecká teorie i proto, že je celý ten cirkus karusel Agrofert napsán na jednu fyzickou osobu, což je vskutku velmi "russtikální způsob podnikání" s desítkami miliard, nic takového dalšího v ČR asi neexistuje. Karusel nikdy nebyl vystaven reálnému trhu na burze. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135191 Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 19:14

#135189: - Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Vzhledem k tomu, že Bureš Babiš křivě přísahal na zdraví svých dětí je to velmi pravděpodobné. 

Evropan

#135192 Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu.

2018-07-30 19:20

#135174: - Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu. 

Russko je stát, který podporuje světový terorismus. Myslíš, že to je hoax? A to, že podporuje masového vraha Al-Asáda, spolupracuje s Hizballáhem a s Iránem, vede válku proti Ukrajině a okupuje sever Gruzie, to snad není pravda?

Kdyby nebylo Russka, ubyla by minimálně polovina migrantů, v roce 2015 by ubylo dokonce 80% migrantů.

Jiří Drahoš

#135193 Re: Re: Re:

2018-07-30 19:22

#135178: Jiří Drahoš - Re: Re:  

Nevím, vážený pane, proč se za mě vydáváte. Opravdu si myslíte, že bych se vyjadřovat tak vulgárně jako vy nebo současný prezident? Ale prý to není poprvé, kdy se zde vydáváte za někoho jiného, konkrétního. Máte k tomu nějaký důvod, nebo si jen občas zapomenete vzít léky?


Nepřihlášený uživatel

#135194 To je opravdu něco šíleného, co ANO StB, socani a komouši předvádí....

2018-07-30 19:29

Hamáček o Pochem se Zemanem nemluvil, o vedení ministerstva rozhodne ČSSD za měsíc

.....vláda s "důvěrou" nemá jednoho ministra, vyměnila dva, žádala bez jednoho ministra a poslanci ANO StB ani nevyjádřili názor, proč vlastně pro takovou vládu hlasují. Babiš žvanil hodinu a půl naprosté hovadiny o všem možném a nemožné, ale co reálně vláda vlastně udělá, to nesdělil. 

Je to opravdu pekelné, co tu Zeman za 5,5 roku co je Hradě způsobil. Země je zdevastovaná po všech stránkách, každý slušný schopný člově se buď vládě a politikům vyhýbá obloukem nebo přímo tito lidé odešli z republiky. Ve Sněmovně se po chodbách potulují bandy "poslanců" ANO StB a vyhružují opozičním poslancům a Hamáček se tváří jako "mistr světa" bez kterého se přece nepohne summit NATO. 

Je to opravdu děsivá devastace politického prostředí a pokud má Foldyna v něčem částečně pravdu, tak Babiše opravdu zplodili KGBáci Zeman s Klausem a porodil ho KGBák a socan Zeman, ostatní strany s tímto zločinem nemají nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#135195 Podobně jako neonacistická SPD by se mohlo zhroutit i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-07-30 19:35

Piráti jsou alkoholici a narkomani, tvrdí SPD v rámci předvolební kampaně

30. července 2018  18:29
Předvolební boj o pražský magistrát začal. Pražská pobočka hnutí SPD sdílela na svém profilu video, kde lídr Pirátů Ivan Bartoš hraje na akordeon a zpívá. V průvodním textu SPD tvrdí, že Piráti jsou narkomani a alkoholici, kteří chtějí ovládnout Prahu. Bartoš původně nechtěl na celou věc reagovat, později však uvedl, že se SPD „jako tonoucí stébla chytá“.
 
....a "podnikatele" v multi-level "marketingu" do pozice primátora. Co také čekat od StBáka Bureše a nácka Okamury, je to dobře, že se personální vyprázdněnost začíná projevovat. Je to vlastně skvělá zpráva. Piráti se tomu mohou jen smát, víc opravdu není potřeba dělat. Neonacistická SPD i neokomunistická ANO StB se už utlučou vlastní blbostí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 19:43

#135191: - Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Bureš je velmi odporná havěť a neštítí se absolutně ničeho. Češi budou ještě koukat, co Bureš předvede. Každý , kdo Bureše podporuje, chce  pro Česko vědomě zlo.


