MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#152589

2019-10-23 14:00

Zkorumpovaní porno Piráti mají z ostudy kabát.

Odpovědi

Evropan

#152591 Re:

2019-10-23 15:05:10

#152589: -  

Tak a teď ještě tu o Červené Karkulce, napapat a spinkat. Dnes už toho bylo, dědoušku, vrchovatě!

 


Nepřihlášený uživatel

#152725 Re:

2019-10-27 09:06:23

#152589: -  

Parlamentní listy dobře informují.  Není divu, že na ně demožumpa tak nadává. :-)))

 

Z článku:

Otazníky kolem poslance Michálka se začaly rojit poté, co ParlamentníListy.cz jako první uveřejnily fotografie jeho partnerky, političky Michaely Krausové, a trestně stíhaného technického ředitele společnosti JCDecaux Tomáše Tenzera. Naše redakce přišla rovněž jako první s vulgárním e-mailem, jejž Krausová adresovala Michálkovi v souvislosti s vnitrostranickým hledáním poradce pro Zdeňka Hřiba.

Část členů strany tak chce konec místopředsedy a šéfa poslanců Pirátů Jakuba Michálka v čele Pirátů. Vadí jim jeho arogantní chování. Sám Michálek rezignovat nehodlá. Tvrdí, že má vysoké nároky na výkon lidí. Za dva měsíce si budou Piráti volit své šéfy. Michálek už nemá zájem. „Máme v předsednictvu člověka, který je arogantní a užívá si bossing svých ‚podřízených‘. Správný lídr by se měl snažit nepřenášet své problémy na ostatní a neuspokojovat si své ego tím, že se k někomu chová vyloženě hnusně,“ napsala k problému vedoucí personálního odboru strany Jana Koláříková.

 

Na adresu Jakuba Michálka se ozvala také bývalá místopředsedkyně Pirátů Ingrid Romancová. Ta ve svém statusu, o němž informujeme ZDE, mimo jiné napsala, že „po zvolení jsem zjistila, že si někdo pod mým jménem dopisuje s ministerstvy pod sto šestkami. S mým falešným podpisem. Michálek se přiznal, jakoby nic, že to dělá on a že je to v politických stranách běžná praxe, že zastupuje místopředsedu, jedná jeho jménem, ulehčuje agendu. Tak jsem to přešla, byť jsem to vnímala jako podvod a nikdy jsem se pořádně nedozvěděla, s kým si o čem teda vlastně píšu a po jakých jdu informacích, a jestli mě třeba náhodou někdo nezabije, protože známý z ministerstva spravedlnosti povídal, že za to, co u nich provádím, mě fakt může někdo chtít odstranit.“

 

Své do pranice přinesl na jedné z diskusí na Facebooku také někdejší Pirát Robert Bender Adámek. Reagoval tak na výše zmíněný status Ingrid Romancové slovy: „Zajímavé. Kandidoval jsem tenkrát proti Ingrid a nevšiml jsem si, že by neměla o funkci zájem. Zároveň svou kandidaturu velmi slušně obhajovala. V podstatě se vybíralo mezi mnou (kontroverzním hovadem z Ostravské "kliky") a Ingrid (ženou bez jakýchkoliv výraznějších povahových rysů). Všem tenkrát bylo naprosto jasné, že za tím stojí Jakub a muselo to být naprosto jasné i Ingrid. Úkol spíš zněl: hlavně ať neprojde Adámek. Zdá se mi dost úchylné to teď vytahovat, holka. Měla jsi na to léta a neudělala jsi to a teď do toho kopeš? Ty jsi byla člověk, který mu šel na ruku, než si s tebou vytřel prdel jako se spoustou dalších. A ano, je to tak, že stranu řídí Jakub téměř od začátku. Od doby, co Martin Brož prosadil Ivana do předsednické funkce, což musím uznat, byl super tah. Vy, včetně tebe, jste mu ale šli na ruku. Nejdřív jste odstřihli Brože, potom další a s tím ses pak svezla i ty a další."