MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135276 Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 05:36

#135274: Evropan - Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

Slovensko je na tom s russáckou propagandou a jejím "sdílením" (stojním) na všechny možné valento-russko listy opravdu naprosto stjeně jako ČR. 

Maďarštinu jsem si tehdy také prověřoval ale je to jazyk poněkud "komplikovaný" a už si moc nepamatuji, jak to vyšlo, proto jsme to nezmiňoval. 

Plánová výstavba russácký jaderných elektráren v Maďarsku je opravdu realita. Jestli to ale russák je schopen realizovat, když z russákova ročně utíkají statisíce vysokoškoláků je otázka. Spíš bych řekl, že nikoliv a tedy se žádná výstavba spíše neodehraje. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135277 Co plyne z toho, co tvrdí pan Kala a StBák Babiš

2018-08-01 05:37

 

pan Kala

„V roce 2017 bylo vyčerpáno pouze 48 procent konečného rozpočtu kapitálových výdajů.Jedná se o nejnižší investice státu za posledních 12 let. Investiční podpora státu byla v roce 2017 dokonce nižší než v letech ekonomické recese,“ poznamenal. Rozpočet pro loňský rok připravil a z výrazně části dohlížel na jeho dodržování tehdejší ministr financí a dnešní předseda vlády Andrej Babiš. Poznatky šéfa NKÚ se snaží rozporovat.

StBák Babiš

„Zatímco výdaje v roce 2014 představovaly 74,1 miliard korun, v roce 2015 již 75,8 miliard korun, v roce 2016 78,5 miliardy korun a v roce 2017 rekordních 103,9 miliard. Vždy jsem apeloval na jednotlivé ministry, aby tyto rozpočtované výdaje čerpali.

.........................................

Pan Kala říká, že v roce 2017 bylo z kapitálových výdajů vyčerpáno 48 %, StBák Babiš tvrdí, že bylo rozpočtováno 103,9 mld. a zároveň říká, že vybízel ministerstva, aby to čerpali, že nečerpali, tak z toho se StBák sám vyviňuje. 

Jak by tedy dopadl rozpočet, kdyby ministerstva tuto položku vyčerpala? Státní rozpočet skončil v roce 2017 deficitem 6,151 mld. přesně dle statistického úřadu. Nevyčerpané prostředky z rozpočtové položky kapitálových výdajů představují 54, 028 mld. přesně. 

Tedy pokud by ministerstva toto vyčerpala, deficit by byl 60,17 mld., tedy o 10 mld. nad plánovaným deficitem. 

Co tedy ten komunistický křivopřísežník, StBák a trestně stíhaný podvodník Babiš vlastně řeší? Proč napadá pana Kalu? Copak je možné s prakticky nulovou nezaměnstnaností, růstem HDP "hospodařil" se 60 mld. deficitem státního rozpočtu? 

Babiš je snad idiot? Kde vůbec to hovado bere drzost napadat pana Kalu? To co říká pan Kala, že jednotlivé rozpočtové položky státního rozpočtu jsou jen formální a v průběhu se různě přesouvá z místa na místo je zjevně naprostá realita, neb i jen v porovnání jediné položky rozpočtová-plnění a konečné vypčtová rozpočtu plyne, že je rozpočet čeprán opravdu prapodivně. 


Nepřihlášený uživatel

#135278 To přece my tady v ČR známe, to tu provozuje KGBák Miloš Zeman od roku 2012.....

2018-08-01 05:38

 

 

Trump graduje válku s médii. Novináři jsou šílení, nevěřte těm jejich kecům, prohlásil

.....tedy už od počátku jeho kampaně. Cílí tím na lidi "přiravené" russkou propagandou spikleneckých teoríí v ČR symblolicky prezentovanou ve valento-russko listech "názorovém serveru", to již po letech, co se s takovým jednáním potkáváme dokážeme ohodnotit a dokážeme také odhadnou míru napojení KGBáka Zemana na russáky. 

Je to vážné, ale zdaleka ne tolik, jako tomu bylo např. v roce 2015 kdy prakticky na každém kroku člověk narážel na lidi "upravené" čtením těch debilit ruské propagandy. Dnes už to zdaleka taková hrůza není a valento russko listy jsou už symbolem lhaní a russácké propagandy. 

Amerika je v tomto daleko odolnější, tam byl obrovský problém s facebookem a množením lží a spikleneckých teorií uživatelům v jejich profilech. I to je z velké části vyřešeno. Facebook přišel o desítky miliard a pravděpodobně o další bude přicházet, podobně budou následovat další sociální sítě. Věci se již vyjasňují. 

