MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153404 Re: Re:

2019-11-09 17:23

#153384: - Re: 

   Ale jo, proč nekomentovat. Soudruh imám dostal příležitost seznámit veřejnost se svým cinknutým zbožím. Nyní víme, co je zač.  Tedy za zrůdu. 

    S ohledem na zjevnou zhoubnost islámu není na místě jakákoliv tolerance jeho projevů.  

    Není ani na místě  vražedný živel uctívat jakýmkoliv způsobem jako menšinu. 

   Vůbec se tolerance, případně dokonce podpora menšin patologicky přehání. V praxi se vesměs jedná o formu diskriminace  bezproblémové  většinové společnosti. Tímto způsobem je opovrhována a nepřímo trestána za to, že se agresívně nedomáhá neoprávněných privilegií.

   Dost dobře nelze podporovat jakékoli sekty: jejich rozhled je limitován rozhledem jejich guru, často pologramotného a časem dočista mrtvého.

     A už vůbec by se tahle šílenecká svoloč neměla podílet na  tahanicích kolem zákonodárství, navíc zjevně víceméně korupčních.

     Tady je právě vidět, že údajně nejspravedlivější  volební systém, vlastně zřejmě, jak nám už déle, než století nesmlouvavě vtloukají pendrekem do hlavy tomuto bludu  opravdu věřící evropští ústavní právníci,  tedy poměrný,   je zde zranitelný. Stačí posbírat trochu hlasů, a jazýček na vahách vám v parlamentě brzy ukáže, zač je toho loket. 

       V tomto bodě  je výrazně odolnější volební systém relativní většiny, který v praxi  poskytuje přece jen správnější řešení podstatnějších problémů, jak lze ověřit na vícero historických příkladech.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153428 Re: Re: Re: Je potřeba nezaměňovat ty, kdo o sobě tvrdí, že jsou věřící v absolutní dobro...

2019-11-10 15:23:42

#153404: - Re: Re:  

.....s těmi kdo skutečně v absolutní dobro věří, neb to je objektivně správné.

Pokud již vznikla v hlavách lidí myšlenka na absolutní dobro a že život tedy má smysl žít, je prirozené ze zkušenosti, že je dobré absolutní dobro hledat. 

Sektáři všeho druhu viz. např. Jan Žižka z Trocnova či sektáři z Islámského státu o sobě tvrdí, že věří v absolutní dobro, přitom je naprosto evidentní, že je to není pravda. Podobné je to s politickými sektami, které dokonce apriori přichází z tezí, že absolutní dobro neexistuje a tedy život nestojí za to, aby byl žit. Je to absurdní, odporuje to zkušenosti, přesto se najdou lidé, kteří volí např. ÁNO StBáckého donašeče Andreje Bureše Babiše a ještě to vydávají za cnost a cosi moudrého, nebo volí komouše s nacistickým myšlením i jednáním Miloše Zemana a taktéž to vydávají za cnost. 

Je to absurdní, tedy nesmyslné, nemá to absolutně žádnou hodnotu, přesto se tak děje.