MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná

2018-08-27 17:12

#136783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože 

"Jednosmé pojetí demokracie", ty jsi opravdu zábavný, bolševici o odporné totalitě tvrdili, že je vrcholem demokracie a zároveň to ti kreténi nazývali diktaturou proletariátu.  Za chvili začneš tvrdit, že v současném russákově je demokracie případně že v Číně je demokracie. 

Jestli existují nějaké armády s křesťanského světa, které páchaly zvěrstva od II. světové války, byla to rudá armáda masivním znásilňováním i v Československu, nejen v Německu a Polsku atd. a byl to samozřejmě jejich partner, s kterým russákové rozjeli II.  světovou válku nacistické Německo. Co je zajímavé, že znásilňování Němci zdaleka nemá takový rozměr, který páchali russáci. Byla to asi i za války věc osobní důstojnosti a také i věc toho, že si Němci po čase uvědomovali co hrozného válkou spáchali. Russák dnes tvrdí, že žádnou válku s Německem společně nerozpoutal, tedy si o sobě sami lžou. Za chvili začnou tvrdit, že nevraždili v Katyni, že nevraždili po milionech v Gulagu. Německo se vzorně stará a vzorně si připomíná své zločiny z II. světové války, aby je neopakovali, russák jak ten největší ubožák si lže do vlastní kapsy. 

Dnes jsme v ČR na pokraji totality a to proto, že Zeman již podruhé porušoval volební zákon v době kampaně a právě porušováním volebního zákona získal moc. Tu následně zneužívá k porušování Ústavy, kdy nejedná ve prospěch všech občanů této země, přito je to tak snadné, pokud by dodržoval celou Ústavu v celé její šíři, je nepochybné, že by tím jednal ve prospěch všech občanů ČR, to ale Zeman přesně nedělá, dokonce umožnil získat moc dalšímu porušovateli volebního zákona Stbákovi Babišovi.

Tedy buď v naprostém klidu, USA a jejich armáda se jistě dopouští chyb, jsou to jen lidé, ale nikdy se nestalo, že by to bylo cílené, masové a pokud by se prokázalo, že se jednalo o zločin, že by zločinec nebyl souzen a odsouzen. 

Což se v Russákově očekávat nedá. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného n

2018-08-27 18:30:23

#136784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná 

V Ruské federaci je dnes demokracie. Není důvod o tom pochybovat. Jestli kdysi socialistický blok vycvičil nějaké vojáky, teroristy z nich udělal hlavně dnešní sponzoring západních bank a podpora amerických válečných spojenců, totiž Saudů i Turků, nakonec jistě i samotných Američanů. Zásadní podíl také mají Američané tím, že vyházeli mnoho důstojníků z irácké armády, po té je obratem naverbovali přes rezidenty CIA jednoduše do ISIL, jenž byl vlastně i projekt onoho CIA, do ISIL se ovšem hlásili i lidé, co prodělali západní vysokoškolské vzdělání, například džihádista John, ale i jiní darebáci z celého Blízkého a Středního východu. Němci ve východní Evropě znásilňovali a brutálně vyvražďovali civilní obyvatelstvo, s nimi to jako o závod prováděli i jiní výtečníci. Vyznamenali se ustašovci, banderovci, muslimské jednotky SS, kozácké jednotky SS a to takovým způsobem, že z toho zvraceli i němečtí esesáci a to bylo co říci. Ustašovskou tradicí vedení žoldáci dnes pomáhají společně z banderovci budovat západní "demokracii" na Ukrajině, což bude vždy hlavním důvodem, proč se jakékoli na Ukrajinu poslané peníze vždy rozkradou a proč tam nejspíš nikdy žádná demokracie nebude. Manipulativní žonglování s čísly lidí, co zemřeli v ruských věznicích, bude vždy používaným propagandistickým protiruským nástrojem a že to podle zadání nájemní pisálkové budou vždy používat je logické. Proč jim to ale všechno věřit?