MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko

2018-08-27 13:42

#136772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou se 

To také Žižka původně skutečně dělal. Viz. jeho vraždění v Polsku, ŽIžka byl skutečně nájemný žoldák. 

Americká armáda ve Vietnamu nebyla napojena na žádnou náboženskou ani politickou sektu, dokonce ani neměla v úmyslu a reálně tak nikde na Světě neučinila, zabrat území Vietnamu. Tedy je dobré připomenout nedávné ukradení části uzemí Ukrajiny a nejen Ukrajiny. 

Žižka byl bohužel skutečně prototypem teroristy napojeného na náboženskou sektu a tedy bohužel středověkým předobrazem IS, mimo jiné i proto, část této sekty povraždil. I tam je velmi podoben IS. Komustům jeho jednání velmi konvenovalo a konvenuje, proto si z něj udělali středověkého komunistu. 

Já se velmi obávám, že komunistické russko stojí za IS, neboť v osmdesátých letech vyškolilo tisíce teroristů, které školili i na území ČR a tito se dnes o svůj díl na moci. Špíčkám teroristických organizací je mezi 50-60 lety, tedy je velmi pravděpodobné, že je vyškolili russové. Proč nikdy russko neposkytlo seznam tehdy vyškolených teroristů je dnes vlastně zřejmé. Minimálně jeden jimi vyškolený terorista v ČR se dnes vyskytuje v bezprostřední blízkosti Asada. 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože

2018-08-27 16:24:52

#136773: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko 

Ústavu Spojených států svého času sepsali členové zednářské lóže, tedy členové sekty. Sekty navíc nemusí být pouze náboženské. USA nechtěli ztratit vliv v určitém teritoriu, chceš li nechtěli přijít o vliv sektářky jednosměrnému pojetí demokracie. Tedy šlo o zabránění územní ztráty, k níž by došlo, kdyby se ztratil patřičný vliv na strategický Vietnam. Skutky tam americká armáda páchala vzkutku bestiální. Konotace těchto skutků nemá daleko k působení členů nacistických SS a také k bestialitě členů ISIL.