MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tchaj-wan je Čína!

#146039 Re: Re: Tchaj-wanci za dveře! S Moraváky také nikdo nikde nejedná.

2019-03-30 07:06

#146038: - Re: Tchaj-wanci za dveře! S Moraváky také nikdo nikde nejedná. 

Jakože do Číny také nejezdí na obchodní jednání nějací samozvaní zástupci Moravy, nýbrž oficiální reprezentanti celé ČR, hňupe!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#146040 Re: Re: Re: Tchaj-wanci za dveře! S Moraváky také nikdo nikde nejedná.

2019-03-30 07:13:04

#146039: Tchaj-wan je Čína! - Re: Re: Tchaj-wanci za dveře! S Moraváky také nikdo nikde nejedná. 

Z ČR si do Číny jezdí na jednání koho to napadne, to je základní vlastnost demokracie. Není porušením zákona jet do komunistické Číny a dojednávat si tam obchody, byť je to jistě mnohdy na hranici mravného jednání, když na druhé straně stolu sedí čínská komunistická pakáž. Je to věc osobního rozhodnutí. 

Předtím, než tam začal jezdit idiot a KGBák Miloš Zeman s Čínou obchodovalo 60 000 podnikatelů, od té doby co tam jezdí idiot Miloš Zeman obchoduje s Čínou 60 000 podnikatelů, nezměnil se obrat, nezmenil se počet, nezměnilo se vůbec nic, jen idiot Miloš Zeman se předvádí se zločincem Xi ping pongem. 

..............

Např. ale jet do russákova se setkávat se s lidmi na sankčním seznamu, jak to udělal např. debil předseda Sněmovny Vondráček, to je už za hranicí nejen mravnosti, ale také i na hraně zákona.  Podobné je to s KGBákem Milošem Zemanem a jeho KGBáckou zlodějkou bandou, kterou přivedl na Hrad. 

Podobně absudrní je, když slovenský kriminální imigrant, ŠtBák, komouš a zloděj Andrej Babiš děkuje ze Sněmovny agentovi Protopopovovi a jeho Propopotovně.