MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#136751 Řekl bych, že si žádný člověk v ČR nedovedl představit, že slovenský nomenklaturní komunista....

2018-08-27 06:47

 

 

Stuchlík: Nedokážu si představit zástavbu piazzetty před InterContinentalem velkým blokem

Kandidát hnutí ANO na pražského primátora Petr Stuchlík se v rozhovoru pro Právo vyjádřil k prioritám, které by v čele magistrátu hlavního města chtěl prosazovat. K otázce možného zastavění piazzetty před hotelem InterContinental řekl, že si v místě nedokáže představit výstavbu velkého bloku budov.

......a trestně stíhaný StBák navýší za čtyři roky v pozici ministra financí majetek Agrofertu o 40 mld. na dvojnásobek tedy 80 mld., že tento majetek odlifruje do svěřeckého fondu na Slovensko a bude jej dále russtikálně vlastnit jako jedna fyzická osoba. 

Nikdo si asi nedovedl představit, že tu skoro rok po volbách bude vláda, v které bude chybět ministr a že taková "vláda" dostane důvěru od komunistů.  Nikdo si také nedovedl představit, že když taková "vláda" bude dostávat důvěru, tak vlastně žádný poslanec ANO StB nevystoupí a neřekne proč má vláda důvěru dostat a proč on bude zvedat ruku. 

Nikdo si nedovedl představit, že bijec proti korupci trestně stíhaný StBák  Bureš bude mít ve vládě dva lidi, kteří podváděli při studiu vysoké školy a už vůbec si nikdo asi nedovedl představit, že tam bude synáček nomenklaturního komunistického ministra v pozici ministra zemědělství, po kterém nejspíše u státu vězí dluh 600 mil. korun díky jeho "podnikání". 

Nikdo si asi nedovedl představit, že premiér bude napadat aktivní občany státu a tvridit o nich, že dostávají dotace od politiků, když jim dotace naprosto v souladu se zákonem přidělují ministerstva, pokud si vůbec o takové dotace tito občané žádají. 

Nikoho z nás by také nenapadlo, že tu bude premiér mluvící "československy" tedy idiot, co se za dvace let života s češkou v ČR nenaučil česky. 

Mnozí jistě upozorňovali na to, že je StBák Babiš lhářem, ale nikdo si nedovedl představit, že bude lhát do steno záznamů ve Sněmovně, aby to bylo dokonale průkazné a už vůbec ne, že bude dokonce křivě přísahat na zdraví svých dětí. 

A mnozí z nás jsme si nedovedli představit, že by StBák Babiš po zkušenosti s Krndou dokázal navrhnout podnikatele v lichvě a multilevel marketingu na pozici primátora Prahy. 

Přesto už se toto všechno stalo. 


Nepřihlášený uživatel

#136752 ANO StB mi připadá poněkud šílené....

2018-08-27 06:48

 

 

Schillerová počítá s deficitem 40 miliard

Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) předloží návrh státního rozpočtu na rok 2019 se schodkem 40 miliard korun, nižším, než se dosud plánovalo. V neděli to řekla České televizi. Dosud ministerstvo financí plánovalo na příští rok schodek rozpočtu 50 miliard korun, který už schválila vláda. Snížení deficitu je podle Schillerové dáno očekávaným růstem mezd, a tím i odvodů do rozpočtu.

.....do Sněmovny se dostali na to, že "všici kradnů" a oni to "napraví" a v době masivního růstu HDP, bezprecedentně nízké nezaměstnanosti (tedy masivních úspor státních výdajů za sociální pojištění, zdravotní pojiště a vysokými příjmy z platů zaměstnanců - odvodů z mezd) nejsou schopni vytvořit přebytkový rozpočet. 

Kdy tedy by měl už být přebytkový rozpočet, když ne v těchto letech? Jak by měly vypadat růst HDP, nezaměstnanost a  inflace, aby tedy ANO StB vyšel přebytkový rozpočet? 

