MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#136776 Jak si vlastně KGBák s Stbákem představují pojem "několik týdnů"?

2018-08-27 16:02

Zeman a Babiš poobědvali v Lánech. Nový ministr zahraničí by mohl být znám během několika týdnů, řekl po setkání premiér

StBák tu vlády skoro 3/4 roku bez důvěry Sněmovny a dnes má vládu, v které chybí ministr. 


Nepřihlášený uživatel

#136777  Řekl bych, že si žádný člověk v ČR nedovedl představit, že slovenský nomenklaturní komunista....

2018-08-27 16:03

 

 

Stuchlík: Nedokážu si představit zástavbu piazzetty před InterContinentalem velkým blokem

Kandidát hnutí ANO na pražského primátora Petr Stuchlík se v rozhovoru pro Právo vyjádřil k prioritám, které by v čele magistrátu hlavního města chtěl prosazovat. K otázce možného zastavění piazzetty před hotelem InterContinental řekl, že si v místě nedokáže představit výstavbu velkého bloku budov.

......a trestně stíhaný StBák navýší za čtyři roky v pozici ministra financí majetek Agrofertu o 40 mld. na dvojnásobek tedy 80 mld., že tento majetek odlifruje do svěřeckého fondu na Slovensko a bude jej dále russtikálně vlastnit jako jedna fyzická osoba. 

Nikdo si asi nedovedl představit, že tu skoro rok po volbách bude vláda, v které bude chybět ministr a že taková "vláda" dostane důvěru od komunistů.  Nikdo si také nedovedl představit, že když taková "vláda" bude dostávat důvěru, tak vlastně žádný poslanec ANO StB nevystoupí a neřekne proč má vláda důvěru dostat a proč on bude zvedat ruku. 

Nikdo si nedovedl představit, že bijec proti korupci trestně stíhaný StBák  Bureš bude mít ve vládě dva lidi, kteří podváděli při studiu vysoké školy a už vůbec si nikdo asi nedovedl představit, že tam bude synáček nomenklaturního komunistického ministra v pozici ministra zemědělství, po kterém nejspíše u státu vězí dluh 600 mil. korun díky jeho "podnikání". 

Nikdo si asi nedovedl představit, že premiér bude napadat aktivní občany státu a tvridit o nich, že dostávají dotace od politiků, když jim dotace naprosto v souladu se zákonem přidělují ministerstva, pokud si vůbec o takové dotace tito občané žádají. 

Nikoho z nás by také nenapadlo, že tu bude premiér mluvící "československy" tedy idiot, co se za dvace let života s češkou v ČR nenaučil česky. 

Mnozí jistě upozorňovali na to, že je StBák Babiš lhářem, ale nikdo si nedovedl představit, že bude lhát do steno záznamů ve Sněmovně, aby to bylo dokonale průkazné a už vůbec ne, že bude dokonce křivě přísahat na zdraví svých dětí. 

A mnozí z nás jsme si nedovedli představit, že by StBák Babiš po zkušenosti s Krndou dokázal navrhnout podnikatele v lichvě a multilevel marketingu na pozici primátora Prahy. 

Přesto už se toto všechno stalo. 


Nepřihlášený uživatel

#136778 ANO StB mi připadá poněkud šílené....

2018-08-27 16:06

 

 

Schillerová počítá s deficitem 40 miliard

Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) předloží návrh státního rozpočtu na rok 2019 se schodkem 40 miliard korun, nižším, než se dosud plánovalo. V neděli to řekla České televizi. Dosud ministerstvo financí plánovalo na příští rok schodek rozpočtu 50 miliard korun, který už schválila vláda. Snížení deficitu je podle Schillerové dáno očekávaným růstem mezd, a tím i odvodů do rozpočtu.

.....do Sněmovny se dostali na to, že "všici kradnů" a oni to "napraví" a v době masivního růstu HDP, bezprecedentně nízké nezaměstnanosti (tedy masivních úspor státních výdajů za sociální pojištění, zdravotní pojiště a vysokými příjmy z platů zaměstnanců - odvodů z mezd) nejsou schopni vytvořit přebytkový rozpočet. 

