MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2019-11-20 23:16

Havloid ... na tuhle nadávku, nálepku jsem pyšnej a to jsem z malé vesnice,  na konci světa, nemáme tu ani pořádnou hospodu, natož kavárnu.  Zemana jsem v prvním jeho období sám volil. Ale měsíc po jeho "prezidenství" jsem se veřejně všem omluvil, protože po pár týdnech jeho reprezentace jsem zjistil, jak strašlivě jsem se sekl. Od té doby je to jen větší bedna proruskýho, pročínskýho hnoje, s absolutně nulovou schopností sebekritiky, oceňující bezvýhradně jeho loajální patolízaly. Bez schopnosti uznat jakákoli svá přestoupení. V neposlední řadě je známý fakt, že v podzimu života každého člověka se krystalizuje jeho charakter a je vidět víc a víc, co je zač. Nemusím popisovat Zemanův obraz. Ten se popisuje sám a to doslova každý den. Takže jak to teda je? Mám právo říct, že lidi, co nepřemejšlí prdelí a znovu nezvolili Zemana maj víc rozumu? Ergo kladívko, že ti, co ho hájí jsou nerozumní? Ježiš to je debilní eufemismus. Nerozumní. Je to stupidní stádo bez mozku, jakým jsem byl i já sám když jsem ho poprvé volil. Bohudík, já mám v hlavě ochranné a sebekritické mechanismy. Nebudu hájit kreténa jen proto, že moje kreténství mi to nedovolí vidět. A úplně na závěr - speciálně Zeman byl dříve celkem inteligentí člověk. Vzdělaný, s přehledem, zdravě neortodoxní. Co je teď? Mánička na zahraniční cesty výlučně do Číny a Ruska. Jinde ho už nechtějí !

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#154164 Re:

2019-11-21 06:14:06

#154160: -  

Co je to vůbec havloid? Havloid je duševním mrzákem, vesměs živen z veřejných peněz a s odporem k demokratickým a svobodným principům uspořádání společnosti. Každý havloid, žije v představě, že pouze jeho pravda je ta pravá, že může ovlivňovat veřejné mínění a společenské i politické dění, to vše bez demokraticky získaného mandátu ve volbách. Ke svým cílům se nestydí použít jakoukoliv lež, nenávist a intriku. Neuznává opačný názor oponenta, ať je jakýkoliv, proto je havloid velmi nebezpečným tvorem. Působení havloidů ve společnosti lze přirovnat k morové ráně.