Který z výše uvedených tří ukazatelů by ještě musel být lepší? A kdy v historii byla souhra těchto tří ukazatelů kdy lepší? 

To snad ANO StB krade jako Miloš Zeman s Klausem dohromady?


Nepřihlášený uživatel

#136753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění pácha

2018-08-27 07:06

#136706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají c 

Co ti na tomto příjde nesrozumitelného? Co ti přijde nesrozumitelného na preambuli a celé Ústavě včetně Základní listiny práv a svobod? 

Nepředpokládám o žádném člověku, že je "opice", která by na mne házela kokosy. To mi vyloženě podsouváš. Některým ubožákům kteří se vyjadřují jak Zeman už ale opravdu je zbytečné odpovídat a vysvětlovat jim, že slovník Zemana  a jeho jednání je ubohost v samém principu. 

Za koho dalšího vlastně mluvíš, když používáš množné číslo? Jestli se ty cítíš jako opice, je to tvůj problém, nikoho jiného. 

Z mých příspěvků je zřejmé, jaký obsah má slovo demokracie. Z vaších to není zřejmé. 

Přesto tedy využijí příležitost a rozvedu :-). 

Mohu porovnávat komunistickou totalitu a její Ústavu se současným stavem správy veřejného prostoru občany přímo i nepřímo volenými zástupci v kontextu současné Ústavy a Základní listiny práv a svobod, která je nedílnou součástí Ústavy. 

Tedy mohu porovnávat hraní si komunistů na parlament, vládu, soudy s tím, jak je veřejný prostor spravován občany dnes, tedy v demokracii

Preambule Ústavy je dobrým úvodem. 

 

Preambule

 

My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku,
v čase obnovy samostatného českého státu,
věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé,
odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku
v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody
jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů,
kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku,
jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti,
jako součást rodiny evropských a světových demokracií,
odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství,
odhodláni řídit se všemi osvědčenými principy právního státu,
prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky
Na preambuli navazují články v pořadí obecné důležitosti, vše v Ústavě je důležité je potřeba jí brát jako celek, přesto jsou následující tři věty článku dva velmi zásadní pro demokracii, tedy společnou správu veřejného prostoru občany. 
(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.
Mimochodem, Zeman uplatňuje státní moc, kdykoliv promluví na veřejnosti. Žádný zákon neukládá Milošovi Zemanovi aby lhal, přesto to dělá, plně v rozporu s Ústavou, i ostaními zákony země. Co více, slib prezidenta jasně říká, že má jednat ve prospěch všech občanů země a není to nic složitého, je potřeba dodržet Ústavu v celé její šíři a nevymlouvat se na to, že z ústavy není odpovědný. Tam kde Zeman není z Ústavy odpovědný je za něj totiž odpovědná vláda. 

Nepřihlášený uživatel

#136754  Komoušský synáček se opravdu "povedl".....

2018-08-27 07:07

 

 

Nechci dělit podniky podle velikosti, důležité je, jak se kdo chová k půdě, říká ministr zemědělství Toman. Je proti krácení dotací pro velké agrokoncerny

.....dotace nejsou v principu nic hanebného, hanebné je dělají nemravní lidé, jako je Toman. 

To Bureš zničením pole konkurenta herbicidem předvedl přímo dokonale, jak se ten křivopřísežník a slovenský Stbák Babiš dokáže chovat k půdě v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#136755 Je velmi dobrá zpráva, že opravdové ubohosti "tv" Barrandov nejsou sledovány.....

2018-08-27 07:10

Barrandovu klesá sledovanost, zachránit to má osmý pořad ředitele Soukupa

23. srpna 2018  16:02
Televize Barrandov klesající sledovanost řešila zrušením hlavní zpravodajské relace a propouštěním zaměstnanců. Od podzimu chce na nové diváky nasadit ještě větší kalibr - další pořad moderovaný generálním ředitelem televize Jaromírem Soukupem. Jím moderované pořady tvoří základ celého podzimního schématu, celkem jich bude během týdne osm.
 