Kdy tedy by měl už být přebytkový rozpočet, když ne v těchto letech? Jak by měly vypadat růst HDP, nezaměstnanost a  inflace, aby tedy ANO StB vyšel přebytkový rozpočet? 

Který z výše uvedených tří ukazatelů by ještě musel být lepší? A kdy v historii byla souhra těchto tří ukazatelů kdy lepší? 

To snad ANO StB krade jako Miloš Zeman s Klausem dohromady?


Nepřihlášený uživatel

#136779

2018-08-27 16:09

Za peníze se to plácá a plácá. Zkorumpovaná kafilérka dutě zní a i smutné výročí dokáže proměnit ve vlastní dehonestaci. Ba co víc. Snaží se zavděčit. Lísá se, olizuje páníčkům nohy a včerejší zbabělci a kariéristé se za hrdiny povyšují a opět na vlastní národ plivají. Stejně jako jejich předchůdci po roce 68. 

Republika i Evropa má plno vysoce aktuálních problémů, ale podvraťáci všeho druhu štěkají a vědomě či z blbosti nosí vědra s benzínem a s chutí podpalují nenávist mezi národy. Jednoduše se zapojují, jak jen mohou, aby ta válka byla. Alespoň ta malá občanská. Důsledky si často neuvědomují, leč peníze prý nepáchnou.

Vzpomínáte? Před první světovou válkou na sebe pokřikovali akademici přes francouzsko-německé hranice. Byli to slovutní mužové (byli rozhodně učenější než mnoho dnešních breptů z humanitních fakult UK) a přesto vyprávěli zlovolnosti. Nebyli v tom samozřejmě sami, ale k výsledku přispěli se vší vervou. Bylo to vydařené dílo. Válka se rozlezla do všech koutů světa a přerovnala, co se dalo. Nastolila rudý teror na Rusi, vyprovokovala nacistické zvěrstvo a zasela na bohatou žeň v té filmařsky působivé - druhé. 

Soudruzi Lenin, Trockij, Sverdlov a další se drželi hesla, že přežije-li 10% lidí a zvítězí revoluce, tak je všechno v pořádku. Soudruzi Hitler, Himmler, Goebbels a další zase sortýrovali a vůči nehodícím se dovolili použít všechny metody, hlavně když vyhraje jejich parta. Nemáte pocit, že se k podobným postojům přibližuje naše slavná kulturní fronta? Nemáte pocit, že vybraní „akademici“ a vybraní samolibí „umělci“ plní roli ideologů z počátku 20. století?

Šílené 20. století máme za krkem dodnes a přesto opět urážíme jiné národy. Chápu, že nepřítel si rád najímá nedostačivé osoby typu Vasila Biľaka nebo Jakuba Jandy, ale tuto prostoduchou lest bychom snad už měli umět prohlédnout. Historických zkušeností máme dost.

Hysterická nenávist k Rusům nese znaky bývalého antisemitismu. Všichni, kdož se tímto fenoménem zabývají, by měli zbystřit a začít více studovat lokajské ziskovky a jejich protagonisty.  

Stanislav Novotný

Předseda Asociace nezávislých médií, bývalý policejní prezident

 


Nepřihlášený uživatel

#136780 Re: Tohle je pro lidi opravdu důležité, ne nějaký kvikot havloidů.

2018-08-27 16:11

#136758: - Tohle je pro lidi opravdu důležité, ne nějaký kvikot havloidů. 

Tak proč sem tedy Babiš zve migranty z Ukrajiny, Srbska, ....?  Proč je tu masivní příliv russácké kriminální pakáže? 

Vždyť je StBák Babiš idot, který si nevidí do úst,  když otevře pusu pronese  vždy "československy" nějakou debilitu.

Nejdříve by se tento slovenský nomenklaturní komouš, trestně stíhaný StBák a křivopřísežník na zdraví jeho dětí měl seznámit s Ústavou a Listinou základních práv a svodod a pak by měl pronášet ty jeho debility. 

Když jsem emigrovali my před Hitlerem, Stalinem, Gottwaldem, Brežněvem, západ neváhal ani vteřinu a přijal nás. V té době byli ovšem Babiš jeho rodiče nomenklaturními kmouši a donašeči StB. 

