MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136611 Re:

2018-08-25 08:40

#136610: -  

Z čistě obecné rovině je to samozřejmě tak, že víra v dobrý smysl bytí na této zemi, je vítěžstvím pravdy a lásky nad lží a nenávistí, tedy heslo je v principu součástí Starého zákona, Nováho zákona, Koránu i dalších náboženských textů, které smysl absolutní dobra zvažují a staví na něm. 

Proto je také komunismus a nacísmus v principu hloupostí, neboť tyto zločinecké ideologie jsou přímo stavěny na popření víry v existenci absolutního dobra a dokonce programově ničí ty, kteří v dobrý smysl bytí a existenci absolutního dobra věří. S komunismem i nacismem je to o to absurdnější (z jiného pohledu symptomatické), že přitom s absolutním zlem zacházely a zacházejí naprosto samozřejmě, dokonce jsou sektami, tedy jsou sektami, které staví na víře v absolutní zlo, přestože to např. při získávání hlasů vykládají jako dobro. 

Co se týče toho, jestli někdy někde vyřkl heslo "Prava a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí" Sv. Pavel z Tarsu, tedy člověk o kterém víme velmi dobře, že prošel konverzí z člověka nevěřícího, ač se jinak jistě k nějaké tehdejší "víře" hlásil, obecně v člověka věřícího v dobrý smyl bytí, tak o tom asi žádná ani ústně předávaná tradice není, ale říci to klidně po své konverzi skutečně mohl, nebylo by na tom nic divného, víme, že to byl vzdělaný člověk, tedy měl jistě především na konci svého života v souladu, znaloti, kulturu a morálku. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136614 Re: Re:

2018-08-25 10:42:44

#136611: - Re:  

Pavel? To byl ten, jak vždycky  někam přišel, a pak tam zničehonic  zaútočila tehdejší STB? A jemu se za dramatických okolností  pokaždé podařilo v posledním okamžiku uniknout? Zvláštní, vždycky se tam našla nějaká předem připravená příhodná pomůcka,  lano uvázané  bokem za oknem zvenku na zdi ve tmě a tak.