MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136605

2018-08-25 07:58



Švédská televize prolomila tabu. Uvedla, odkud pocházejí sexuální útočníci





Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136607 Re:

2018-08-25 08:00:50

#136605: -  

Velmi se obávám, že je to stejné zde stejně jako ve Švédsku. 

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Tedy švédská televize neprolomila tabu, ale potvrdila, že policie velmi dobře umí postihovat trestné činy cizinců a ty jsou také daleko častěji hlášeny, ale bohužel trestná činnost v rámci většinové populace není oběťmi hlášena zjevně i z důvodu toho, že oběť se obává souvislostí v rámci většinové populace, většinou zná útočníka více, rozumí samozřejmě jazyku, kterým s ní mluvil atd.  

Tady bych řekl, že to platí obdobně, až bohužel na postihovaní tresné činností russácké pakáže, viz. propuštění již několika zločinců na kauci z vězení a jejich následná "reemigrace" do russákova.

Jako příklad lze uvést nedávné velmi tvrdé napadení číšníka v Praze cizinci. Tam policie dokonce byla tak aktivní, že šikanovala lidi, kteří s tím neměli nic společného.

Její aktivita např. v případě vykrádání daní pomocí korunových dluhopisů nakoupených a vydanými osobami spojenými např. Babišem je nulová, přito se jedná v úhrnu o okrádání občanů v objemu až 5 mld. ročně. 

Velmi laxní je policie, když komunisté mávají rudým hardem se žlutým srpem a kladivem, přitom se jedná o naprosto zjevnou propagaci komunismu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#136616 Re:

2018-08-25 10:57:30

#136605: -  

Rozumím-li správně, média ponechávala domorodce v omylu.