----------------

Velmi obtížně se pomáhalo v komunistických totalitách politickým vězňům, když tu byli donašeči StB jako Babišovi. 

"Máme těm lidem pomoci, ale v jejich zemi, řekl premiér Andrej Babiš ve vystoupení před českými velvyslanci o migrantech směřujících do Evropy. „Pokud já mluvím o tom, že nechci přijmout ani jednoho..."


Nepřihlášený uživatel

#136781 Re: Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě.....

2018-08-27 16:12

#136768: - Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě..... 

EU je bez nejmenších pochybností úžasné místo k životu. Každý kdo dnes začne podnikat v ČR, dokonce začně cokoliv vyrábět může zítra oslovit 550 mil. potenciálních zákazníků a nemusí se vůbec s ničím zdržovat, pozítří jim může distribuovat zboží, pokud je stihne vyrobit či dodat a je o něj zájem. 

EU je celosvětovým etalonem místa dodržování lidských práv. 

EU je místem, kde se nikdo nemusí bát koupit jakékoliv jídlo v obchodě, restauraci, atd., zajišťujeme si i v tomto vzájemně bezpečnost. 

EU je místo, kde si navzájem státy nepřetržitě vyměňují názory na veřejný prostor celé Evropy. 

EU je místo, kde členské státy mají uzavřeny smlouvy sdružené dnes do Lisabonské smlouvy a dodržujeme je. 

V EU se vzorně staráme o naše potřebné, vzorně staráme o školství, o rozvoj našich datí, není na Světě nejspíše lepší místo s počtem obyvatel 550 mil, kdy by se navzájem občané o sebe starali lépe. 

Proto je podivné, když jinak naprosto "nechápají" komunista a trestně Stbák Babiš, který právě EU dotace vykrádal , snažící se jinak narušovat jednotu v EU kudy chodí, který jí jen pomlouvá,  najednou říká, že z ní vystupovat nechce. Je to velmi podivné. Zní to divně od takové kreatury. 


Nepřihlášený uživatel

#136782 To je přesně to, co zde vyvolali a vyvolávají KGBák Zeman a Stbák Babiš.....

2018-08-27 16:13

 

 

Erbanová končí s rychlobruslením. Kvůli "ponižování a manipulacím" trenéra Nováka

.....občany znechutit, aby se politice vůbec nevěnovali.  Je to od slečny Erbanové chyba, měla situaci vyřešit tak, že bude závodit za ČR a zároveň si měla vynutit být bez kontaktu s trenérem Novákem, pokud jí tento člověk nevyhovuje. 

Tuto možnost by jí Sportovní svaz, Olympijský výbor měly nabídnout a měly by jí takové podmínky zajistit. 

Stejné je to v politice, mladí lidé vstupující do politiky by měli být nezávislí na pakáži jako je Zeman s Babišem, tuto pozici by si měli vybudovat. Piráti se o to velmi snaží a je to dobře.  Stejně tak by to mělo být umožněno všemi demokratickými stranami jejich mladým nadějím. Starší by jim měli udělat takový prosto, aby vůbec se zločinci typu Zemana a Babiše nemusli přijít do styku.  Je to nutné, aby si mladí lidé zachovali vnitřní konzistenci, svobodu a neřešili pak věci jako slečna Erbanová, je to obrovská škoda. 

Vše samozřejmě aniž bych Nováka srovnával se zločinci Zemanem a Babišem.  Tam opravdu netuším, jak to je. Co je jisté, slečna Erbanová se dlouhodobě nechtěla s Novákem potkávat a měla by mít na to právo a podmínky, je mimořádnou sportovkyní, když byla třetí na Olympiádě. 


