MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141583 Mezi lidmi převládá názor, že Slonková a Kubík odporně zneužili duševně nemocného člověka.

2018-11-13 20:41

Pan prezident stojí za  panem premiérem a nikým nevolené nuly nebudou rozvracet demokracii! Tento naplánovaný útok na demokracii musí být řádně prošetřen a viníci musí být potrestáni! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141584 Re: Mezi lidmi převládá názor, že Slonková a Kubík odporně zneužili duševně nemocného člověka.

2018-11-13 20:46:29

#141583: - Mezi lidmi převládá názor, že Slonková a Kubík odporně zneužili duševně nemocného člověka. 

Mezi kterými lidmi takový názor převládá? Ovčáčkem, Forejtem, Nejedlým, Mynářem či Hlinovským, tedy mezi těmi, kteří jsou nedůvěryhodní pro stát, nemají bezpečnostní prověrky státu přestože jsou v bezprostřední blízkosti pozice prezident, která má přístup k utajovaným skutečnost státu i EU? 

Hmmm, tak tam se dá takový "názor" "lidí" očekávat, tam to opravdu nepřekvapí, ale bylo by velkým probléme ČR pokud by se Babišovi podařilo zmanipulovat "masy" jako Hitlerovi či Stalinovi, to by byla opravdu problém velmi velmi vážný. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141585 Re: Mezi lidmi převládá názor, že Slonková a Kubík odporně zneužili duševně nemocného člověka.

2018-11-13 20:52:43

#141583: - Mezi lidmi převládá názor, že Slonková a Kubík odporně zneužili duševně nemocného člověka. 

Proč to vlastně píšeš do diskuse o zločinnosti Miloše Zeman? Očekáváš snad, že ti bude "přitakáno", že snad někdo rozebere, jestli by to snad nemohla být "pravda" když je to jen výkřik bez jakékoliv argumentace? 

V této diskusi se logicky může na takové výkřiky dočkat jen analýzy, že je to výkřik bez argumentace, tedy to nemá žádnou hodnotu. A k tomu samozřejmě následně někdo přípojí, že jsi idiot, když takové výkřiky vykřikuješ a připojí argumetaci, proč je onen výkřik idiocií a nějak jej bude glosovat. 

Máš přece petici na podporu Miloše Zemana, tam ti jistě bude přitakáno, tady je psaní debilních hesel či výkřiků opravdu naprosto zbytečné, tato diskuse je diskusí a případně prostor pro vyjádření názoru s argumentací. Hesla si nech pro soudruhy soukmenovce z KSČm či ANO StB nebo soukmenovce z SPD.