MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#151434 Doměřil daň firmě od Agrofertů, a to neměl dělat!

2019-09-25 05:49

Pořad Reportéři ČT referuje o případu Karla Trefného, bývalého ředitele Finančního úřadu v Příbrami. Ten skončil ve funkci poté, co doměřil milionovou daň jedné z firem holdingu Agrofert. 

Jedná se o společnost Primagra. Bývalý ředitel Trefný říká: „My jsme Primagře doměřili daň z přidané hodnoty asi ve výši 1,5 milionu korun, proti které se společnost odvolala. V odvolání nebyla úspěšná, takže potom podala správní žalobu. Ve správní žalobě nebyli taky úspěšní. Daň uhradili a já jsem vůbec netušil, ani jsem si nemyslel, že by to mohlo mít nějaké následky.“

Jenže pak se najednou ohlásila reorganizace, přišel o místo ředitele a byl převelen z Příbrami do Prahy. Proti tomu se Trefný soudně bránil a spor s Finanční správou vyhrál. Na své místo se ale už nevrátil a pracuje jako řadový daňový úředník.

https://www.forum24.cz/sef-financniho-uradu-skoncil

kromě toho, že to nebetyčná prasárna, tak už je asi taky jasné, komu a proč vadí nezávislá ČT. A proto eštébák pracuje na zrušení poplatků a následné privatizaci ČT do rukou ... koho asi? Co myslíte? V Maďarsku tomu říkají Orbánizace, u nás to bude Návrat estébáků!

Odpovědi

Tvoji rodiče

#151435 Re: Doměřil daň firmě od Agrofertů, a to neměl dělat!

2019-09-25 06:48:11

Nepřihlášený uživatel

#151437 Re:

2019-09-25 09:20:41

#151434: Eurohulibrk -

Ty už ses z těch fake news ČT dávno zbláznil.