Nepřihlášený uživatel

#136783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože

2018-08-27 16:24

#136773: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko 

Ústavu Spojených států svého času sepsali členové zednářské lóže, tedy členové sekty. Sekty navíc nemusí být pouze náboženské. USA nechtěli ztratit vliv v určitém teritoriu, chceš li nechtěli přijít o vliv sektářky jednosměrnému pojetí demokracie. Tedy šlo o zabránění územní ztráty, k níž by došlo, kdyby se ztratil patřičný vliv na strategický Vietnam. Skutky tam americká armáda páchala vzkutku bestiální. Konotace těchto skutků nemá daleko k působení členů nacistických SS a také k bestialitě členů ISIL.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#136784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná

2018-08-27 17:12

#136783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože 

"Jednosmé pojetí demokracie", ty jsi opravdu zábavný, bolševici o odporné totalitě tvrdili, že je vrcholem demokracie a zároveň to ti kreténi nazývali diktaturou proletariátu.  Za chvili začneš tvrdit, že v současném russákově je demokracie případně že v Číně je demokracie. 

Jestli existují nějaké armády s křesťanského světa, které páchaly zvěrstva od II. světové války, byla to rudá armáda masivním znásilňováním i v Československu, nejen v Německu a Polsku atd. a byl to samozřejmě jejich partner, s kterým russákové rozjeli II.  světovou válku nacistické Německo. Co je zajímavé, že znásilňování Němci zdaleka nemá takový rozměr, který páchali russáci. Byla to asi i za války věc osobní důstojnosti a také i věc toho, že si Němci po čase uvědomovali co hrozného válkou spáchali. Russák dnes tvrdí, že žádnou válku s Německem společně nerozpoutal, tedy si o sobě sami lžou. Za chvili začnou tvrdit, že nevraždili v Katyni, že nevraždili po milionech v Gulagu. Německo se vzorně stará a vzorně si připomíná své zločiny z II. světové války, aby je neopakovali, russák jak ten největší ubožák si lže do vlastní kapsy. 

Dnes jsme v ČR na pokraji totality a to proto, že Zeman již podruhé porušoval volební zákon v době kampaně a právě porušováním volebního zákona získal moc. Tu následně zneužívá k porušování Ústavy, kdy nejedná ve prospěch všech občanů této země, přito je to tak snadné, pokud by dodržoval celou Ústavu v celé její šíři, je nepochybné, že by tím jednal ve prospěch všech občanů ČR, to ale Zeman přesně nedělá, dokonce umožnil získat moc dalšímu porušovateli volebního zákona Stbákovi Babišovi.

Tedy buď v naprostém klidu, USA a jejich armáda se jistě dopouští chyb, jsou to jen lidé, ale nikdy se nestalo, že by to bylo cílené, masové a pokud by se prokázalo, že se jednalo o zločin, že by zločinec nebyl souzen a odsouzen. 

Což se v Russákově očekávat nedá. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#136785 To ten odporný idiot zjevně zase pojede na to setkání KGBáků na Rhodos.....

2018-08-27 17:18

Vše podstatné už řekl, zdůvodnil Hrad, proč Zeman nejede na Valné shromáždění OSN

Prezident Miloš Zeman letos nepojede na Valné shromáždění OSN v New Yorku. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček to zdůvodnil tím, že Zeman už vše podstatné řekl. Zeman se přitom akce účastnil pravidelně. Prezidenta nahradí vicepremiér Jan Hamáček.

......vždyť je to hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#136786 A tady to založí Wagenknecht původně z ANO StB :-)

2018-08-27 17:23

Návrat Rozhořčených. „Stalinova dcera“ rozjíždí v Německu hnutí Povstaňme

27. srpna 2018  18:55
Jiskru revoluce se v Německu pokusí rozdmýchat rodící se zastřešující levicové hnutí Povstaňme. Založila jej Sahra Wagenknechtová z parlamentní opoziční strany Levice, které se přezdívalo Stalinova dcera. Mezi 60 000 příznivci je i nositelka Řádu T. G. Masaryka Antje Vollmerová.

 


Nepřihlášený uživatel

#136787

2018-08-27 18:19

#136763: - Re: Re: Ty bys potřeboval dostat pořádně přes držku, ty zkurvenej havloidní buzerante! 

Co to je prosím vás za jednáíní ? Člověk napíše svůj názor, vyjádří oprávněnou obavu, o svobodu a demokracii, protože diktatura těch dvou - STBáka a KGBáka, k tom směřuje .. Prosím vás, víte vy něco o slušném jednání ? Proč mě za oprávněný názor, že máme hloupé obyvatelstvo, protože jinak si nedovedu " vítězství " Zemana a Bureše vysvětlit, napadáte a posíláte do Afriky ? Máte to v hlavě v pořádku ? Pochybuji.. Jsem v Česku doma a tady také zemřu, bohužel musím dýchat jeden vzduch s lidmi jako jste vy..


