MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#137110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poche

2018-09-01 17:53

#137047: KVZ, Matka, Hnědý, ... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poche 

Ani nevite, jak me osloveni soudruh lichoti, ale ne proto, ze bych byl nejaky soudruh, nybrz proto ze to ukazuje, v cele sve nahote, apriori kavarenskou nutnost oznacit za soudruha kazdeho, kdo nesouhlasi s kavarenskymi, eurosocialistickymi kydy.

Tak znovu. Nikdy jsem komunisty nepodporoval, naopak jsem vzdy tvrdil, ze komunisticka strana mela byt v 90. letech zakazana. Ani byvali komuniste by nemeli verejne politicky pusobit. Namatkou komunista Stetina, Stech, Zeman (toho jedineho jsem jednou podporil v prezidentske volbe, ale ne jako komunistu, avsak jako nutne zlo), Babis a jini.

Tak co to zvatlate ? komunismus ani socialismus nefunguje, potlacuje lidskou svobodu, volnomyslenkarstvi a hledani objektivni skutecnosti. Jedinym zrizenim, a dovolte abych parafrazoval  jednoho sveho oblibeneho politika, jedinym zrizenim, ktere vsak neni dokonale, ale je to to nejlepsi, s cim jsme zatim prisli, je skutecna demokracie s pluralitou nazoru.

 

S uctou pan Hnedy

 

PS: to co jsem psal pred lety, napr. kam povede tato hruzostrasna, eurosocialisticka, korporatni, promigrantska politika (kterou vy primo ci neprimo podporujete),  se stalo realitou viz. protesty v Saske Kamenici.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poche

2018-09-01 20:41:40

#137110: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poche 

Není lepší místo na Světě k životu než EU, to je naprosto jednoznačné.  EU je etalonem ve správě veřejného prostoru, proto logicky je cílem migrace. Do russákova, Číny nebo do Venezuely opravdu nikdo neutíká, natož do Severní Koree či na Kubu. 

Tedy jestli jsi psal něco o tom, že komunisté jsou zločinci a volil jsi KGBáka Zemana, jsou tvé názory a jednání hnedě a zahnědlé.  

Není lepší místo na Zemi než to, kde si 28 států vytovří nepřetržitou platformu pro vzájemnou komunikaci a kde společně spravují veřejný prostor se společným respektem a závazkem k dodržování Všeobecné deklarace lidských práv a principů demokracie. 

Nic lepšího dosud na Světě nebylo, co historii známe.