MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jaromír Dvořák

#152330 Odporný kolaborant na hradě se plazí jako stvůra

2019-10-17 12:59

Ovar Zemandrtál je nejhorší zrůda v dějinách této země. Nechutné, odporné, ponižující!!! Odsuzuje činnost pražského zastupitelstva zvoleného ve svobodných volbách a plazí se před čínským diktátorem, který veřejně říká, že své odpůrce nechá rozsekat a jejich kosti rozemlít na prach.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#152331 Re: Odporný kolaborant na hradě se plazí jako stvůra

2019-10-17 13:06:46

#152330: Jaromír Dvořák - Odporný kolaborant na hradě se plazí jako stvůra 

Celý problém vznikl na základě toho, že Praha chtěla odstranit politizující větu o politice jedné Číny, ve smlouvě o kulturní výměně. Taková věta tam prostě nemá co dělat, přesně i na základě argumentu Zemana, že města nedělají zahraniční politiky států. Snaha Prahy to odpolitizovat, byla proto zcela legitimní a správná. Praha, jako partner na to měla plné právo. Čínská strana toto měla bez mrknutí oka respektovat a byl by klid, jelikož ČR, politiku jedné Číny uznává. Číňani nakonec smlouvu vypověděli sami. Takže je to jen jejich truc podnik a ukázka naprosté neschopnosti dělat v čemkoliv kompromisy. Být s někým takovým v partnerství, je kontraproduktivní. Praha udělala vše správně, Peking vše špatně. O Zemanovi, ani nemluvě

Bořivoj Pauk

#152332 Re: Odporný kolaborant na hradě se plazí jako stvůra

2019-10-17 13:33:43

#152330: Jaromír Dvořák - Odporný kolaborant na hradě se plazí jako stvůra 

Ať táhnou odporní číňani zpátky do své rudé říše. Tady nikdo rozkazovat z Pekingu nebude. Vlastizrádný kolaborantský Ovar má být pohnán k soudu a posléze potupně sesazen a uvržen do žaláře. Slávie ať táhne do prdele, nikdo není zvědavý na fotbalisty v čínských mundúrech. Odporné a zpovykané čínské turistické opice tady taky nikdo nechce, všichni jich mají plné zuby za jejich aroganci, povýšenost a odporné říšské velkochanské chování. A s nima můžou do rudých prdelí v Říši Středu táhnout i všichni ti strachy podělaní pročínští čecháčkové.