MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153180

2019-11-06 08:44

Projev na shromáždění u sochy maršála Koněva, pondělí dne 2. září 2019, Praha 6:

Vážení a milí spoluobčané,

chtěl bych vám všem poděkovat, že jste přišli. Máme různé názory, volíme různé politické strany, díváme se na svět mnohdy jinýma očima, ale jedna věc nás spojuje. Odmítáme přepisování historie, odmítáme ty, kteří se snaží šíříit v této zemi nenávist, rozdělovat tuto společnost a kteří pošlapávají hodnoty svobody a demokracie.

Když jsem se připravoval na toto setkání, tak jsem si uvědomil jednu velmi důležitou věc a jedno důležité datum, 27. ledna 1945, kdy maršál Koněv osvobodil vyhlazovací tábor Osvětim.

Celý civilizovaný svět si 27. ledna připomíná Mezinárodní den obětí holocaustu na památku osvobození vyhlazovacího tábora Osvětim maršálem Koněvem. A dnes tak, jako kolem koncentračního tábora, stojí kolem této sochy plot z rozhodnutí starosty Prahy 6, který šíří do této společnost svár a nenávist.

Důležité je, abychom nemlčeli, proto ještě jednou vyjadřuji úctu všem, kteří jste přišli. Nenechte se odradit tím, že vás budou urážet, nálepkovat, označovat za extremisty, ruské trolly tak, jako to činí pan starosta Prahy 6.

Já vám všem děkuji, hluboce se vám skláním a vytrvejme, prosím. Bude to dlouhý boj a bude to těžký boj.

Děkuji vám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153187 Re:

2019-11-06 10:50:40


Nepřihlášený uživatel

#153199 Re:

2019-11-06 14:36:45

#153180: -  

Autor je snad idiotem? Koněv snad někdy někoho osvobodil? Co je za děsivý protimluv? Může snad bolševický pabl s kalašnikovem v ruce někoho osvobozovat? Jak by se taková věc mohla stát? Bolševik přece přináší totalitu a to se v Polsku, Maďarsku, Československu a obecně v celém post bolševickém bloku po II. světové válce stalo, v tom máme naprostou jistotu. 

Koněv je především komunistický zločinec o tom není pochybností. Rudá armáda kam vkročila tam přinesla zkázu. To je fakt o kterém klidně polemizuj, ale platné to nebude.