MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135187 Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 18:58

#135181: - Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Kolik si ještě potřebuje nahrabat.. A hlavně teď ze státního.. Potřeboval se dostat ke korytu jenom proto... Bože, vždyť to bylo od začátku tak průhledné.. Hloupé Čecháčky oblbl, to snad není možné.. A ještě teď se najdou idioti, kteří ho podporují... 

ABéčko je to  největší zlo, jaké nás od r. 89 potkalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135190 Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-30 19:13:39

#135187: - Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Já si dlouhodobě myslím, že Babiš je jen luxusní bílý kůň, není reálným vlastníkem karuselu Agrofert. Nechová se jako vlastník, chová se jako "správce", které někdo velmi trvdě drží za kulky. 

Člověk, který by vlastnil takové jmění reálně by neměl ani tu nejmeší potřebu dělat komplikované operace s kradením 50 mil. dotace, ale protože to Babiš nejspíš reálně vůbec nevlastní, zadání zní.

Dělaj si co chce Bureši, musí to vydělávat a jestli se chceš tvářit jako velkej boss, tak si na to nakraď, ale ne z našich. 

Karusel měl v roce 2014 půjčeno různým způsobem 57 mld.!!!! z toho bylo od bank cca 20, zbytek jsou "leasingovky všeho druhu" soukromé půjčky atd. atd. atd. Tedy dvojciferný roční výnos z 57 mld. mizí kdo ví kde, výroční zprávy karuselu nesdělují kam. 

Další věcí je, že si Bureš tu jeho odkvetlou boubelku vzal ve chvíli, kdy jí nevznikl nárok na společné jmění manželů v karuselu. Do té doby s ní žil "na hromádce" i to napovídá, že je spíše bílý kůň, než skutečný vlastník. 

 

Je to jistě sakra spiklenecká teorie, ale z výročních zpráv to vcelku vypadá jako věrohodná spiklenecká teorie i proto, že je celý ten cirkus karusel Agrofert napsán na jednu fyzickou osobu, což je vskutku velmi "russtikální způsob podnikání" s desítkami miliard, nic takového dalšího v ČR asi neexistuje. Karusel nikdy nebyl vystaven reálnému trhu na burze.