MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136870 Re: Nechali si od russáků zbořit altán, konstatovali, že ho zbořili russáci pa pomocí lží.....

2018-08-29 08:01

#136845: - Nechali si od russáků zbořit altán, konstatovali, že ho zbořili russáci pa pomocí lží..... 

    Británie tu byla před EU,  a bude i po ní. Problémy, jejichž řešení EU  čítankovým způsobem kurví, mají Britové pořešené už dávno, a líp. Sečteno a podtrženo, Britové EU prohlédli důkladně a včas.

    Nejhorší zjištěný nedostatek EU: nemá nic společného s demokracií. Ve skutečnosti vůbec netuší, o čem demokracie je, a je jí to úplně jedno.

    Navíc se touto katastrofou honosí.  Její schopnost opravovat vlastní chyby  prokazatelně neexistuje. Naopak, je tu mohutný aparát hlasitého rušení, kamufláže a ostouzení všeho, kromě vlastní propagandy. Jde o pretotalitu.

Odpovědi

Evropan

#136876 Re: Re: Nechali si od russáků zbořit altán, konstatovali, že ho zbořili russáci pa pomocí lží.....

2018-08-29 10:07:14

#136870: - Re: Nechali si od russáků zbořit altán, konstatovali, že ho zbořili russáci pa pomocí lží..... 

Na základě čeho soudíte, že EU nemá nic společného s demokracií? Vždyť právě ta těžkopádnost v rozhodování je dána tím, že jak moc se EU snaží dodržovat všechny demokratické principy, až je to někdy na škodu. Velká Británie neodchází z EU z důvodu, že by se obávala nedostatku demokracie v řízení EU. Největšími strašáky při agitaci pro vystoupení z EU byli přece dělníci z Polska a z Čech, kteří Britům berou práci. Na základě této propagandy se Britové rozhodli pro brexit. O nedostatku demokracie se toho v kampani pro brexit moc nezmiňovalo.