MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141676 Pokud bych byl policajt, tak bych si nechal předložit seznamy pacientů Protopopové....

2018-11-14 19:02

 

Lékařské zprávy Protopopové jsou dle ústavu v pořádku. Dál pracuje i pro ministerstvo

.....a porovnal bych je s prověřovanými osobami Policií ČR. Nemyslím si, že Protopopovová si vzala russáka jen tak pro modré oči a že dělá kariéru v psychiatrii proto, aby léčila lidi. To není jejím primárním cílem, to bych řekl, že jí dokonce kouká z očí. 


Nepřihlášený uživatel

#141677 obyvák V.H. 17.11.2018

2018-11-14 19:05

Oslavte svobodu s knihou v ruce! I letos jsme pozvali v rámci Korzo Národní 2018 na Náměstí Václava Havla osobnosti českého kulturního a společenského života. V příjemném domáckém prostředí, na počest prvního polistopadového prezidenta letos už počtvrté v Obýváku Václava Havla. 

12:00 Michael Žantovský
12:30 Ivan Trojan
13:00 Anna Geislerová a Martha Issová
13:30 Jan Potměšil
14:00 Petra Procházková
14:30 Radek Banga
15:00 Petr Pithart
15:30 Marek Wollner
16:00 Olga Sommerová
16:30 Zdeněk Svěrák

Od 20:00 budeme v Obýváku promítat přímý přenos z předávání Cen Pamět národa živě z Národního divadla.

Po celý den si budete moci sami kdykoliv sáhnout pro čtivo do knihovny, poslechnout si gramofonové desky nebo nám třeba napsat vzkaz na stroji. 

Program připravujeme ve spolupráci v Knihovna Václava Havla a Národní divadlo. Akce je součástí oslav KORZO NÁRODNÍ 2018. 


Nepřihlášený uživatel

#141678 Bureš si stěžuje, že je sirotek......

2018-11-14 19:05

Podle šéfa poslanců TOP 09 Miroslava Kalouska premiér Andrej Babiš své děti "cynicky zneužil ke svým finančním a majetkovým čachrům", a teď se dovolává soucitu. "Je to eticky stejné, jako by někdo zavraždil vlastní rodiče a pak se dovolával soucitu, že je sirotek," napsal Kalousek na Twitter.


Nepřihlášený uživatel

#141679 Re: Bureš si stěžuje, že je sirotek......

2018-11-14 19:06


Nepřihlášený uživatel

#141680 Tedy shrnutí....

2018-11-14 19:07

 

 

- Andrej nejdřív neví, kdo to vlastnil

- Pak to ví, kdo to vlastnil, ale neřekne

- Pak to řekne, že to byly jeho děti, milenka a její bratr

- děti byly asi (to nevíme) zdravé  a "chtěly" podnikat

- Andrej tvrdil, že jim dal peníze cca 100 mil. na podnikání a půjčíl k podnikání i nemovitost - ruinu

- pak se to nějak "nepovedlo" a dětem to nešlo, mimo jiné proto, že nebyly žádné valné hromady....

- tedy si to Andrej zase převzal zpátky

- informace o tom, že se jednalo o podvod byla publikována v ten okamžik, kdy si to Andrej převzal zpět a děti prodaly bezcenné podíly v zastoupení jakých si podivných osob

- nikdo zprávě nevěnoval pozornost, policie věc nešetřila

- Babiš vstoupil do politiky a bylo podáno trestní oznámení, vcelku pochopitelně, neboť je obtížně připustitelné, aby měl politickou moc člověk páchající dotační podvody v tomto jediném případě za desítky milionů korun

- Babiš přísahá na zdraví svých dětí, ale občané neví, jestli jsou nebo nejsou nemocné. Podnikali v obrovském projektu, tedy všichni logicky předpokládají, že jsou zdravé

- dnes se dozvídáme, že pilot boingu 737 má od roku 2015 schizofrenii a dcera trpí 20 let bipolární poruchou - to ale Babiš nesdělil, když na děti byl převeden stamilionový majetek a dotace z EU v desítkách milionů korun. Proč tedy děti takto "zapojoval" do "podnikání", jaký to mělo smysl? Byly tehdy zdravé?  

-policie kauzu vyšetřuje dlouho a dokonce státní zástupkyně vydá prohlášení, že děti oddalují vyšetřování

-policie neříká nic

- novináři tedy jedno dítě naleznou a řekl bych v dobré víře jsou ověřit informace, že komunikovalo s policií o svém únosu, přičemž jet na dovolenou na Ukrajinu a Krym se jeví už samo o sobě velmi podivné, obzvláště ve stavu kdy je dotyčný schizofrenik a tedy měl by být v dosahu kvalitní lékařské péče. 

