MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#143226 Všeci kradnú! Tak prečo nie ja?

2018-12-07 05:45

Andrej Babiš se dusí ve své vlastní dotační šťávě a s ním celý jeho ústřední tým. Celkem dobře to bylo možné pozorovat na  jeho včerejších tweetech. Ty budily řádný posměch. Babiš, nebo lépe řečeno pravděpodobně Prchal, v nich vysvětloval, že Andrej miluje naši zemi a že za ní bude bojovat až do roztrhání těla.

Sobotní vlastenec Babiš, který ani neumí česky, tak vlastně chtěl říct, že sosání miliard z Evropské unie pro svoji vlastní společnost, kterou podle právníků EK stále řídí a zároveň vytváří podmínky pro čerpání a čerpání kontroluje, je boj za Českou republiku. I když v praxi je to jen obyčejný boj za vlastní peněženku. Kdo by nemiloval zemi, která mu umožňuje bohatnout v řádu několika miliard ročně, že.

Pro celý svět je Babiš vyčůraný zlodějíček z Prahy. A protože to je řádně vykutálená postavička, která má spoustu složek, funkcí a milionů na rozdělení, děje se u nás momentálně toto: Komunisté za Babišem stojí, jeho strana samozřejmě také, ČSSD se o tom nechce bavit, vysvětlovat má Babiš. A legrační mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček hystericky kope za našeho milého premiéra – vlastence. Jakýkoliv jiný prezident už by si Babiše zval na kobereček a vyzval by ho k rezignaci. Jakýkoliv normální koaliční partner by položil vládu, když na to ten zbabělec sám nemá. Ale to bychom nesměli být tam, kde jsme.

http://forum24.cz/babis-muze-okradat

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143229 Re: Všeci kradnú! Tak prečo nie ja?

2018-12-07 05:52:38

#143226: Evropan - Všeci kradnú! Tak prečo nie ja? 

Slovenský kriminální imigrant štbák a komouš Babiš miluje ČR ? Hmmm to je panečku velmi zajímavá láska, když tu jen za 4 roky vygeneroval 166 mld. dalšího zadlužení v době, kdyby měl růst HDP, nízkou nezaměstnanost a ČNB dokonce generovala inflaci devalvací měny? 

Je to podivné s tím Burešem. Jeho láska je k této zemi je tak ohromující, že se za dvacet let života tady ani nenaučil ten idiot česky. 


Nepřihlášený uživatel

#143236 Re: Všeci kradnú! Tak prečo nie ja?

2018-12-07 06:14:32

#143226: Evropan - Všeci kradnú! Tak prečo nie ja? 

Kdybychom měli  slušné  poslední dva prezidenty,  tak by se Bureš k válu nikdy nedostal a nemuselo to takto dopadnout