MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jan

2019-06-17 18:23

Ani omylem nepodepíši; všichni jste zaslepené ovce s vymytými mozky! Národ rozdělují především média, která stále vyhledávají a napadají pana prezidenta. Kdo z vás by vydržel tu neustálou mediální šikanu? Každý si k němu (za veřejného potlesku) dovolí ty nejhrubší urážky (Zemana je třeba zabít a vykrvit jako svini, apod.). Kde to jsme? Kdo se chová urážlivě?!!! Byl zvolen vůlí lidu v demokratických volbách, ale to určití demagogové nejsou schopni akceptovat. Dovoluje mít svůj názor a nepodléhá módní vlně lézt do zádele Západu, pro který jsme odpadiště Evropy. Není jejich loutkou, používá zdravý selský rozum a to se nehodí. On stojí na straně českého národa, ale tento postoj není in, atak je třeba ho uštvat. Vy všichni, kteří se k tomuto honu přidáváte, se do hloubi své zaprodané duše styďte. Kdybyste měli alespoň špetku jeho duševního zdraví, mohli byste si gratulovat. Jak jsem četl diskuzní příspěvky, většina z vás pěkně opakuje prázdné fráze, která do nás denně tlačí média. Solidní práce, tato trvala masáž ale přináší výsledky jen do jednoduchých hlav, které nepožívají svůj vlastní rozum a potřebují aby jim někdo radil. Ještě jednou, vy všichni se styďte!!! A jestli to zvládnete, zkuste respektovat výsledky voleb a vůli většiny národa. Demokraté...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#148472 Re:

2019-06-17 23:40:24

#148454: Jan -  

Proč by  měli slušní lidé  respektovat výsledky voleb, když je predseda vlády  STBácký zloděj, který lidi opil koblihama ? Co to je za blbost ?!!! To jako mají lidi podle vás držet  hubu další 4 roky i přes to, že je premier zloděj a podvodník ? Nezbláznil jste se ? Na Václaváku jsem potkal lidi, kteří kdysi volili Babiše, tak nasrané lidi jsem nikdy v životě neviděl!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#148478 Re:

2019-06-18 02:37:34

#148454: Jan -  

Miloš a ty máte oči v sloup!

Hapr

#148789 Re: Souhlasím.

2019-06-26 16:35:02