MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#137036 Re: Re: Re: Poche

2018-09-01 07:13

#137035: pan Hnedy - Re: Re: Poche 

Proti kriminálnímu imigrantovi Babišovi a KGBákovi Zemanovi je skutečně Poche vzor mravnosti, kulturnosti, vzdělanosti a odpovědnosti, o tom není těch nejmenších pochybností. 

Není trestně stíhán a nekradl stovky miliard a nejspíše nikdy nedonášel StB ani KGB, tedy v tomto ohledu je proti Babišovi se Zemanem bez nejmenších pochybností vzorem mravnosti, kulturnosti, vzdělanosti a odpovědnosti.  To je bohužel smutná realita současného stavu těch, co ovládají Hrad a Strakovku a zasviňují tyto prostory svojí odpornou zločinností.  

Odpovědi

pan Hnedy

#137038 Re: Re: Re: Re: Poche

2018-09-01 07:32:43

#137036: - Re: Re: Re: Poche 

proste Poche by CR neprospel vzhledem k jeho minulym nazorum i soucasne ucelove zmene postoju, ktera o nem neco vypovida.

Poche a ekonomicti migranti.

navic je faktem, ze by to dale poskodilo CSSD.

To jenom kavarenska klika z TOP09 a KDU-CSL + moralista a komunista Stech tvrdi, ze naopak je poskodi pokud Zemanovi ustoupi.

Oni ale nemusi nikomu ustupovat. CSSD navrhla nevhodneho kandidata na tuto funkci. Mela by si to uvedomit, je to pro jejich volice neprijatelny kandidat.

Samozrejme, ze ostatni strany a jejich volici ho podporuji, ale je to jen vyraz vzdoru proti Zemanovi a zaroven snaha, at uz vedoma ci ne, poskodit CSSD.

Copak jsou v CSSD sami trotli ?

Kdo s nim prisel Merklova nebo Schulz ?