- Tento potvrdí, že si byl unesen (přestože si to jako schizofrenik může celé vymýšlet) dál potvrdí, že se bojí, potvrdí že komunikoval s policií, neví že policie věc uzavřela.  Jestli je to v ráci schizofrenie nebo reality zejmé není. Není ani zřejmé, proč syn miliardáře žije v sociálním bytě ve Švýcarsku, není zřejmé proč tedy s policii nespolupracoval, když byl na Slovensku, policie neměla možnost ověřit zdali je či není nemocen. 

- nic také nevíme o tom, jestli druhé dítě Babiše s policií spolupracuje. 

- Babiš příjde, zamává bleskem, tedy v podstatě stejným druhem novin, jako je idnes a řekne, že jsou všichni novináři hyeny, když bulvár napíše, že syn byl unesen na příkaz Andreje. 

- při odchodu řekne, že důvod proč byl na Ukrajině a ukrajinském Krymu tedy v okupované části Ukrajiny vysvětlí v neděli večer. 

--------------------

To tu chce snad Andrej vyprovokovat občanskou válku nebo co? 

 

----------------------------

Mimochodem, akcie na doručitele vlastní ten, kdo já má fyzicky, velmi pochybuji, že by je někdy děti Babiše i jen viděli, natož aby je držely v rukách. 


Nepřihlášený uživatel

#141681 Re: Bureš si stěžuje, že je sirotek......

2018-11-14 19:07

#141678: - Bureš si stěžuje, že je sirotek...... 

Bureš od válu. Bureš do tepláků.


Nepřihlášený uživatel

#141682 Re: Re: Bureš si stěžuje, že je sirotek......

2018-11-14 19:08

#141679: - Re: Bureš si stěžuje, že je sirotek...... 

Jj kde jsou ty doby, kdyby byl Kalousek otravně dlouhý, komplikovaný a občas i afektovaný. Dnes je to stručně a jasně se vyjadřující politik. 


Nepřihlášený uživatel

#141683 Re: Tedy shrnutí....

2018-11-14 19:10

#141680: - Tedy shrnutí.... 

NEUVĚŘITELNÉ, CO TAKOVÁ ZRŮDA DĚLÁ NA POSTU PREMIERA ?? CO JSME TO ZA STÁT ??


Nepřihlášený uživatel

#141684 Cyril to vcelku vysvětlil, není tedy Andrej starší také schizofrenik.....

2018-11-14 20:45

.....je přece naprosto evidentní, že míchá imaginární svět kde není StBákem, komoušem a zlodějem se světem reálným, kde jej vyšetřuje policie, kde chodi na schůze komoušů a kde donášel a donáší StBákům. 

.....................

Schizofrenie je skutečně velmi závažné onemocnění a ve vyspělých částech světa je léčba komplexní a týká se i členů rodin přímo postiženého, neboť ti jsou zprostředkovaně nemocí také zasaženi. 


Nepřihlášený uživatel

#141685 Je to čím dál křišťálovější, jak to kdysi nazval chudý a pak podivně bohatý Gross....

2018-11-14 20:51

Syn premiéra Babiše má švýcarské občanství. Jeho získání může trvat i několik let


Nepřihlášený uživatel

#141686 S OKD je to vlastně legrační, neboť dávno před OKD tu kradl Miloš Zeman.....

2018-11-14 21:07

V žebříčku nejzávažnějších kauz posledních let podle občanů se Čapí hnízdo umístilo na třetím místě za pádem vlády Petra Nečase a OKD.

....Mosteckou uhelnou společnost, kdy o prázdninách roku 1999 "privatizoval" (přesněji ukradl) 46 % Mostecké uhelné společnosti a vyměnil tento podíl za 650 mil. (Podobně velký podíl v OKD byl prodán za 4 mdl. korun). 

Co je ale daleko horší, následně se zjistitlo. že nezadlužená Mostecká uhelná společnost měla na účtech 14 mld. hotovost s velkou pravděpodobností na rekultivace, tedy Zeman k 46 % MUS přidal ještě 46 % ze 14 mld. hotovosti a protože z těchto peněz budoucí majitelé zaplatili státu za "privatizaci" tedy ukradení Zemanem, tak jim tyto švýcarská vláda po řádném soudu zabavila, neboť byl spáchán podvod na švýcarské banky. 

Kdyby ovšem Zeman kradl jen Mosteckou uhelnou společnost, ještě by to nebyla snad taková tragédie, byť k tomu ještě ten idiot přihodil prolamování těžebních limitů, je ale horší, že ukradl russácký dluh v objemu 140 mld prodal ho kamsi do russákova za možná 20 možná 10 ale také možná nic korun, přičemž se zjistilo, že russák na sanaci tohoto dluhu vyčleníl 50 mld. a tedy to s Vladěnou Iljičem Putlerem pěkně tyto peníze vyprali a měli a mají docela pěknou hotovost. 

Kdo nevěří, ať tam běží. Rozhodnutí vlády o MUS není utajeno je na webu vlády ovšem rozhodnutí vlády o ukradení 140 mld. russáckého dluhu utajeno je a odehrálo se těsně před volbami v dubnu roku 2002. 