.....jsou to opravdu děsivé věci, co tam tvoří a to logicky včetně těch ubohostí co plodí Soukup. 

 


Nepřihlášený uživatel

#136756 Re: Re: McCain si je s Hitlerem velmi podoben

2018-08-27 07:11

#136735: - Re: McCain si je s Hitlerem velmi podoben 

Někdo v této diskusi něco někdy KGBákovi Zemanovi nařizoval? Dělá to snad dokonce nějaký politik?  Maximálně jsme vyjádřili přání, by ten odporný idiot a zločinec Miloš Zeman  rezignoval. 

Kritizujeme Miloše Zemana za to co dělá i za to co nedělá a vždy k naší kritice připojujeme argumentaci, proč tak činíme. 

Děláme to my tady v této diskusi, kteří Zemana krtizujeme, dělají to politici, ústavní právníci, dělá to třeba i předseda Ústavního soudu. 

Tedy nesnaž se vyvolat dojem, že Zemanovi vnucujeme, co má dělat. Je dokonce z Ústavy povinností občana i politika kritizovat jednání amorální, nekulturní a především neústavní. To se přesně děje, ale Zeman své hanebné konání ještě stupňuje, viz. např. spálení nejprve poničeného uměleckého předmětu, kdy symbolika byla naprosto zřejmá.

Zeman by rád upálil všechny své oponentny, podobně jako to dělali nacisté i komunisté. 


Nepřihlášený uživatel

#136757 Re:

2018-08-27 07:31

#136743: -  

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#136758 Tohle je pro lidi opravdu důležité, ne nějaký kvikot havloidů.

2018-08-27 07:32

Nechci přijmout ani jednoho migranta, je to symbol, řekl Babiš velvyslancům

 

 


Nepřihlášený uživatel

#136759 Re: Tohle je pro lidi opravdu důležité, ne nějaký kvikot havloidů.

2018-08-27 07:41

#136758: - Tohle je pro lidi opravdu důležité, ne nějaký kvikot havloidů. 

Tak proč sem tedy Babiš zve migranty z Ukrajiny, Srbska, ....?  Proč je tu masivní příliv russácké kriminální pakáže? 

Vždyť je StBák Babiš idot, který si nevidí do úst,  když otevře pusu pronese  vždy "československy" nějakou debilitu.

Nejdříve by se tento slovenský nomenklaturní komouš, trestně stíhaný StBák a křivopřísežník na zdraví jeho dětí měl seznámit s Ústavou a Listinou základních práv a svodod a pak by měl pronášet ty jeho debility. 

Když jsem emigrovali my před Hitlerem, Stalinem, Gottwaldem, Brežněvem, západ neváhal ani vteřinu a přijal nás. V té době byli ovšem Babiš jeho rodiče nomenklaturními kmouši a donašeči StB. 

----------------

Velmi obtížně se pomáhalo v komunistických totalitách politickým vězňům, když tu byli donašeči StB jako Babišovi. 

"Máme těm lidem pomoci, ale v jejich zemi, řekl premiér Andrej Babiš ve vystoupení před českými velvyslanci o migrantech směřujících do Evropy. „Pokud já mluvím o tom, že nechci přijmout ani jednoho..."


Nepřihlášený uživatel

#136760 Tímto způsobem chce zjevně StBák "vyhrát" své soudy.....

2018-08-27 07:54

Smrt mladé rodičky bez trestu. Není koho soudit

Příslovečné Pyrrhovo vítězství utrpěli pozůstalí po ženě, která zemřela už v roce 2003 po porodu v jedné z nemocnic. Po třinácti letech soudních tahanic jim totiž justice oznámila, že by mohli mít naději na odškodné, protože však provozovatel nemocnice svou společnost zlikvidoval, není už s kým se soudit, a soudu tak nezbylo než spor ukončit.