Nepřihlášený uživatel

#135197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 20:02

#135196: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Vláda je vyprázdněná, celá řada ministrů se "tváří", že "nejsou politici". Ti, co se tváří, že jsou politici, dělají ale obrovské prasárny. Brabeček prodejem super úrodné půdy na sklady, Ťok jeho PPP zlodějinami a neschopností vyřešit mýtný systém, komunistický synáček Toman na zemědělství po kterém zůstalo u státu 600 mil. dluhů, pak je tam maškara na financí Švindllerová, která nedělá nic jiného, než že švindluje se statistikami ministerstva, šíleně hloupá Nováková "neministryně", šašek z legislatvní rady vlády v pozici ministra spravedlnosti, podvodníček s diplomkou na min. obrany, a politik - nepolitik dnes jmenovaná paní na MPSV, kde jedou zakázky v IT v miliardách. maškara dostálová na MMR kde to jede dokonce ve stovkách miliard dotací - jak krásně se Babišovi krade, když tam má takovou maškaru. Kdo tam zbývá - šílený Hamáček na dvou ministerstvech a další "nepolitici" Plaga a Staněk a zbývá zdravotnictví "manažer ken" Vojtěch co všechno vyčte z xls souboru, ale o zdravotnictví neví vůbec nic. 

Je to masakr, to je naprosto jisté. Celý ten pytel blech "šéfuje" trestně stíhaný StBák a nomeklaturní komunista a gigazloděj Andrej Bureš Babiš. 

Co asi tahle parta může vyplodit. Jak asi se budou chovat jejich podřízení? To jako žijí v představě, pro takovou pakáž bude chtít někdo pracovat? A kdo to bude? Zase jen neschopná pakáž, nikdo jiný to být nemůže. 

Tedy "nepolitici" ze 14 lidí:

Babiš Bureš, pořád vykřikuje, že nemá žádnou moc a že není politikem

Švindllerová - úřednice, nikdy nikam nevolená

Kněžínek - úředník úřadu vlády, nikdy nikam nevolen

Nováková - nikdy nikam nevolena

Maláčová - nikdy nikam nevolena

Plaga - úředník ministerstva

Vojtěch - úředník

Na pomezí politiků

Ťok - původně kariérní úředník v bussinesu

Brabeček - těžko říci co je to za kreaturu

Spíše zloději, podvodníci či dokonce komunističtí zločinci 

Babiš podruhé

Toman komunistický synáček velmi pravděpodobně tedy StBák

Metnar jakýci úředník, policajt z pohotovostního pluku

Ten co nikdy nepromluvil

Staněk 

 

Je to pekelná sestava lidí, kteří neprezentují své politické názory, postoje, prostě nic, nula. Prakticky nevíme, kdo tento stát ovládá, resp. nejspíše to víme StBák Babiš, rusáci a Zemane. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-31 05:08

#135197: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Havně, že se v jedné debatě obul Faltýnek do Jakuba Michálka kvůli věku..   Slavné ANO STB si udělalo ministra zdravotnictví z hezounka, který má 30 i s cestou.. 

https://www.youtube.com/watch?v=UId6MWJKHzM


Nepřihlášený uživatel

#135199 Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu.

2018-07-31 05:25


Nepřihlášený uživatel

#135200 Re: Jak omezit příliv imigrantů? Stačí jediná povinná otázka:

2018-07-31 05:42

#135172: - Jak omezit příliv imigrantů? Stačí jediná povinná otázka: 

Pro ty, co o Izraeli neslyšeli, otázka z praxe. Dáte si panáka(žitné, slivovice, vínovice, bramborovice, melasovice, třtinovice, kontušovky, jeřabinky, ořechovky, višňovky, becherovky, jalovcové, vanilkové....) a šunkové chlebíčky?