MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Mahákala

#135396 Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 14:17

#135393: - Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Ozvalo se typické české hovado zapšklé a lenivé z toho konzumního kreténismu. Pravda je bohužel taková, že budete vyhnáni z toho svého pohodlíčka - sami jste si vinni svým nehorázným roztahováním těch cetek a hejblátek po celé planetě, aby jste si nacpali břicha.Potom se nedivte, že to i v té nejchudší díře na této planetě všechno vidí díky vašim super iphonům a ipodům, co jim tam všichni cpete a okamžitě mají dojem, že je zde ráj plný zábavy a pohodlí. To Vy jste zdegenerovali svým konzumem a přístupem k životu a ke světu a budete krutě potrestáni hordami divochů z celého světa. Zasloužíš si to hovádko čecháčkovský.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135401 Re: Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 14:31:39

#135396: Mahákala - Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Toto je projev nenávisti proti skupině obyvatel, konkrétně proti Čechům. Kromě toho je to hrozná blbost, protože Češi z vývozu elektroniky do světa nijak výrazně neprofitují. Naopak, jsou to západní korporace, co rabují v Africe suroviny, jsou to také ony, kdo nejvíc zneužívá dětskou a jinou lacinou práci v rozvojových zemích.


Nepřihlášený uživatel

#135457 Re: Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 17:47:18


Nepřihlášený uživatel

#135463 Re: Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 18:01:04

#135396: Mahákala - Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Tak si v russácké propagandě rozmyslete. Na jednu stranu říkáte, jak je ta EU děsivá a na druhou říkáte, jak jsme špatní a zhýčkaní. 

Pravda je, že je EU etalonem důstojného života, důstojné správy veřejného prostoru a to je jisté.  Že si takový důstojný život my v EU vytváříme je pravda. Že se tento důstojný život, správu veřejného prostoru, zabezpečení občanů potřebných, zabezpeční dětí a starých občanů, vysokou bezpečnosti, ochranu života obecně snaží celý svět kopírovat je také naprostá jistota. 

Jestli někomu připadá, že to jde bez práce, tak bych řekl, především russákům závislým na prodejin ropy a plynu.

Tady v EU velmi dobře víme, že musíme být opravdu sakra poduktivní, abychom mohli takto krásný život mít, to je také naprostá jistota, proto přemýšlíme např. o tom, jak vzdělat naše děti, jak zajistit pro staré lidi, aby netrpěli demencí či poku možno netrpěli žádnými nemocemi. 

A naše hejblátka nám doposud zajišťují skutečně absolutní technologickou převahu. Např. Čína díky tomu, že je to dosud totalita není schopná souvislého vědeckého výzkumu v obecné rovině, neboť na vědecké bádání je nutná svoboda, lidé to musí dělat o své vuli a nikdo jim v tom nesmí jakkoliv bránit, pak se skutečně realizuje vědecký výzkum. 

Velmi dobře to dokládá NASA v tom, co ve vesmíru dokázala a jak ubohý neschopný a nedůstojný je vlatně russácký "kosmický program". 


Nepřihlášený uživatel

#135467 Re: Re: Re: "Pravda a Láska" nezvítězí nad pravdou

2018-08-01 18:48:20

#135396: Mahákala - Re: Re: "Pravda a Láska" nezvítězí nad pravdou !!!!!!! 

Masochismus, sebemrskačství, vlastizrádcovství a nenávist k vlastná rase, národu a kultuře, je běžná úchylka evropských levicových neomarxistických bolševických liberálů.