Nepřihlášený uživatel

#136761 Re:

2018-08-27 08:10

#136744: -  

Češi jsou jeden z nejhloupějších národů.. Vůbec si neváží demokracie a svobody. jinak by to takhle nedopadlo!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#136762

2018-08-27 08:11

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#136763 Re: Re: Ty bys potřeboval dostat pořádně přes držku, ty zkurvenej havloidní buzerante!

2018-08-27 08:18

#136761: - Re:  

Tak táhni do Afriky, oikofobní vlastizrádný kreténe! Nikdo tě tu nedrží, ty zasranej zkurvysynu!


Nepřihlášený uživatel

#136764 Re: Re: Re:

2018-08-27 08:21

#136763: - Re: Re:  

"Zemandrtálci zpátky na stromy!"


Nepřihlášený uživatel

#136765 Re: Re: Re: Ty bys potřeboval dostat pořádně přes držku, ty zkurvenej havloidní buzerante!

2018-08-27 08:23


Nepřihlášený uživatel

#136766 Re:

2018-08-27 08:32

#136744: -  

STBácko-KGBácké rejdy.


Nepřihlášený uživatel

#136767 Re: Re: Re: Ty bys potřeboval dostat pořádně přes držku, ty zkurvenej havloidní buzerante!

2018-08-27 09:32

#136763: - Re: Re: Ty bys potřeboval dostat pořádně přes držku, ty zkurvenej havloidní buzerante! 

V roce 1989 bylo v jen v ČR registrováno 1,2 mil. komunistů celkově v Československu 2 mil., tedy je opravdu otázka, jestli se dá od občanů znalost demokracie očekávat, obzvláště po zkušenosti, kdy si naběhli na lži a russké trotlování Zemana s Babišem. 

Raději tedy zvažte výše uvedené, než se pustíte do nadávání.

Přeci jen trestně stíhaný slovenský StBák ve Strakovce a na Hradě banda zločinců, která vodí velmi pravděpodobného KGBáka Miloše Zemana, obrovské memento současnosti a demokracie je velmi vážně ohrožena.  


Nepřihlášený uživatel

#136768 Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě.....

2018-08-27 09:45

Babiš: Kdo volá po odchodu z EU, ohrožuje budoucnost země

Proti hlasům volajícím po odchodu ČR z Evropské unie se v pondělí ráno rázně ohradil premiér Andrej Babiš (ANO). Na poradě českých velvyslanců v Černínském paláci prohlásil, že pokud o takovém kroku někdo mluví, ohrožuje tím budoucnost země.

.....a jak je velmi potřeba sledovat, co tím sleduje právě tento lhář, křivopřísežníh a trestně stíhaný donašeč StBákům. 


Nepřihlášený uživatel

#136769 Re: Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě.....

2018-08-27 10:47

#136768: - Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě..... 

EU je bez nejmenších pochybností úžasné místo k životu. Každý kdo dnes začne podnikat v ČR, dokonce začně cokoliv vyrábět může zítra oslovit 550 mil. potenciálních zákazníků a nemusí se vůbec s ničím zdržovat, pozítří jim může distribuovat zboží, pokud je stihne vyrobit či dodat a je o něj zájem. 

EU je celosvětovým etalonem místa dodržování lidských práv. 

EU je místem, kde se nikdo nemusí bát koupit jakékoliv jídlo v obchodě, restauraci, atd., zajišťujeme si i v tomto vzájemně bezpečnost. 

EU je místo, kde si navzájem státy nepřetržitě vyměňují názory na veřejný prostor celé Evropy. 

EU je místo, kde členské státy mají uzavřeny smlouvy sdružené dnes do Lisabonské smlouvy a dodržujeme je. 

V EU se vzorně staráme o naše potřebné, vzorně staráme o školství, o rozvoj našich datí, není na Světě nejspíše lepší místo s počtem obyvatel 550 mil, kdy by se navzájem občané o sebe starali lépe. 

Proto je podivné, když jinak naprosto "nechápají" komunista a trestně Stbák Babiš, který právě EU dotace vykrádal , snažící se jinak narušovat jednotu v EU kudy chodí, který jí jen pomlouvá,  najednou říká, že z ní vystupovat nechce. Je to velmi podivné. Zní to divně od takové kreatury. 