......................

Mají to ale s těmi dětmi starosti, první Kačenka pornopriceznička. Andrej zase bipolární porucha a schizofrenie. Ty přísahy na zdraví jeho dětí, ohne sranda, ale zase se mají na co vymlouvat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141687 Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě.....

2018-11-14 21:12

Co říká BIS @biscz na to, že premiér ČR nechá Rusa, který formálně pracuje v Agrofertu jako řidič, odvézt svého syna přes Moskvu na Ruskem okupovaný Krym? Nikomu to nepřipadne zvláštní?

.....se svojí maminkou a Andrej Babiš žije v Ptačím hnízdečku za 1 mld. korun, které děti "jako měly" a těď už ovšem evidentně nemají.  Něco se opravdu fatálně nepovedlo, řekl bych a hyenou není v této věci Slonková. 


Nepřihlášený uživatel

#141688 Je to bohužel druh "legitimizace" KGBáka Miloše Zemana....

2018-11-14 21:30

Tenistka Kvitová dodatečně převzala od prezidenta medaili Za zásluhy

....já se domnívám, že se "vyznamenávaní" Zemanem nemohou vymlouvat, že byl "zvolen", neboť Miloš Zeman sice získal hlasy při volbách, ale tím, že porušoval volební zákon, lhaním o sobě i politických oponentech, to je naprosto zřejmé. V první volbě to dokonce konstatuje rozsudek Nejvyššího správního soud rozsudek vol. 39/2013 ', v druhé volbě se jedná o podivné financování Zemana russáky a obecně neprůhledné finanocávní kampaně, které NSS neřešii, neboť má Zeman absolutní imunitu. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ 3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141689 Renátka to muselo být také dílo.....

2018-11-14 21:34

Až 3,5 roku vězení požaduje jihlavský státní zástupce pro Vitáskovou

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-11-14 21:51


Právník

#141691

2018-11-14 22:21

Podle švýcarského práva je protizákonné nahrát soukromou konverzaci, pokud s tím všichni účastníci nesouhlasí. Na základě článku 179 švýcarského trestního zákoníku (k dispozici je neoficiální verze v angličtině nebo oficiální verze v němčině) pachateli hrozí až jeden rok odnětí svobody nebo pokuta. Trestem za neoprávněné vniknutí jsou podle článku 186 až tři roky ve vězení nebo pokuta. Jestli se za neoprávněné vniknutí dá označit vstup pod falešnou záminkou s úmyslem dopustit se protiprávního jednání (nahrávání soukromé konverzace bez souhlasu všech zúčastněných) je věcí státních zástupců a soudů. Zveřejnění protizákonně získaných informací je trestným činem podle článku 322 s až tříletým trestem odnětí svobody nebo pokutou. 


Nepřihlášený uživatel

#141692 Re: obyvák humanitárního bombometčíka...

2018-11-14 22:54


Nepřihlášený uživatel

#141693

2018-11-15 00:10

Pošleme Bureše na Krym!


Nepřihlášený uživatel

#141694

2018-11-15 01:11

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#141695 Re: Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě.....

2018-11-15 03:59

#141687: - Stejně tak je divné, když dle Babiše vážně nemocný syn žije ve Švýcarsku v sociálním bytě..... 

Syn miliardáře  a premiera - 35 letý chlapík,   žije kdesi ukrytý v obyčejné švýcarské zástavbě se svou 60 letou matkou. Není to celé trochu divné ? Navíc jasně  říká, že byl nedobrovolně odvlečen na Krym. Proč  tedy Miloš Zeman tvrdí, že je to celé vykonstruované ? Neslyšel snad jasně A. Babiše mladšího, jak to zřetelně řekl ? A. Babiš starší evidentně " odklízí " svědky kauzy ČH , aby nemohli vypovidat


Nepřihlášený uživatel

#141696

2018-11-15 05:14

Bureš: "O čem sním"


Nepřihlášený uživatel

#141697

2018-11-15 05:16

Bureš je bezpochyby nejlepší táta na světě

Evropan

#141698 Miloši končíme!

2018-11-15 05:39

V týdnu po 17.11.1989 patřilo k nejčastějším heslům na demonstracích toto : MILOŠI KONČÍME! Proč si to nezopakovat?

Evropan

#141699 Re:

2018-11-15 05:42

#141691: Právník -  

A to jako myslíte, že česká policie má strach z tohoto článku a proto Babiše mladšího dosud nevyslechla, ačkoli i novináři si snadno zjistili, kde bydlí, a on souhlasil s rozhovorem, takže by se vyšetřování (předpokládám) nebránil? To ale jen svědčí o tom, jak je naše policie neschopná.


Nepřihlášený uživatel

#141700

2018-11-15 06:29

"Lide český, jak ještě dlouho budeš snášet to přivandrovalce"?