MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného n

2018-08-27 18:30

#136784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná 

V Ruské federaci je dnes demokracie. Není důvod o tom pochybovat. Jestli kdysi socialistický blok vycvičil nějaké vojáky, teroristy z nich udělal hlavně dnešní sponzoring západních bank a podpora amerických válečných spojenců, totiž Saudů i Turků, nakonec jistě i samotných Američanů. Zásadní podíl také mají Američané tím, že vyházeli mnoho důstojníků z irácké armády, po té je obratem naverbovali přes rezidenty CIA jednoduše do ISIL, jenž byl vlastně i projekt onoho CIA, do ISIL se ovšem hlásili i lidé, co prodělali západní vysokoškolské vzdělání, například džihádista John, ale i jiní darebáci z celého Blízkého a Středního východu. Němci ve východní Evropě znásilňovali a brutálně vyvražďovali civilní obyvatelstvo, s nimi to jako o závod prováděli i jiní výtečníci. Vyznamenali se ustašovci, banderovci, muslimské jednotky SS, kozácké jednotky SS a to takovým způsobem, že z toho zvraceli i němečtí esesáci a to bylo co říci. Ustašovskou tradicí vedení žoldáci dnes pomáhají společně z banderovci budovat západní "demokracii" na Ukrajině, což bude vždy hlavním důvodem, proč se jakékoli na Ukrajinu poslané peníze vždy rozkradou a proč tam nejspíš nikdy žádná demokracie nebude. Manipulativní žonglování s čísly lidí, co zemřeli v ruských věznicích, bude vždy používaným propagandistickým protiruským nástrojem a že to podle zadání nájemní pisálkové budou vždy používat je logické. Proč jim to ale všechno věřit?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojené

2018-08-27 18:39:29

#136788: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného n 

Tvoje představa o KGBákem Vladěnou Iljičem Putlerem ovládaném Russákovu je zábavná, ale to je tak vše.  Myslet si můžeš co chceě, s realitou, jak je naprosto zřejmé, to nemá vůbec nic společného, ale velmi mnoho mají tvé představy splolečného s politickým bulvárem Valento-russko listů. 

Nekorespondence s relitou je zřejmá, když v Rusku došlo k řadě politických vražd, před několika dny byli zatčeni lidé jen proto, že stáli na náměstí měli v ruce papír. Rusko okupuje část Ukrajiny a nejen jí. 

Demokracie vypadá opravdu úplně jinak, Rusko dokonce už ani nemá demokratickou Ústavu, neboť "členský stát russácké federace" nemá žádný mechanismus jak opustit russáckou federaci a Vladěna Ilijič Putlerová sí může vládnout libovolně dlouho. Komunistickou ústavu i to, jak to vypadalo v diktatuře proletariátu si může kdykoliv dohledat, snad ti to dojde. Já jsem bohužel část života v bolševické totalitě musel nuceně prožívat a věř mi, byl to excelentní hnus, jako kdyby Babiš s zemanem mluvili přes sebe.