Nepřihlášený uživatel

#136788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného n

2018-08-27 18:30

#136784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná 

V Ruské federaci je dnes demokracie. Není důvod o tom pochybovat. Jestli kdysi socialistický blok vycvičil nějaké vojáky, teroristy z nich udělal hlavně dnešní sponzoring západních bank a podpora amerických válečných spojenců, totiž Saudů i Turků, nakonec jistě i samotných Američanů. Zásadní podíl také mají Američané tím, že vyházeli mnoho důstojníků z irácké armády, po té je obratem naverbovali přes rezidenty CIA jednoduše do ISIL, jenž byl vlastně i projekt onoho CIA, do ISIL se ovšem hlásili i lidé, co prodělali západní vysokoškolské vzdělání, například džihádista John, ale i jiní darebáci z celého Blízkého a Středního východu. Němci ve východní Evropě znásilňovali a brutálně vyvražďovali civilní obyvatelstvo, s nimi to jako o závod prováděli i jiní výtečníci. Vyznamenali se ustašovci, banderovci, muslimské jednotky SS, kozácké jednotky SS a to takovým způsobem, že z toho zvraceli i němečtí esesáci a to bylo co říci. Ustašovskou tradicí vedení žoldáci dnes pomáhají společně z banderovci budovat západní "demokracii" na Ukrajině, což bude vždy hlavním důvodem, proč se jakékoli na Ukrajinu poslané peníze vždy rozkradou a proč tam nejspíš nikdy žádná demokracie nebude. Manipulativní žonglování s čísly lidí, co zemřeli v ruských věznicích, bude vždy používaným propagandistickým protiruským nástrojem a že to podle zadání nájemní pisálkové budou vždy používat je logické. Proč jim to ale všechno věřit?

 


Nepřihlášený uživatel

#136789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojené

2018-08-27 18:39

#136788: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného n 

Tvoje představa o KGBákem Vladěnou Iljičem Putlerem ovládaném Russákovu je zábavná, ale to je tak vše.  Myslet si můžeš co chceě, s realitou, jak je naprosto zřejmé, to nemá vůbec nic společného, ale velmi mnoho mají tvé představy splolečného s politickým bulvárem Valento-russko listů. 

Nekorespondence s relitou je zřejmá, když v Rusku došlo k řadě politických vražd, před několika dny byli zatčeni lidé jen proto, že stáli na náměstí měli v ruce papír. Rusko okupuje část Ukrajiny a nejen jí. 

Demokracie vypadá opravdu úplně jinak, Rusko dokonce už ani nemá demokratickou Ústavu, neboť "členský stát russácké federace" nemá žádný mechanismus jak opustit russáckou federaci a Vladěna Ilijič Putlerová sí může vládnout libovolně dlouho. Komunistickou ústavu i to, jak to vypadalo v diktatuře proletariátu si může kdykoliv dohledat, snad ti to dojde. Já jsem bohužel část života v bolševické totalitě musel nuceně prožívat a věř mi, byl to excelentní hnus, jako kdyby Babiš s zemanem mluvili přes sebe. 

 


Anonymous

#136790 Chemnitz...

2018-08-27 20:05

Zavražděný Němec byl ubodán během potyčky, které se zúčastnilo deset lidí. Několik z nich mělo „různé národnosti,“ uvedla policie podle serveru Deutsche Welle

Při incidentu utrpěli zranění také další dva němečtí občané. Úřady již zadržely dva podezřelé muže ve věku 22 a 23 let, pro které státní zastupitelství žádá vazbu. První z nich má irácké občanství, druhý syrské. 

 


Nepřihlášený uživatel

#136791 Re:

2018-08-27 20:45

#136790: Chemnitz -  

Ty jsi snad tu zprávu z Deutche Welle nečetl?  Proč na ní tedy dáváš odkaz a zároveň k tomu připisuješ ty tvoje bláboly? 

