MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se

2018-08-27 13:38

#136771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu  

    Analogii s IS by jsi mohl udělat pouze v tom případě, kdyby si třeba "velká koalice" najala Žižku a jeho armádu k tomu, aby svrhl nějakého místního pohlavára někde v Africe. Kdyby tedy dělal vládcům tehdejšího světa kdesi nějakou placenou úderku, určenou k destabilizaci a dobývání. Takhle to ovšem v ničem neobstojí.

   Spíše můžeš IS srovnávat s bestiálním řáděním amerických vojáků ve Vietnamu, kde se snažili Američané po sektářku zachraňovat "demokraci". Nakonec mnohdy tak, že zabíjeli vše živé, co jim přišlo do cesty. Taková analogie by seděla nakonec i lépe a to i vzhledem k časovému rozpětí (husité tu byli před cca 500 lety), ale i k míře bestiality, jakou dokázali provádět američtí interventi svoje skutky ve Vietnamu s tím, co dnes provádějí příslušníci IS.

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko

2018-08-27 13:42:38

#136772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se 

To také Žižka původně skutečně dělal. Viz. jeho vraždění v Polsku, ŽIžka byl skutečně nájemný žoldák. 

Americká armáda ve Vietnamu nebyla napojena na žádnou náboženskou ani politickou sektu, dokonce ani neměla v úmyslu a reálně tak nikde na Světě neučinila, zabrat území Vietnamu. Tedy je dobré připomenout nedávné ukradení části uzemí Ukrajiny a nejen Ukrajiny. 

Žižka byl bohužel skutečně prototypem teroristy napojeného na náboženskou sektu a tedy bohužel středověkým předobrazem IS, mimo jiné i proto, část této sekty povraždil. I tam je velmi podoben IS. Komustům jeho jednání velmi konvenovalo a konvenuje, proto si z něj udělali středověkého komunistu. 

Já se velmi obávám, že komunistické russko stojí za IS, neboť v osmdesátých letech vyškolilo tisíce teroristů, které školili i na území ČR a tito se dnes o svůj díl na moci. Špíčkám teroristických organizací je mezi 50-60 lety, tedy je velmi pravděpodobné, že je vyškolili russové. Proč nikdy russko neposkytlo seznam tehdy vyškolených teroristů je dnes vlastně zřejmé. Minimálně jeden jimi vyškolený terorista v ČR se dnes vyskytuje v bezprostřední blízkosti Asada.