MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143378 Re: Bakala je opravdový oligarcha, mafián a zločinec

2018-12-08 12:16

#143338: - Bakala je opravdový oligarcha, mafián a zločinec  

Co tady šíříš hoaxy, kreténe? Plesl je šéfredaktor deníku MF Dnes, nikoliv iDnes!!! Blesk najdeš u zloděje stamiliard a desetiticíců bytů občanů ČR - Bakaly, například mafiánský štvavý plátek Respekt, kreténe!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143381 Re: Re: Bakala je opravdový oligarcha a zločinec

2018-12-08 12:20:33

#143378: - Re: Bakala je opravdový oligarcha a zločinec 

Idnes není součástí babiš-pleslova blesku I. Dnes? Od kdy? Je

Jestli je někdo v této zemi prokazatelným zlodějem stovek miliard je to zatím jedině Miloš Zeman - viz. ukradení russáckého dluhu v objemu 140 mld. právě Milošem Zemanem tři měsíce před koncem mandátu jeho ultra zlodějské oposmluvní bandy. 

Jestli je někdo zlodějem desítek miliard prokazatelně je to Andrej Babiš, neboť za první čtyři roky zadlužil ČR o 166 mld. a zároveň jeho karusel narostl o 40 mld., což nebylo možné jinak, než vykradením státního rozpočtu, na tom se jistě v klidu shodneme. 

------------------------

CZECH NEWS CENTER a.s., zkráceně CNC, dříve Ringier Axel Springer CZ a.s., je jedním z největších mediálních domů v České republice. Nabízí široké portfolio tištěných deníků, časopisů, online magazínů, webových projektů, aplikací či služby virtuálního operátora a tiskáren. Jediným akcionářem Czech News Center je firma Czech Media Invest vlastněná Danielem Křetínským (50 %), Patrikem Tkáčem (40 %) a Romanem Korbačkou (10 %).