MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jan Hynek

#141468 Re: Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-11-12 13:01

#141466: - Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!! 

Cina si jde nekompromisne za svym planem proniknout do sveta novou hedvabnou stezkou, ktera je presny opak, nez hedvabna. Vnitrni opozici potlacuje aby nic nenarusila. Zaroven budujou sit pomahacu ve svete, kteri jim zajisti uspech v jejich dobyvani trhu. Zeman je idealni kolaborant. Nic nepozaduje, spokoji se s par fotkama s cinskou elitou a par radky v cinskem tisku. Za tyto prkotiny daruje nasi zemi nepritelum. Kde je nase obrana proti tomu budoucimu otroctvi?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141469 Re: Re: Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-11-12 13:13:43

#141468: Jan Hynek - Re: Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!! 

Je otázka, jestli je Čína větší hrozba než Rusko. USA drží validní objem čínského juanu a stejně tak čína vlastní validní objem (stejně velký) amerických dolarů. Tedy v tomto ohledu je to velká socializace Ćíny, přes všechny hrůzy, které se v této obrovské zemi dějí. Čína není uplně nekomunikativní v rámci RB OSN a není to šílený "vetař" jako russákov. 

Bylo ale jednoznačně naprosto absurdní sem zvát Xi ping ponga, to byla opravdu zpravodajská zrůdnost. Na druhou stra Čínská komunistická pakáž tu předvedla zločiny, sprostoru, ubohost, kterou si v GB nedovolili, neboť jim bylo zřejmé, že trest by byl okamžitý. 

Je dobře, že EU ví, čeho jsou schopni. Dnes je potřeba řešit zločinnost Zemana, jeho přímé napojení na GRU, tedy na jeho donátory, byť si to v russákově u Vladěny Iljiče Putlera "předplatil" ukradeením 140 mld. russáckého dluhu a pomocí s vypráním 30 mld. právě Vladěnovi.