 Na druhou stranu je potřeba dávat pozor, Trump je zjevně russy instruován, tedy napadání novinářů, které předváděl Zeman před dvěma třemi lety zde, generované nyní v USA znamená, že společnost tam je velmi rozdělena a to chtějí russáci udržet co nejdéle, aby si mohli dopravit Trumpa do pozice ještě na další volební období, podobně jako se jim to podařilo tady s velmi pravděpodobným KGBákem Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#135279 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 05:40

#135273: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#135280 Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-08-01 05:41

 

 

Piráti jsou alkoholici a narkomani, tvrdí SPD v rámci předvolební kampaně

30. července 2018  18:29
Předvolební boj o pražský magistrát začal. Pražská pobočka hnutí SPD sdílela na svém profilu video, kde lídr Pirátů Ivan Bartoš hraje na akordeon a zpívá. V průvodním textu SPD tvrdí, že Piráti jsou narkomani a alkoholici, kteří chtějí ovládnout Prahu. Bartoš původně nechtěl na celou věc reagovat, později však uvedl, že se SPD „jako tonoucí stébla chytá“.
 
....a "podnikatele" v multi-level "marketingu" do pozice primátora. Co také čekat od StBáka Bureše a nácka Okamury, je to dobře, že se personální vyprázdněnost začíná projevovat. Je to vlastně skvělá zpráva. Piráti se tomu mohou jen smát, víc opravdu není potřeba dělat. Neonacistická SPD i neokomunistická ANO StB se už utlučou vlastní blbostí. 

Nepřihlášený uživatel

#135281 KGBák Zeman už nemá ani špetku studu. Jel v tom s Klausovou, Šloufem, Klausem a připojí....

2018-08-01 05:42

 

 

Do případu H-Systemu musí vstoupit stát a odškodnit jeho klienty, říká šéf Nejvyššího soudu. Zeman se připojí k ústavní stížnosti

.....se to odporné zločinecké hovado k ústavní stížnosti? To je už opravdu vrchol hnusu. Co tam chce ten zločinec "vysoudit"? Ze je spolupachatel, zloděj stovek milionů z H-systému nebo co vlastně chce? 


Nepřihlášený uživatel

#135282 Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-01 05:44

 

 

Stát nemůže v kauze H-System odškodnit jen někoho, soudí právníci

Pokud by stát pomohl těm klientům H-Systemu, kterým hrozí vystěhování, musel by odškodnit i všechny ostatní věřitele, aby se nedopustil diskriminace. Odškodnění by pak mohli lidé žádat i v jiných kauzách, což by znamenalo značné břemeno pro stát, vyplývá z vyjádření právníků a ekonomů pro Novinky.

.....je naprosto jasné, že by nás "stát" tedy my všichni sami sebe, jsme měli odškodnit a to tak, že by Babišovi měli být doměřeny daně za celých dvacet let jeho zlodějin. 

Je skutečně absurdní, aby firma s majetkem 80 mld. pobrala 2 mld. dotacía zaplatila 740 mil. daní, to se opravdu něco velmi velmi nepovedlo a je naprosto jasné, ža taková firma nutně nějakým způsobem stát okrádá na daních, tedy okrádá občany tohoto státu. 

Ještě to idioti napíše do výroční zprávy karuselu. 


Nepřihlášený uživatel

#135283 Re: Re: Re: Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-08-01 05:45

#135246: - Re: Re: Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře.... 

Bylo velmi zajimavé sledovat, jak přesně zdůvodnila vše co vyslovila a to včetně hodnocení nové ministryně. Bylo to pro mne opravdu velkým překvapením v tom dobrém slova smyslu. 

Protí ní jsou např. "staré harcovnice" Langšádlová a Kovářová opravdu neprosto neschopné a těžko říci jestli nejsou líné, když v televizních diskusích zůstanou mnohdy bez argumentů na základní věci.  Např. nevědět, kolika lidí se daný zákon přímo dotýká, tak to byl masakr. Kovářovou musela zachraňovat Švindllerová, což bylo směšné. Mluvím o novele, že se EET nebude týkat těch, kdož neplatí DPH. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135284 Re: Re: Re: Re: Re: Je skutečně spikleneckou teorií, že je StBák Babiš jen bílým koněm.....

2018-08-01 05:54

#135272: - Re: Re: Re: Re:  

Nikdy jsem žádný hoax nevytvořil a nezkopíroval. 

