MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#154990 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je naprosto jisté, že jsi idiot, který skočí na každý špek...

2019-12-07 15:50

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#154993 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je naprosto jisté, že jsi idiot, který skočí na každý špek...

2019-12-07 16:29:38

#154990: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je naprosto jisté, že jsi idiot, který skočí na každý špek... 

To, že si pamatuješ v jakém pořadu to včera bylo ze mne nedělá hlupáka, který neumí prohledávat i-net, neb zaindexován tento rozhovor dosud není a ne ve spojitosti s jménem Jan Pirk. 

Tedy Pirk říká to co jsem říkal já, nemá informace, "dle jeho názoru" takto dlouhá zástava být nemohla, nikdy takový případ neřešil, zná z doslechu od kolegů z Insbruku.  Zná z literatury, že takto byli zachráněni lidé z lavin. 

Tedy jestli manžel byl či nebyl schopen rozpoznat takto puls a dech své manželky, protože byl sám podchlazen je klidně možné, je to názor profesora Pirka.

Lékaři, kteří u toho byli sdělují, že záchrana trvala mimořádně dlouho zjevně i z důvodu teploty pacientky a právě díky mimořádně nízké teplotě usuzují, že zástava srdce mohla být opravdu mimořádně dlouhá, to je vše. Pirk nemá dokonce ani informace o úrovni podchlazení. 

Tedy to svědčí o tom, že dobré věci se přicházejí, manželé v horách neumrzli, lékaři jim pomohli, Rakouští lékaři dle Pirka mají dokonce přístroj na záchranu přímo ve vrtulníku, tedy že pravda a láska (pravdivá znalost a i laskavost lélařů) vítězí nad lží a nenavistí. Tak to prostě je a je hloupé si od komunistů Zeman a Babiše nechávat namluvit, že je tomu jinak.