MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135465 Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 18:04

#135451: - Re: Re: Re:  

Nástup totality má vždy podobné rysy – potlačování svobody slova, umlčování nepohodlných názorů, snaha o perzekuci jejich nositelů, cenzura, názorový monopol a manipulace veřejností.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135466 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 18:16:55

#135465: - Re: Re: Re: Re:  

Stejně jako existuje lež, existuje i pravda. Není na tom nic složitího k pochopení. 

Demokracie některé lži postihuje, neboť se týkají světových tragedií a je s nimi zkušenost. Tedy šíření lží o tom, jak jsou totality super, je věc nepřípustná, stejně jako popírání holokaustu či komunistického genocidia. 

Způsob jak zjistit pravdu o událostech kolem nás existují, používáme je každý den a metody se v rámci vědy vyvinuly do velmi jasné podoby. Proto standardní noviny dopředu deklarují, jak budou informace shromažďovat, jak je budou zpracovávat a jak je budou publikovat. Zákon dokonce říká, že nelze šířít poplašné zprávy, tedy lži. 

Zákon o volbách dokonce přímo zapovídá kandidátům šířít lži. 

Tedy názory můžeš mít opravdu jakékoliv, není to problém. Demokracie jak vidno ti nijak nebrání je mít, ale vzhledem k tomu, že je zkušenost demokracií, že šíření lži vede k zničení demokracie, je nutné vynakládat úsilí na identifikací lží a je nutné omezit technologie tak, aby lži nemohly být podsouvány aniž by existovala možnost takovou věc identifikovat jako podsouvání lži, na tom opravdu není nic složitého. 

Pokud si ale občan sám aktivně lži např. ve valento rusko listech vyhledává, je to jeho problém. Valento rusko listy se ale jako šiřitel lží musí sami odhalovat a netvářit se, že jsou standardními novinami, které ověřují co publikují.

Blesk se netváří, že se jedná o noviny, jasně říká, jsme bulvárem, je to zábava není to pravda, je to zábavná lež a tak to také čtenáři musíš brát, proto jim také lhář Miloš Zeman poskyuje rozhovory. Jestli toho ty jako čtenář blesku nejsi schopen, tak jsi idiot. To ti Blesk celým svým vzezřením vcelku jasně sděluje. 

Je tedy potřeba, aby takové sdělení šlo v i elektronické podobě např. ve valento russko listech, neboť se doba vyvinula a bulvár - lži jsou šířeny dnes především elektronicky. 

Tedy se jistě shodneme, že není možné, aby lež byla např. ve valento rusko listech vydáávna za pravdu. Nic složitého na tom není, neboť se jedná o bulvár stejně jako je Blesk či Rytmus života. 

Tedy nástup totality se skutečně pozná tak, že politik - zločinec u nás např. KGBák Miloš Zeman či trestně stíhaný StBák Babiš vydává lež za pravdu. Porušují tím volební zákon. V případě Zemana to dokonce Nejvyšší správní soud přesně konstatoval. 

Máš naprostou pravdu, to co tu páchá mnohokrát usvědčený lhář velmi pravděpodobný KGBák, komunista a zloděj stovek miliard Miloš  Zeman a mnohokrát usvědčený lhář Stbák a křivopřísežník na zdraví jeho dětí Andrej Babiš je skutečně nástup totality, jak prokázali 12. 7. 2018 přímo ve Sněmovně. 

...............

Symbolika spálení uměleckého předmětu "Rudé trenky nad Hradem" Mylošem Zemana k z nich byla předtím odstraněna trikolora je naprosto jasná, Miloš Zeman chce spálit všechny jeho oponenty a to je velmi vážné co spáchal a je potřeba to velmi vážně brát. Symbolika jeho činu je z historie známá, realizovali jak nacisté tak i komunisté a také z Pražského hradu.