Pokud např. spekuluji, že Andrej Bureš Babiš StBák a křivopřísežník není skutečným vlastníkem karuselu Agrofert, ale je pouze bílým koněm, uvádím, že je to do velké míry "spiklenecká teorie", byť má reálný základ ve výročních zprávách karuselu Agrofert a např. statistice jak karuselu narůstal cizí kapitál od doby, kdy to musel povinně publikovat na www.justice.cz. 

Je to zajímavé, v roce 2014 měl karusel agrofert cízího kaitálu cca 57 mld. a z toho bylo od bank 25,2 mld. tedy výnosy z těchto půjček jsou "kdo ví kam" to už karusel nezveřejňuje a výnosy z nebankovních půjček byly velmi pravděpodobně dvojciferné, tedy z výnos z 32 mld. tedy 3-3,5 mld. korun plyne prakticky neznámo kam. 

Za jedinou miliardu si tu KGBák koupí celou Sněmovnu i se sekretářkama na čtyři roky dopředu, neboť to představuje 2,5 mil na každého ze 400 lidí, přičem Sněmovna má 200 poslanců a pokud si představime, že zdaleka není potřeba uplácet každého, je to suma opravdu enormní. 

Je to jistě spiklenecká teorie, ale co víme jístě, že je Babiš křivopřísežník na zdraví jeho dětí, Stbák, nomenklaturní komunista, trestně stíhaný je on i jeho pravděpodobní spolupachatelé. Ke zprávě OLAF se karusel vyjádřil a jeho vyjádření ale nic na zprávě nemění. 

Víme jistě, že Andrej Babiš odlifroval celý majetek karuselu, který "je" napsán na jednu fizickou osobu Andrej Babiš na Slovensko. Víme jistě, že nárůst majetku karuselu za 4 roky ministrování Bbaiše je 40 mld. z původních 40 mdl. (přibližně). 

Víme např. také jistě, že karusel pobral v roce 2017 dotaci 2 mld. korun a zaplatil na daních 740 mil. jak sami uvádí ve výroční zprávě, tedy jen v této konkrétní zlodějině jsou 1,26 mld. v plusu. 

Tedy opravdu, to že je Babiš jen bílý kůň je spiklenecká teorie, ale řekl bych, že se Babiš jako reálný vlastník karuselu Agrofert nechová. Reálný vlastník takto obrovského majetku skutečně netrpí nutkavou potřebou krást 50 mil. z dotací vytvářením anonymních akcií, aby si postavil bydlení, neboť je to ubohé a v jeho kruzích lidí s velkým majetkem by se jen ztrapnil. 

Mimochodem z právy OLAF plyne, že dětičky Stbáka Babiše vlastně nikdy nikde nepředvedly, že akticíe ptačího hnízdečka vlastní a to je jedno ze zajímavých zjisštění, stejně jako to, že předseda představenstava ptačího hnízdečka neznal vlastníky, nikdy se s nimi nesetka a napamatuje si, že by kdy svolal valnou hromadu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#135285 StBák a křivopřísežník Babiš je opravdu pekelný, to mají Piráti naprostou pravdu.....

2018-08-01 05:57

Piráti jdou Babišovi po penězích. Poslali dopis do Bruselu, Agrofert může přijít o stamiliony na dotacích


Nepřihlášený uživatel

#135286 Krnda se Burešovi povedla podobně jako StBačka Kleslová, PPP zlodějiny Ťok.....

2018-08-01 06:01

Kdo převezme klíč od Prahy po Krnáčové? Podle průzkumů stran se schyluje k porážce Babišova hnutí

....zastavění nejúrodnější půdy ČR Brabeček a mnoho a mnoho další. Opravdovou perlou Bureše je kandidát na primátora "velkopodnikatel" v multi-level marketingu a lichvě, tak ten je fakt super a to sorry áko ÁNO ŠtB tam někradnů. 

Jak je možné, že se soudce vůbec k této věci se Zemanem schází je už věc naprosto mimo realitu demokracie, obzvláště při vědomí obsahu spisu, že se socani pod vedením Zemana na zlodějině aktivně podíleli. 


Nepřihlášený uživatel

#135287 Soudy rozhodovaly nepřiměřeně dlouho, neboť KGBáci Zeman s Klausem.....

2018-08-01 06:09

Stát by měl odškodnit klienty H-Systemu, je to jeho selhání, říká soudce Šámal po schůzce se Zemanem

.....zjevně na zlodějiny v H-systému byli přímo napojeni, viz. Šlouf a Klausové, kteří byli v čilém styku s pachately zlodějin či je přímo páchali. 


