MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136842 Je velmi zvláštní, že je komise k privatizaci OKD, ale k privatizaci MUS...

2018-08-28 14:51

.

2018-08-28 08:29

 

Trestní oznámení kvůli OKD můžou mířit vysoko, možná předvoláme Zemana a Klause, říká Černohorský

dnes | Nelze stíhat nejnižšího úředníka, finální rozhodnutí je vždy na ministrech a vládě, vysvětluje předseda vyšetřovací komise k OKD Lukáš Černohorský. Poslanci už vyslechli řadu svědků, premiéři z druhé poloviny 90. let, tedy Klaus a Zeman, mezi nimi ale zatím nebyli. Nevylučuji, že je pozveme, říká zástupce Pirátů. Jedna z klíčových postav dění kolem OKD, finančník Zdeněk Bakala, přijít odmítl, hlavně kvůli pochybám o nestrannosti komise. To Černohorský odmítá. Mohl přijít a odmítnout výpověď, místo toho sepsal dopis, ve kterém všechny obviňuje z podjatosti, říká šéf komise.

.....ustavena nebyla, příčemž je nepochybné, že OKD bylo plánováno, že proběhne podle mustru MUS, kde Zeman "zprivatizoval" 46 % MUS za 650 mil. a přidal k tomu 14 mld. hotovost, jako dárek pro ty, kdož privatizovali a která je nyní ve vlastnictví Švýcarska.  Dodnes se KGBák Zeman stará o to, aby byly pečlivě prolamovány těžební limity a dodens zjevně dostává peníze z russákova, kam si poslal 140 mld. russáckého dluhu. 

Stejně tak by tedy měla být ustavena komise k "privatizaci" (ukradení) 140 mld. russáckého dluhu shodou okolností ukradené také Zemanem, těsně před konce mandátu jeho a Klausovy vlády. 

Je symptomatické, že Zeman jako starý KGBák dělá prasárny o prázdninách, stejěn jako russáci okupovali tuto zemi o prázdninách, kdy občané jsou z velké části na dovolené a odpočívají od prasáren, která tato komunisticko-nacistiká pakáž vymýšlí. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136843 Re: Je velmi zvláštní, že je komise k privatizaci OKD, ale k privatizaci MUS...

2018-08-28 14:54:45

#136842: - Je velmi zvláštní, že je komise k privatizaci OKD, ale k privatizaci MUS... 

14 mld. hotovosti na rekultivace MUS Zeman "privatizoval" tak, že je dnes vlastní vláda Švýcarska. 

Rekultivace lomu ČSA bude o 1,7 miliardy dražší. Zapomnělo se na cenu vody k zatopení

Rekultivace lomu Československé armády (ČSA) na Mostecku by mohla stát až o 1,7 miliardy korun více, než se plánovalo. Nepočítalo se totiž s náklady na napouštění lomu vodou, kterou preferuje Povodí Ohře. To požaduje, aby lom byl zatopený přímo z Ohře s použitím přivaděče, kterým se napouštělo jezero Most.

Bakalovo svinstvo DVTV!
Nepřihlášený uživatel

#136848 Re: Co to je za titulek? Gauneři od gaunera Bakaly se zase ukázali jako svině!

2018-08-28 16:11:27

#136842: - Gauneři od gaunera Bakaly se zase ukázali jako svině!... 

A co bylo řečeno doopravdy?

"Pozvete si jako svědky Václava Klause a Miloše Zemana?" "Tuto možnost jsem nevyloučil, ale pro nás jsou důležitější přímo zainteresované osoby..."