MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153507 Re: Re: Re: Re: Re Středověkým předobrazem islámského státu byl nepochybně.....

2019-11-11 21:27

#153499: - Re: Re: Re: Re 

.....žoldák Jan Žižka z Trocnova, který se napojil ve "vhodný čas" na "vhodném místě" na sekty husitů a admitů, adamity po čase vyhladil.  Podobně jako IS znásilnil tak velké území, že bylo ekonomicky soběstačné a podobně jako si IS vybralo lukrativní oblast s ropou, vybral si Žižka tehdy velmi lukrativní oblast střední Evropy viz. např. zničení tehdy velmi bohatého něsta Kutné Hory právě husity. 

Ne nadarmo v osmdesátých letech v Československou KGBácí společně s StBáky a ŠtBáky, kterým tehdy tak horlivě donášel Andrej Bureš Babiš, školili teroristy v masivních počtech po stovkách a právě z oblastí IS. Jsou lidé vyškolení v ČR, kteří se aktuálně přímo pohybují vedle Asada. 

Tedy buď v naprostém klidu, Evropa má velmi dlouhou zkušenost se sektářským terorismem. Žižka byl nakonec poražen taktéž rozsáhlou koalicí vojsk, podobně jako IS, tehdy vyškoleným lidem je dnes kolem 50 let, chtějí svůj díl slávy. Jedna komunistická pakáž vedle Asada, druhá komunistická pakáž v Islámském státu, ale vyškoleni byli evidentně právě KGBáky z russákova. 

Nacismus i bolševismus jsou taktéž sekty, mnohdy jsou nazývány politickými sektami, neboť popírají jistě smysluplnou myšlenku o absolutně dobrém smyslu bytí. I s těmito sektami má Evropa fatální zkušenost a i tyto sekty demokracie již zvládá velmi dobře, viz. např. sankce proti russákovu po okupaci Krymu. Russákov je dnes nevýzanmá vylidňující se země, z které utíkájí statisíce lidí se nejvyšším vzděláním ročně. Např. představa, že russákové postaví v Maďarsku jaderné elektrárny je tedy jen fikce, nemají kým je postavit, mají kým koordinovat projekty, nemají ani dostatečné technologie, nemají prostředky, které by mohly na projekty použít obzvláště ne s výhledem na snížení ceny ropy a plynu, které se již roky potácí na hranici russácké rentability, přičemž russák může nabízet jen ropu a plyn na vývozu těchto komodit jsou russáci životně závislý a je jim to naprosto jasné. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153514 Re:

2019-11-12 05:25:45

#153507: - Re: Re: 

    Ó nikoliv, cizáče zpupný. Shodou okolností Žižka nebyl poražen v žádné bitvě.   A proč vlastně Češi vadili Římu natolik, že proti nim vyhlásil pět křížových výprav?


Nepřihlášený uživatel

#153521 Re: Re: Re: Re: Re: Re Středověkým předobrazem islámského státu byl nepochybně.....bagdádský kalifát

2019-11-12 06:20:04

#153507: - Re: Re: Re: Re: Re Středověkým předobrazem islámského státu byl nepochybně....bagdádský kalifát. 

   ...Bagdádský kalifát zanikl 10. února 1258 dobytím Bagdádu mongolskými vojsky.  Vznikl 9. června 632, když se Abú Bakr stal prvním chalífou.  Během svého řádění dokázal mj. dokončit zničení sbírky veškerého vědění, alexandrijské knihovny, zahájené již alexandrijským biskupem/patriarchou Cyrilem, který r. 415 nechal Hypathii, dceru posledního ředitele knihovny Theóna, zaživa stáhnout z kůže.