MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Hanba "Evropanovi"!

#148898 Re: Re: Re: Re: To je ale náhoda... :D

2019-07-01 06:16

#148895: Evropan - Re: Re: Re:  

Hulvát bez nicku (ten vyvolávající nenávist ke starým lidem), "Slunce v duši" a "Evropan" je evidentně jeden a ten samý kretén, který sem psal pod těmito identitami ve stejnou dobu a to jako jediný uprostřed noci. :-)

Nick Evropan si tu hraje na slušňáka (slušně šíří nenávist), zatímco pod nickem Slunce v duši a jako anonym tu chrlí vulgarity a otevřeně přeje smrt panu prezidentovi!

Odpovědi

Josef
Nepřihlášený uživatel

#148900 Re: Re: Re: Re: R

2019-07-01 06:31:30

#148898: Hanba "Evropanovi"! - Re: Re: Re: Re: To je ale náhoda... :D 

Jasný, tady přesně pasuje pořekadlo : PODLE SEBE SOUDÍM TEBE.

To, že tohle  ( výše popsané ) děláš ty a někdy i uprostřed noci neznamená, že  by to měli dělat jiní účastníci této diskuze.

Prober se!

Evropan

#148913 Re: Fandové hradního ožraly a Koblížka jsou "Rozsévači nenávisti"!

2019-07-01 10:41:49

#148898: Re: Re: Re: Re: To je ale náhoda... :D 

Předpokládám, že "hulvát bez nicku, který vyvolává nenávist ke starým lidem" jste ve skutečnosti vy, jen máte trochu problém s identitou, protože každou chvíli nadáváte na někoho jiného a na něco jiného, vždy však jménem Becherovky a koblížků. Slunce v duši nejsem, ale jeho příspěvky jsou celkem rozumné a hlavně slušné, tj. bez nadávek, které si vy neumíte odpustit.

A když sem píšu příspěvek v 5:51, tak to není zdaleka hluboká noc (no fakt, zkuste si to ověřit, trvá to už několik měsíců). Možná pro nějaké flákače, co si po osmé dojdou pro dávky. To, že to ukazuje čas 4:51 je chyba stránek, ne moje. Já prostě v 6 hodin vyrážím do práce. Jo soudruzi, i takoví jsou mezi námi.

A co se týká smrti pana prezidenta, tak to byste mi musel dokázat, kde jsem ji přál. Jinak je to lež a vy jste bohapustý lhář. To vy tu přejete smrt všem od havlistů po sluníčkářky z Německa a po přispěvatele Milionu chvilek pro demokracii. Až mě někdy překvapuje, že vám není divné, že přejete smrt úplně všem. Na koho pak budete nadávat?

Nepřihlášený uživatel

#148914 Re: Re: Re: Re: Re: To je ale náhoda... :D

2019-07-01 10:51:31

#148898: Hanba "Evropanovi"! - Re: Re: Re: Re: To je ale náhoda... :D 

A nepíšeš ty náhodou "uprostřed noci", podobně jako Jaromír Balda, nenávistné letáky?