Nepřihlášený uživatel

#135288

2018-08-01 06:19

ANO, nekecáme - makáme!


Nepřihlášený uživatel

#135289 Tak ten se StBbákovi a křivopřísežníkovi Babišovi opravdu povedl.....

2018-08-01 06:20

Kandidát ANO na pražského primátora Stuchlík prodal podíl ve Fair Creditu. Je to moje volba, říká

Multi level marketing a lichva, to je masakr. 


Nepřihlášený uživatel

#135290 Re: ÁNO ŠtB hlavně maká na cizí peníze......

2018-08-01 06:21

#135288: -  

.....fak to sorry áko, ÁNO ŠtB tak ti někradnů, jen zvedají ruku pro Štbáka a přivopřísežníka Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#135291 PPP zlodějiny Ťok tak ten se obzvláště Burešovi povedl.....

2018-08-01 06:30

Nový bodový systém nabere další zpoždění

V Česku přibylo dopravních nehod i mrtvých na silnicích. Obrat k lepšímu by mohl přinést nový bodový systém postihu neukázněných motoristů, který má ministerstvo dopravy (MD) připraven už dva roky. Do vlády a parlamentu ovšem hned tak nepůjde, protože znovu poputuje do připomínkového řízení.

.....to je jedna z perel ÁNO ŠtB, tedy ne, že by na tom Brabeček a spolupachatel Faltýnek byli lépe :-) 


Nepřihlášený uživatel

#135292 Valento russko listy si vyrábějí klienty i voliče.....

2018-08-01 06:40

Herny s automaty mizí, hazard se přesouvá na internet. Přibývá závislých na on-line sázkách


Nepřihlášený uživatel

#135293 Je velmi dobře, že všichni jediní tři slušní, kulturní, mravní a vzdělaní kandidáti na prezidenta

2018-08-01 06:42

Do Senátu chtějí i tři neúspěšní uchazeči o post prezidenta. Praha eviduje 41 kandidátu

....kandidují do Senátu, je to velmi správné rozhodnutí. 


Nepřihlášený uživatel

#135294 Identifikujeme se podle tváře, tedy chce být někdo (žena, turista) zahalený.....

2018-08-01 07:00

Nikáb nesundáme, bouří se dánské muslimky. V zemi začíná platit zákaz zahalování obličeje

V Dánsku hrozí od středy až půlroční vězení tomu, kdo opakovaně poruší zákaz zahalování obličeje na veřejnosti. Severská země se tak připojuje k několika dalším evropským státům, které už podobné opatření zaměřené především na ženy, které nocí burku či nikáb, zavedly dříve. Proti normě se chystají v zemi demonstrace a protestní průvody.

....je jednoznačné, že jej musí dobrovázet člově, který nese za zahaleného odpovědnost. Platilo to a platí v islámu, platit to logicky musí i zde a to právě z důvodu identifikace rozpoznávání nálady, není na tom vůbec nic složitého. 


Nepřihlášený uživatel

#135295

2018-08-01 07:07

Schwarzenberg je nacistická zdegenerovaná zrůda. Chápu proč šlechtu z republiky naši předci vyhnali, lepší by ale bylo je všechny rovnou pověsit.

Nepřihlášený uživatel

#135296

2018-08-01 08:29

Je dobře, že svobodný, nezávislý, protitotalitní, disidentský server má své zastoupení i na Slovensku. Z toho musí totalitním bolševickým zrůdám prasknout žilka. :-)))

 

https://www.parlamentnelisty.sk/


Nepřihlášený uživatel

#135297 Tak je to správné

2018-08-01 08:33

Novinka: italská loď zachránila migranty, ale odvezla je zpět do Libye

 

 

království !!

#135298 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-08-01 08:42

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů s diagnózou internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.

Pryč s rusko-čínskou rudou chátrou !
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!

království !!

#135299 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-08-01 08:43

Netvoři, zrůdy, stvůry, zabijáci lidství a všech pozitivních hodnot - toť tupé stádo ovčanů s diagnózou internetové debility a lenivého konzumního kreténismu - typické voličstvo pekelné čtveřice z bahna všeho utrpení světa.

Mahákala

#135300 Re: Re: Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-08-01 08:45

#135264: - Re: Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit 

zrůdný netvor z bahna pekelných světů se ozývá rajcován výkřiky nestvůrné čtveřice spolu s rudou čínsko-ruskou chátrou !!!