Nepřihlášený uživatel

#136770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či j

2018-08-27 12:10

#136677: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či jí př 

 Nic to nemění na tom, že se napojil na sektu husitů a založil středověký IS, rozpoutal vraždění na území dnešní ČR. 

   Jan Žižka nevedl nepravidelnou armádu Spojených států, čímž IS bezpochyby je (když mnozí příslišníci tzv. "umírněné protiasadovské opozice" pendlovali plynule do IS a v případě potřeby zase jinam), ani nebyl Žižka nikým zvenčí zásobován a sponzorován, jako je dnes IS sponzorován západními bankstery, Saudy..atd. Analogie je tedy úplně mimo mízu. Jan Žižka ani nevyznával islám, tedy neměl důvod vytvářet islámský stát, navzdory tomu si to někteří natvrdlí havloidní idioti tady nejspíš myslí. Ať už nám o krutostech vojsk Jana Žižky namlouvají a zveličují havlisté cokoli, v rámci dehonestace předků českého národa, husité neutínali lidem hlavy skoro jakoby ze sportu proto, že by tím, následujíce činy proroka, jenž poutínal vlastnoručně hlavy mnoha Židům, měli za to dostat nějakou zkratku do vysněného ráje. Za nemravnosti třeba odporné sexuální dobytky a devianty adamity husité pozabíjeli, nicméně je před tím neznásilňovali, jako to udělal jeden z velitelů IS mladému chlapci, který byl přistižen, že poslouchá západní hudbu. Husité jsou Tebou dáváni na úroveň IS naprosto nespravedlivě, ale Ty jenom tak vědomě provokuješ, vážně to myslet nemůžeš, pokud nejsi totální trotl. 


Nepřihlášený uživatel

#136771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu

2018-08-27 12:54

#136770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či j 

Už jsem to tu probrali. 

Zižka se s bandou nájemných vrahounů napojil na ideově propojené sekty husitů a adamitů. Adamity následně vyvraždil a nepřetržitě rozpoutával války na území dnešní ČR, vypaloval kláštery, města, tvrze, loupil a tím dále "živil" sektářství a zločinnost po dobně jako IS. 

Řešit to následně musela velká koalice. stejně jako dnes koalice více jak 60 států řeši IS a Sýrii, neboť Vladěna Iljič Putler vetoval min. sedm rezolucí RB OSN o Sýrii, kdy min. dvě mohly rozšíření konfliktu předejít. 

Tedy v tomto ohledu je možné Žižku vnímat jako teroristu napojeného na náboženskou sektu a tedy podobnost s IS je bohužel velmi velká. Těžko vskutu zjistit, jakých odporných zločinů, se husité dopouštěli, ale je naprosto jisté, že husizace byla vražedně násilná a nepodvolení byli vražděni. 

Komunisté z něj tedy velmi správně udělali středověkého komunistu, neboť komunisté se k základním zdrojům dostávají stejně jako nacisté, zločiny, vykrádáním bank, v případě komunistů následně klášterů, kostelů, viz. zločiny Stalina i Gottwalda před komunistickým pučem v Rusku i po komunistickém puči zde.  

 


Nepřihlášený uživatel

#136772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se

2018-08-27 13:38

#136771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu  

    Analogii s IS by jsi mohl udělat pouze v tom případě, kdyby si třeba "velká koalice" najala Žižku a jeho armádu k tomu, aby svrhl nějakého místního pohlavára někde v Africe. Kdyby tedy dělal vládcům tehdejšího světa kdesi nějakou placenou úderku, určenou k destabilizaci a dobývání. Takhle to ovšem v ničem neobstojí.

