MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145303 Re: Fuj, hnuse!

2019-03-07 21:34

#145301: - Fuj, hnuse!... 

Ty jsi odporný slizoun.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145309 Re: Re: Fuj, hnuse!

2019-03-08 05:13:22

#145303: - Re: Fuj, hnuse! 

Hnusem, bych řekl, je ANO StBácký komuoš Faltýnek s jeho právníkem, který je schopen prohlašovat, že je Faltýnek "spolupracující osobou" u které ovšem proběhnou domovní prohlídky a je mu zabaven osobní počitač i s telefonem :-).  To je velmi zábavné až hnusné tvrzení od soudruha soukmenovce Faltýnka. Chtějí tím u občanů vytvořit dojem, že se u spolupracujících osob dělají domovní prohlídky, lustrují se jim počítače, jako by spáchali odporné trestné činy. 

Hnusem je KGBák Miloš Zeman ať se na něj a jeho život občan dívá z jakékoliv strany. 

Hnusem je prototyp komouše z padesátých let soudruh soukmenovec Vondráček, který si s ANO Stbáckou bandou "značkoval teritorium" tím, že znevážil místo politických jednání naší historie. 

Hnusem je soudružka soikmenovkyně ANO StBačka Švindlerová, která dovedla zemi do stavu, že při růstu HDP bude mít deficitní rozpočet v řádech desítek miliard, chce to zaplácnout tím, že vybere o 5 % více daní (70 mld.) a přitom je schopná tvrdit, jak každý občan bude mít daně nižští. To je hnus, neboť je dnes naprosto zřejmé, že Burešův "čarostroj" kontrolní hlášení a EET nepřináší státu vůbec nic, jen náklady. 

Hhusem je i šílená ANO StBačka "pseudoministryně" Marta "semel" Nováková, chválící kremelskou bandu KGB v prokremelském  mediu a nejen to. 

A šíleným hnusem je bez nejmenších pochyb ŠtBák, komouš a kriminulní imigrant Andrej Bureš Babši, o tom opravdu není ani těch nejmenších pochybností. Neboť jsou hnusem jeho zlodějiny, křivárny, lhaní, ubohosti všeho druhu včetně oplzlostí.