MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

BIS

#143505 Jediný správný názor.

2018-12-09 12:19

Domací úkol: Napište úvahu, který evropský politik se Vám líbí nejvíce a zdůvodněte, proč zrovna Merkelová.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143507 Re: Máš naprostou pravdu, účel zveřejnění textu v bureš - pleslově blesku I. byl opravdu vyvolat ...

2018-12-09 12:26:22

#143505: BIS -  

.....emoce a debilitu, kterou jsi předvedl. Babiš - Pleslův blesk opět prokázal, že napojení Babiše na russácké zločinecké zpravodajské strukturu typu Protopopov jsou skutečně více než zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#143509 Re:

2018-12-09 12:39:57

#143505: BIS -  

Mimochodem je naprosto zřejmé, že jediný politik, který zvládl migrační vlnu, byla paní Merkelová a její spoluobčané. Je potřeba to nejen respektovat, ale je nutné o tom také mluvit. 

Nebyl to zmrd Miloš Zeman, nebyl to štbák Babiš, nebyl to ruský trotl Orbán, za Evropu to řešila právě paní Merkelová a to i proto ale zdaleka ne jen proto, že cílovou zemí migrace bylo především Německo. 

Byla to paní Merkelová, která přesně věděla, že je potřeba migranty evidovat, třídit podle toho zdali mají či nemají nárok na statu uprchlíka, bylo ji jasné, že je potřeba všem migrantů zajistit základní potřeby tedy jídlo a ubytování a v případě těch, kdo mají nárok na azyl také do velké míry vizi budoucnosti v cílové zemi. 

Není na tom nic tak složitého. Přestože migrační vlna jistě není okupace přesto znamená velký příliv lidí do země. 

K nám sem 21.8.1968 přiskákalo 500 000 (migrační vlna představovala maximálně 900 000 lidí ovšem během celého roku) russáků s kalašnikovy a jinými odpornými zbraněmi a také bylo naprosto jisté, že je nutné této odporné pakáži zajistit základní potřeby, vodu, jídlo a ubytování právě proto, aby nepáchali zločiny, které tu páchali v roce 1948, tedy masivní znásilňování, rabování, vraždění, odvlékání lidí do gulagů po desítkách tisíc. 

..................

Tedy není nic složitého na pochopení, že je paní Merkelová opravdu špičkový politik a že její spoluobčané byli ochotni jí v řešení migrační krize pomáhat. 

Věřím, že toto leží velmi v žaludku russákům, kteří s velkou pravděpodobností, celou migrační vlnu organizizovali s cílem destabilizovat Evropu. Důvod, proč si takovou věc mohu důvodně myslet je to, že russácí roky před rokem 1990 školili i na našem území obrovské množství lidí z celého tzv. "třetího světa" v používání teroru a terorismu na získání politické moci a je velmi pravděpodobné, že tito lidé byli tedy russáky aktivování k destabilizaci Evropy. Koreluje to s jejich hybridní propagandistickou válkou, kterou vedou proti demokraciím.