MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136569 Re:

2018-08-24 16:57

#136567: -  

Velmi se obávám, že je to stejné zde stejně jako ve Švédsku. 

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Tedy švédská televize neprolomila tabu, ale potvrdila, že policie velmi dobře umí postihovat trestné činy cizinců, ale bohužel méně dobře tresnout činnost většinové populace. 

Tady bych řekl, že to platí obdobně, až bohužel na postihovaní tresné činností russácké pakáže, viz. propuštění již několika zločinců na kauci z vězení a jejich následná "reemigrace" do russákova. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136575 Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukrajiny, Rumunska atd.

2018-08-24 19:01:28

#136569: - Re:  

Deník Kronen Zeitung se dostal k oficiálním statistikám, které se týkají případů znásilnění a dalších sexuálně motivovaných trestných činů. Alarmující je zejména rapidně se zvyšující počet pachatelů s přistěhovaleckými kořeny.

Jak uvádí nejčtenější deník v Rakousku, počet znásilnění od roku 2014 vzrostl o 43,3 % a počet případů sexuálních deliktů za stejně období narostl dokonce o 52,6 %. Ještě závažnější je potom ta část analýzy, která se věnuje národnosti pachatelů. „Od roku 2014 stoupl počet podezřelých s přistěhovaleckými kořeny o závratných 120 %. Aktuálně tak po celé zemi dochází k 16 takovým případům denně.

Nejvíce znatelný je nárůst počtu spáchaných sexuálních deliktů, spáchaných přistěhovalci a žadateli o azyl, za posledních pět let. „Zatímco v roce 2014 došlo k 69 takovým případům, tak za letošek to bylo již 285. To v procentním vyjádření znamená prudký nárůst ve výši 313 %,“ uvádí rakouský deník s tím, že nejvíce v oblasti sexuálních deliktů narostl počet znásilnění. „Meziročně ze 164 na 253 v případě přistěhovalců.“