MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#135274 Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 05:15

#135270: - Re: Re: Re:  

S dezinformační prorusskou a antiEU propagandou je na tom ještě podobně špatně jako my Slovensko. Ostatně některé hoaxy k nám přicházejí právě od nich. Jen netuším, jak se russká propaganda dokázala protlačit do Maďarska. Vždyť orbán coby představitel Fidesu v roce 1989 ostře vystupoval proti Russákům hlavně kvůli krvavé intervenci v roce 1956. No a dnes tam mají Russáci stavět atomovou elektrárnu (zatím nemají ani jeden bezpečnostní certifikát, takže to bude stavba jak Nagymaros) a Orbán je využívá s jejich podporou propagandy proti neziskovkám.

Ještěže v tom Polsku nemají Russáci šanci!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135276 Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 05:36:20

#135274: Evropan - Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

Slovensko je na tom s russáckou propagandou a jejím "sdílením" (stojním) na všechny možné valento-russko listy opravdu naprosto stjeně jako ČR. 

Maďarštinu jsem si tehdy také prověřoval ale je to jazyk poněkud "komplikovaný" a už si moc nepamatuji, jak to vyšlo, proto jsme to nezmiňoval. 

Plánová výstavba russácký jaderných elektráren v Maďarsku je opravdu realita. Jestli to ale russák je schopen realizovat, když z russákova ročně utíkají statisíce vysokoškoláků je otázka. Spíš bych řekl, že nikoliv a tedy se žádná výstavba spíše neodehraje.