   Spíše můžeš IS srovnávat s bestiálním řáděním amerických vojáků ve Vietnamu, kde se snažili Američané po sektářku zachraňovat "demokraci". Nakonec mnohdy tak, že zabíjeli vše živé, co jim přišlo do cesty. Taková analogie by seděla nakonec i lépe a to i vzhledem k časovému rozpětí (husité tu byli před cca 500 lety), ale i k míře bestiality, jakou dokázali provádět američtí interventi svoje skutky ve Vietnamu s tím, co dnes provádějí příslušníci IS.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#136773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko

2018-08-27 13:42

#136772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se 

To také Žižka původně skutečně dělal. Viz. jeho vraždění v Polsku, ŽIžka byl skutečně nájemný žoldák. 

Americká armáda ve Vietnamu nebyla napojena na žádnou náboženskou ani politickou sektu, dokonce ani neměla v úmyslu a reálně tak nikde na Světě neučinila, zabrat území Vietnamu. Tedy je dobré připomenout nedávné ukradení části uzemí Ukrajiny a nejen Ukrajiny. 

Žižka byl bohužel skutečně prototypem teroristy napojeného na náboženskou sektu a tedy bohužel středověkým předobrazem IS, mimo jiné i proto, část této sekty povraždil. I tam je velmi podoben IS. Komustům jeho jednání velmi konvenovalo a konvenuje, proto si z něj udělali středověkého komunistu. 

Já se velmi obávám, že komunistické russko stojí za IS, neboť v osmdesátých letech vyškolilo tisíce teroristů, které školili i na území ČR a tito se dnes o svůj díl na moci. Špíčkám teroristických organizací je mezi 50-60 lety, tedy je velmi pravděpodobné, že je vyškolili russové. Proč nikdy russko neposkytlo seznam tehdy vyškolených teroristů je dnes vlastně zřejmé. Minimálně jeden jimi vyškolený terorista v ČR se dnes vyskytuje v bezprostřední blízkosti Asada. 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#136774 Lidi to má vozit v roce 2024, tedy reálně, jak je v russákově obvyklé, v roce 2034 :-)....

2018-08-27 13:52

Novou raketou Sojuz-5 chce Rusko konkurovat SpaceX. Některé její části má být možné použít opakovaně

....a v russákově bude vlastně všechno "za dvacet let" :-) a už teď si troufám odhadnout, že jim první opravdu znovu použitý stupeň přistane nejdříve za 25, ale spíše za 30 let, pokud nedojde k demokratizaci společnosti v Rusku, tam by pak mohlo dojít k dramatickému zkrácení času. 


Nepřihlášený uživatel

#136775 To je přesně to, co zde vyvolali a vyvolávají KGBák Zeman a Stbák Babiš.....

2018-08-27 14:11

Erbanová končí s rychlobruslením. Kvůli "ponižování a manipulacím" trenéra Nováka

.....občany znechutit, aby se politice vůbec nevěnovali.  Je to od slečny Erbanové chyba, měla situaci vyřešit tak, že bude závodit za ČR a zároveň si měla vynutit být bez kontaktu s trenérem Novákem, pokud jí tento člověk nevyhovuje. 

Tuto možnost by jí Sportovní svaz, Olympijský výbor měly nabídnout a měly by jí takové podmínky zajistit. 

Stejné je to v politice, mladí lidé vstupující do politiky by měli být nezávislí na pakáži jako je Zeman s Babišem, tuto pozici by si měli vybudovat. Piráti se o to velmi snaží a je to dobře.  Stejně tak by to mělo být umožněno všemi demokratickými stranami jejich mladým nadějím. Starší by jim měli udělat takový prosto, aby vůbec se zločinci typu Zemana a Babiše nemusli přijít do styku.  Je to nutné, aby si mladí lidé zachovali vnitřní konzistenci, svobodu a neřešili pak věci jako slečna Erbanová, je to obrovská škoda. 

Vše samozřejmě aniž bych Nováka srovnával se zločinci Zemanem a Babišem.  Tam opravdu netuším, jak to je. Co je jisté, slečna Erbanová se dlouhodobě nechtěla s Novákem potkávat a měla by mít na to právo a podmínky, je mimořádnou sportovkyní, když byla třetí na Olympiádě.