NIc o Syřanovi, nic o Iráčanovi.  Jediné co se probírá, že  polo-neonacistická AfD shromáždila 100 lidí v ulicích přes sociální síť. Tedy protestují proti Babišovi desítky tisíc a on mluví o partě křiklounů.

Zatím to vypadá tak, že opilci ve tři ráno poprali a pobodali. To je vše, nic neobvyklého, řekl bych, že v noční Praze se taková věc odehraje několikrát do roka, jen to naštěstí většinou nekončí tak tragicky, byť debil střílející na štědrý den po pejskaři v Praze dokonce ve dne, je bohužel velké memento, stejně debil, co má sám se sebou starostí dost, když bydlí ve vyloučené lokalitě, ale přesto si pořídí zbraň a rozšířený zásobník za desítky tisíc, aby pak následně spáchal vraždu s mesiáškou představou, že kohosi chrání.  

 


Nepřihlášený uživatel

#136792

2018-08-27 22:57

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!

Slunce v duši

#136793 Raději imigranty než komunisty.

2018-08-28 01:27

ČR by měla  EU s imigranty pomoct.


Nepřihlášený uživatel

#136794 To je opravdu nad možnosti Švindllerové i StBáka.....

2018-08-28 05:58

Rozpočet sám o sobě vyšší platy nezajistí

Debatu o tom, o kolik a komu mají vzrůst platy ve veřejné sféře, by měla doprovázet jasná a konkrétní diskuse, jak udržet výkonnost tuzemské ekonomiky, tedy i rostoucí příjmy státního rozpočtu. Tato diskuse však neprobíhá, upozorňují ekonomové.


Nepřihlášený uživatel

#136795 ODS, TOP09, ČSSD - staří známí zloději

2018-08-28 06:40

Promyšlená finta politiků. Dám vám peníze, koupíte mi od města byt

 


Anonymous

#136796 Re: Raději komunisty než imigranty.

2018-08-28 06:42


Nepřihlášený uživatel

#136797 Re: Re: Zemanesku

2018-08-28 06:50

#136735: - Re: Zemanesku

 

   Nic takového se  neděje.  Pokud by někdo Zemaneskovi radil, pomáhal by mu. Bylo by to ve výsledku kontraproduktivní. Zeman kudy chodí, tudy škodí, a škod nadělá i tak víc, než povodeň.


Nepřihlášený uživatel

#136798 Re: Raději imigranty než komunisty.

2018-08-28 06:52

#136793: Slunce v duši - Raději imigranty než komunisty. 

ČR nemá ani šalupu. Natož lodi s kanóny.

Banda zlodějská z demagogického bloku
Nepřihlášený uživatel

#136799 Re: ODS, TOP09, ČSSD - staří známí zloději

2018-08-28 06:59

#136795: - ODS, TOP09, ČSSD - staří známí zloději 

V Králově Poli není Folprechtův případ první, který vzbuzuje pochybnosti. Už letos v únoru informovalaredakce MF DNES o tom, že bytová komise přidělila opravený obecní byt synovi místostarosty Daniela Valenty (TOP 09).

Komise pro bydlení, v níž sedí i Valenta starší, nemovitost přiklepla i přesto, že se jeho syn neumístil mezi devíti uchazeči o konkrétní byt v Chlupově ulici jako první. „Nemyslím, že by bylo špatně, když slušnému člověku dáme byt, když máme jistotu, že bude dodržovat všechny povinnosti,“ obhajoval rozhodnutí místostarosta Valenta...

 


Nepřihlášený uživatel

#136800 Re: Re: Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě.....

2018-08-28 07:09

#136781: - Re: Je zajímavé, jak i pravda zní z úst StBáka velmi odpudivě..... 

   EU je místem, kde byrokracie  provedla puč. Proti demokracii. Proti všem.  A směruje všechny postižené země do pekel. Stávající stav není její zásluhou. To dokázali lidé bez jejího totalitního poručníkování, a leckdy navzdory němu. Její „zlepšováčky" jsou prostě děsivé. Co napřiklad to vyčištění vzduchu, kvůli kterému se během léta  na obloze neobjevil ani mráček. Natož aby pršelo. A setrvale bylo o deset stupňů tepleji.