MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#148077

2019-06-02 07:12

Prvně po 70 letech musí být obnoven PRÁVNÍ STÁT. Vše ostatní se od něj odvozuje. Bohatě by postačilo zamést nedotknutelné mafiánské orgány a komunistickou klientelistickou justici s definitivou. Teprve pak můžeme začít pracovat na REÁLNÉ demokracii, integritě a vymahatelnosti vztahů, západní prosperitě. Buď za +70 let práce doženeme Německo nebo za 15 bez práce Bělorusko (kam právě směřujeme tempem -17 míst v žebříčku nesvobody států za poslední 2r). Velké "Maovy skoky" k prostřenému stolu s právním státem + demokracií + západní prosperitou se bohužel NIKDY NEKONAJÍ a těch ztracených -70 let na Německo si budeme tak jako tak muset (někdy) prostě "odmakat". VK + MZ + Bureš už 30 let tvrdí "prostému lidu" přesný opak + lži + dezinformace v médiích = takže - už konečně asi chápete výsledky voleb v ČR ? Lidi NIKDY nepřijmou reál, dokud se nabízejí pečení holubi na střeše a zdarma. NIKDY. Je to česká tragikomedie.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#148078 Re:

2019-06-02 09:07:21

#148077: -  

Tragikomedie je okolnost, když si někdo namlouvá, že se může každý stát dostat prostřednictvím "udržitelného růstu" :-) :-) na úroveň parazitujících nejbohatších území. Vždy to musí být na úkor jiných vysávaných teritorií. Vždy musí být někdo, na kom se vygeneruje profit, pak ale nelze na drancovaných územích zakládat "právní stát", to by systém nemohl fungovat. To by se musela většina nejhorších parazitů nastěhovat právě k nám, aby odpružujícímu sociálnímu korpusu, který odděluje parazity od těch neslabších také něco přiteklo a tím se průmerně zvýšila jakási formální "úroveň". Tedy o jakých ztracených letech to debilové mluvíte, pokud chcete pořát provozovat hru na spodinu v protikladu k snobským elitám? Museli by jste chtít přestat hrát takovou hru, ale ta je pro vás bohužel extrémě návyková, bez ní si to už nedokážete vůbec ani představit. Tragikomedie je žítá iluze o západní prosperitě.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#148080 Re:

2019-06-02 11:36:02

#148077: -  

Jestliže budou čeští občané dál muset pracovat za třetinové mzdy oproti Západu a nuceni jíst potraviny s mizernou kvalitou, oproti teritoriím Západu, nikdy nelze považovat Evropskou unii, ani její další plánovaný projekt Evropskou federaci za něco, kde by mohlo fungovat cokoli, jako skutečný právní stát.