MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141695 Re: Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě.....

2018-11-15 03:59

#141687: - Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě..... 

Syn miliardáře  a premiera - 35 letý chlapík,   žije kdesi ukrytý v obyčejné švýcarské zástavbě se svou 60 letou matkou. Není to celé trochu divné ? Navíc jasně  říká, že byl nedobrovolně odvlečen na Krym. Proč  tedy Miloš Zeman tvrdí, že je to celé vykonstruované ? Neslyšel snad jasně A. Babiše mladšího, jak to zřetelně řekl ? A. Babiš starší evidentně " odklízí " svědky kauzy ČH , aby nemohli vypovidat

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141702 Re: Re: Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě...

2018-11-15 06:51:49

#141695: - Re: Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě..... 

Problémem totiž vlastně není, že to řekl syn, který má viditelně psychické problémy a nebo velký strach, ale problémem je, že to musel přiznat Andrej Babiš a neřekl důvod, proč byl jeho syn na "výletě" v Ukrajinu a okupovaném Krymu, s tím, že to řekne v neděli. 

Je to stejné jako když "nevěděl" kdo vlastníl ptačí hnízdečko, pak rozpomenul a pak OLAF zjistil, že to stejně bylo jinak, že děti sice jako vlastnili, nikdo dodnes neví kdo skutečně držel akcie v ruce, neboť děti to zatím nikomu nesdělili. 

Je to s StBákem pořád stejné, teď jeho "profesionálové" hledají legendu, aby se za pár dní zase zjistilo, že to všechno bylo jinak.