MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139705 Včera bylo pozdě StBáku Bureši i předevčírem......

2018-10-17 17:07

Babiš: Příští rok mohu jít do penze, politika mi nic dobrého nepřinesla

17. října 2018  17:09
Innsbruck (od zvláštního zpravodaje MF DNES) - Český premiér si před studenty v rakouském Innsbrucku postěžoval, že mu politika nic dobrého nepřinesla. „Byla to pohroma pro moji rodinu i pro moji firmu,“ uvedl Andrej Babiš po přednášce na konferenci zdejší univerzity. „A navíc tloustnu. Ale svoji váhu vám neprozradím,“ dodal s úsměvem.
 

......bylo už sakra pozdě.

StBák Babiš má jeden obrovský klad, opět Čechům jeho ANO StB předvedl jako odporná je komunistická totalita, tedy urychlil debolševizace země, ztrátu iluzí, že by komoušská pakáž ve všech podobách ANO StB, SPD, Zemanovci, KSČm mohly být normálními politickými stranami, to je obrovský klad působení slovenského kriminálního imigranta, komouše a StBáka Babiše v ČR a teď už by konečně měl odtáhnout do russákova, neb jeho russtikální podnikání je s největší pravděpodobností russácká hrátka a měly by se řešit všechny jeho karuselové zlodějiny co jich nejenom nákup vydán a nákup korunových dluhopisů osobou spojenou, kterou tento stát ročně okrádá o 40 mil. korun. 

Odpovědi

Evropan

#139712 Re: Včera bylo pozdě StBáku Bureši i předevčírem......

2018-10-17 17:59:49

#139705: - Včera bylo pozdě StBáku Bureši i předevčírem...... 

Že by měl nějaké informace o tom, že půjde do chládku už příští rok? A co hradní zmrd? Jaktože mezi zmrdy nejmenoval zmrda a zloděje Eštébáka?