MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143238 Agent FSB a GRU Miloš Zeman se vytahuje na zpravodajskou službu z EU?

2018-12-07 06:21

Jsou to čučkaři, řekl Zeman o BIS

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek kritizoval práci Bezpečnostní informační služby. Prohlásil o ní, že jsou to čučkaři. V rozhovoru pro TV Barrandov uvedl, že služba tvrdí, že se to v Česku hemží ruskými a čínskými špióny, ale zatím žádného neodhalila.

.....tak to je docela frajer. To, že BIS v situaci, kdy na Hradě sedí přímo agent FSB a GRU, ve Strakovce stejně nebezpečný štbák Babiš a Sněmovně předsedá anoštbák Vondráček, který si jel do russákova dokonce přímo pro instrukce k lidem na sankčním seznamu, je naprosto logické, že základní zadání BIS které dostává, BIS také plní, tedy těmto lidem nesděluje nic podstatného, protože chrání občany ČR a Ústavu ČR. 

Informace bude BIS muset zveřejnit v situaci, kdy by jí právě agent FSB a GRU Zeman, štbák Babiš a anoštbák Vondráček společně chtěli zničit. V takové situaci by bylo naprosto jasné, že první informace o napojení těchto tří na russáky, by musely být zveřejněny. 

Zatím BIS spoléhá na to, že další volby situaci vyřeší a dašlí vláda i prezident budou disponovat bezpečnostními prověrkami státu a negativním lustračním osvědčením. Moc dalších možností nejpsíše nemá. 

Pokud by i po dalších volbách situace pokračovala a stát byl i nadále byl ovládán agenty FSB a GRU, bude velmi pravděpodobné, že se BIS stane už nestabilní a tedy nebude jednotná v tom jak postupovat v ochraně občanů a především Ústavy a ústavnosti v ČR. Zatím se BIS jeví jako jednotná a v situaci rusských agentů přímo ve vysokých politických funkcí i velmi obezřetná co zveřejní a jak to zveřejní. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143240 Re: Agent FSB a GRU Miloš Zeman se vytahuje na zpravodajskou službu z EU?

2018-12-07 07:16:25

#143238: - Agent FSB a GRU Miloš Zeman se vytahuje na zpravodajskou službu z EU?  

Reakce BIS na Zemana: 

Bezpečnostní informační služba (BIS) má za sebou úspěšné období. Vláda i kontrolní orgány Sněmovny jí poděkovaly za službu pro ČR. BIS to uvedla v reakci na vyjádření prezidenta Miloše Zemana, že selhává. Prezident BIS nazval čučkaři.

..................

BIS se zatím tváří stabilně a jednotně, je si vědoma svých informací a důvěřuje jim. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ 3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.