MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143086 Válková je dokonce ráda, že je volena lidmi, kterým nevadí, že je Babiš komouš, StBák a trestně.....

2018-12-04 18:45

Babišovo stíhání bude velmi pravděpodobně zastaveno, něco o tom vím, tvrdí Válková

dnes | Vím některé skutečnosti, které jsem se dozvěděla v souvislosti s výkonem své profese právničky, ale jsem vázána mlčenlivostí, říká poslankyně ANO a bývalá ministryně spravedlnosti Helena Válková. Podle ní se nedá jasně říct, zda je Andrej Babiš ve střetu zájmů. Pan premiér na to má jasný názor už teď, já bych si jako právník počkala, upozorňuje. Na Andreje Babiše útočí média, nemyslím si ale, že je terčem nějakého plánovaného útoku ze strany institucí, dodává.

 

......stíhaný zloděj. Což je opravdu neuvěřitelné, když se tváří jako mravný korektní odborník. 

Je absurdní, když se Válková odvolává na to, že eurokomisař poslanci EP odpověděl, že noviny nejsou správný komunikační kanál a sama pak jde ještě ráda do medií a ještě děkuje za pozvání. 

Je opravdu naprosto šílená "odbornice", hrála chytrou, ale ve skutečnosti se zamotávala do "vlastní odbornosti" když matlala dohromady rychle "nastudové" doměnky o trestném činu novinářů, kteří řeší velmi závažnou kriminálnní činnost, nedostupnost svědka pro orgány ČR atd a myslí si, že i v tomto případě novináři spáchali trestný čin a vydává to za "odborné stanovisko" . 

Válková se obávám, že asi taková odbornice na právo jako zdejší idiot "demokrat" 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143101 Re: Válková je dokonce ráda, že je volena lidmi, kterým nevadí, že je Babiš komouš, StBák a trestně.

2018-12-05 06:07:42

#143086: - Válková je dokonce ráda, že je volena lidmi, kterým nevadí, že je Babiš komouš, StBák a trestně..... 

Mimochodem, Válková "odbornice" se tváří, že nastudovala celý spis :-) o tisících a tisících stran, v době, kdy v mandátovém výboru rozhodovala o tom, jestli se jedná či nejedná o kauzu politickou. 

To je opravdu "odbornice" ta by mohla z fleku dělat soudce z lidu :-). 

Je velká škoda, že se jí tedy nezaptali, kolik stran ze spisu stihla přečíst a která stránky ze spisu jsou tedy klíčové, aby na základě nich mohlo být usuzováno na to, co tak hezky po anoštbácku proklamovala. Je to docela chyba, neb drzost podelané Válková byla opravdu nekonečná.